• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ferestre

Rezultate pentru

Ferestre - Import export

 1. WIN 2 TRADE

  Polonia

  Verified by europages badge

  Win2Trade, company based in Poland, has been a supplier a window and door systems for more than 15 years. We offer a wide range of windows and doors manufactured in PVC, Wood, and aluminium profiles. We also supply shutters, blinds, mosquito nets, roof windows and garage doors. We can deliver double or triple glazed windows according to your needs, thus allowing you to save energy. Today we are present in the majority of Europe and export our products to France, Germany, Great Britain or Italy amongst others. We deliver high quality products at competitive prices in the best deadlines possible.Thanks to our experience, our knowledge in of sector and of the European market, we can help you choose the most adapted products. This allowed us to become a well-known company over the years. Furthermore, We have our own production and technical facilities where our skilled and passionate team creates the best quality products and services for you. Don't hesitate to ask if you are interested, we would be happy to help you and to provide you with more information if needed.

 2. BAUFENS

  Bosnia-Hertegovina

  Verified by europages badge

  Compania BAUFENS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre, Obloane rulante, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Ferestre din PVC, Ferestre, Obloane rulante, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și UPVC Profiles. Are sediul în Brčko, Bosnia-Hertegovina.

 3. CAIXILHARIAS MANUEL COSTA UNIP LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania CAIXILHARIAS MANUEL COSTA UNIP LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercevele pentru ferestre, Usi sectionale pentru industrie, Ferestre din aluminiu, Ferestre din PVC, Cercevele pentru ferestre, blinds, Usi sectionale pentru industrie, Ferestre din aluminiu, și French windows. Are sediul în Viseu, Portugalia.

 4. JANELA EXÓTICA, LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania JANELA EXÓTICA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercevele pentru ferestre, Ferestre din PVC, Usi sectionale pentru industrie, Ferestre din aluminiu, Cercevele pentru ferestre, French windows, door-sized windows, aluminium carpentry, și aluminium railing. Are sediul în Esposende, Portugalia.

 5. ISE INSTALLATION SERVICES EXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ISE INSTALLATION SERVICES EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru garaje, Ferestre din PVC, Usi pentru garaje, și Ferestre din PVC. Are sediul în Chilly-Mazarin, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIKRA-MK LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MIKRA-MK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Tamplarie si dulgherie - lucrari, wooden window, Oak windows, Passive windows, Meranti windows, Bespoke windows, Entrance door, și wooden main doors. Are sediul în Pazardzhik, Bulgaria.

 2. FRIEDBERT BLERSCH E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRIEDBERT BLERSCH E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Laupheim, Germania.

 3. HEUSCHKEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEUSCHKEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 4. ROBERT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROBERT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Gemmrigheim, Germania.

 5. NOVOFERM VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NOVOFERM VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Isselburg, Germania.

 1. TEUTEMACHER GLAS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TEUTEMACHER GLAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Warendorf, Germania.

 2. GERHARDT BRAUN KELLERTRENNWANDSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GERHARDT BRAUN KELLERTRENNWANDSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Bietigheim-Bissingen, Germania.

 1. OR.MA.SER.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OR.MA.SER., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre, și Ferestre. Are sediul în Passirano, Italia.

 2. LP MENUISERIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LP MENUISERIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, Ferestre din lemn, Usi pentru garaje, Obloane rulante, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Ferestre din lemn, Usi pentru garaje, și Obloane rulante. Are sediul în Montodom, Franta.

 3. SHG ROLLADEN-SYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SHG ROLLADEN-SYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Sinn, Germania.

 4. GÖBES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GÖBES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Hardheim, Germania.

 5. BAIER GMBH ANTRIEBSTECHNIK UND METALLBAU

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BAIER GMBH ANTRIEBSTECHNIK UND METALLBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Klipphausen-Röhrsdorf, Germania.

 6. POLYTHAL-FENSTERBÄNKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania POLYTHAL-FENSTERBÄNKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Bensheim, Germania.

 7. SOS VITRIER DEPANNAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOS VITRIER DEPANNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Paris, Franta.

 8. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania TERMOEXPRESS TRADING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercevele pentru ferestre, Usi pentru garaje, Usi pentru locuinte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, Usi si ferestre, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Constructii - utilaje si material, Materiale de constructii, și aluminium windows. Are sediul în Floresti, Romania.

 1. FENSTERMAXX 24 GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FENSTERMAXX 24 GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Dresden, Germania.

 2. FENSTER HIRSCH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FENSTER HIRSCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 3. ATD INH.: INGO BRINKMANN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ATD INH.: INGO BRINKMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Isernhagen, Germania.

 4. INTERNORM CLUJ

  Romania

  Internorm® este o afacere de familie care activează de peste 90 de ani. În acest timp, am crescut de la un singur om de lacătușerie până la a deveni cel mai mare brand de ferestre din Europa. Puterea de inovare și simțul tradiției ne conturează drumul ca brand de ferestre și uși de mâine, care stabilește tendințe. În calitate de parteneri consacrați ai Internorm®, oferim întreaga gamă de ferestre și uși din showroom-ul nostru din Cluj-Napoca (Calea Baciului nr.2F-2G), unde putem oferi consultanță și consiliere cu privire la acest brand de calitate premium. Internorm® are un model unic de distribuție care acoperă toate cele 20 de țări din UE. Produsele Internorm sunt distribuite prin intermediul celor 11 birouri Internorm și prin intermediul celor peste 1.250 de parteneri de afaceri. La Internorm®, puteți găsi soluțiile de ferestre și uși care să vă satisfacă cerințele de arhitectură, design și confort. Internorm® vă oferă o multitudine de posibilități de formă, culoare și material, din care puteți alege între următoarele stiluri de design: studio, home pure, home soft și ambiente.

 5. WINKELBAU SRL

  Romania

  Din 2011 si pana in prezent, compania WINKELBAU isi desfasoara activitatea de producere de ferestre, usi rulouri si obloane din pvc si aluminiu la cel mai înalt standard de calitate. Ne-am remarcat prin inaltul profesionalism, flexibilitate, promtitudine si inovatie continua. Astfel produsele noastre sunt disponibile pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Parte a strategiei noastre este dezvoltarea retelei de distributie cu societati de constructie si renovare.

 6. SC EVERWOOD SRL

  Romania

  Producator de ferestre si usi de o calitate deosebita.

 7. FABRYKA OKIEN SZACH-MAT

  Polonia

  Compania FABRYKA OKIEN SZACH-MAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 8. MINCO

  Franta

  Compania MINCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood-aluminium windows. Are sediul în Aigrefeuille Sur Maine, Franta.

 9. ELUMA - FINESTRE PER TETTI

  Italia

  Compania ELUMA - FINESTRE PER TETTI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. Are sediul în Sulmona, Italia.

 10. PARITET LLC UKRAINE

  Ucraina

  Compania PARITET LLC UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre din PVC, sliding windows, aluminium windows, și security windows. Are sediul în Odesa, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ferestre - Import export

Număr de rezultate

24.910 Intreprinderile