• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ferestre din metal

Rezultate pentru

Ferestre din metal - Import export

 1. TURNHOUTSE METAALWERKEN

  Belgia

  Compania TURNHOUTSE METAALWERKEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari metalice, Metals - machining, Metal fences, metal gates, și Scari metalice. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 2. SMF - STE MOREL FERMETURES

  Franta

  Compania SMF - STE MOREL FERMETURES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi industriale, Perdele metalice, Usi pentru garaje, Usi pentru locuinte, Usi industriale, Perdele metalice, și Usi pentru garaje. Are sediul în L'Etang Sale, Franta.

 3. KOMFORTVAM

  Ucraina

  Compania KOMFORTVAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din metal, Ferestre din PVC, Usi pentru garaje, Usi exterioare pentru case, Ferestre din metal, Ferestre din PVC, Usi pentru garaje, și Usi exterioare pentru case. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

 4. DE VISSCHER W.

  Belgia

  Compania DE VISSCHER W., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel steps, parameters, english verandahs, și winter gardens. Are sediul în Beerse, Belgia.

 5. HAWA HANSEN & WALLENBORN

  Luxemburg

  Compania HAWA HANSEN & WALLENBORN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari si balustrade, Ferestre din metal, Blacksmithing, artistic iron doors, Scari si balustrade, și Ferestre din metal. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LAEREMANS GEERT

  Belgia

  Compania LAEREMANS GEERT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari de evacuare, doors, Scari de evacuare, parameters, și portals. Are sediul în Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 2. REVENVAL VENTANAS

  Spania

  Compania REVENVAL VENTANAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre din metal, Ferestre din PVC, aluminium windows, Ferestre din metal, și custom-made window. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. LAND'ALU

  Franta

  Compania LAND'ALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi industriale, Verande metalice, Usi pentru locuinte, Usi industriale, fencing, și Verande metalice. Are sediul în Mont-De-Marsan, Franta.

 4. PRIORITY DOORS & WINDOWS

  Statele Unite ale Americii

  Compania PRIORITY DOORS & WINDOWS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. Are sediul în San Diego, Statele Unite ale Americii.

 5. BM METAALWERKEN

  Belgia

  Compania BM METAALWERKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din metal, Scari metalice, Ferestre din metal, Scari metalice, furniture for stores and department stores, și metal gates. Are sediul în Olen, Belgia.

 1. ALUGLAVER

  Belgia

  Compania ALUGLAVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din metal, Ferestre din metal, windows, și Aluminium joinery. Are sediul în Montignies-Sur-Sambre, Belgia.

 2. AWI GMBH

  Germania

  Compania AWI GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Magazine - amenajare, Ferestre, Ferestre din metal, Constructii metalice usoare, Magazine - amenajare, Ferestre, și Ferestre din metal. Are sediul în Barntrup, Germania.

 1. METAL DESIGN

  Franta

  Compania METAL DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. Are sediul în Salon De Provence, Franta.

 2. LABORA - BAUELEMENTE GMBH

  Germania

  Compania LABORA - BAUELEMENTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din metal, Usi interioare pentru case, Ferestre din lemn, Usi exterioare pentru case, Ferestre din metal, Usi interioare pentru case, Ferestre din lemn, și Usi exterioare pentru case. Are sediul în Köln, Germania.

 3. JOSEPH HELD GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JOSEPH HELD GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din lemn, Obloane, Usi pentru locuinte, Ferestre din metal, Ferestre din lemn, Obloane, Usi pentru locuinte, și Ferestre din metal. Are sediul în Freiburg, Germania.

 4. METALLBAU FRANZ GMBH

  Germania

  Compania METALLBAU FRANZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Constructii din aluminiu, Constructii metalice usoare, Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Constructii din aluminiu, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Altlandsberg, Germania.

 5. VENTANAS IZAMI

  Spania

  Compania VENTANAS IZAMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre din PVC, window manufacturers, și pvc sliding windows. Are sediul în Bilbao, Spania.

 6. BYTTEBIER - DEKEYSER

  Belgia

  Compania BYTTEBIER - DEKEYSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi industriale, Usi pentru locuinte, Usi industriale, Usi pentru locuinte, și mosquito blinds. Are sediul în Spiere, Belgia.

 7. PEJA - BAU, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PEJA - BAU, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Folii de plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre din lemn, Ferestre din metal, Ferestre din PVC, Ferestre din lemn, și Ferestre din metal. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 8. MONICA TITTEL GMBH & CO. FENSTER UND TÜREN

  Germania

  Compania MONICA TITTEL GMBH & CO. FENSTER UND TÜREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Ferestre din lemn, Ferestre din PVC, Usi pentru locuinte, Ferestre din lemn, și Ferestre din PVC. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 1. METALLBAU SCHUSTER GMBH

  Germania

  Compania METALLBAU SCHUSTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Construcții industriale, Profile si bare din metale feroase, Constructii metalice usoare, Construcții industriale, și Profile si bare din metale feroase. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. REXALU

  Franta

  Compania REXALU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. Are sediul în Froges, Franta.

 3. PHILIPPI ALU AM BAU GMBH

  Germania

  Compania PHILIPPI ALU AM BAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Construcții industriale, Usi pentru locuinte, Constructii metalice usoare, Construcții industriale, și Usi pentru locuinte. Are sediul în Saarwellingen, Germania.

 4. METALLBAU STOCKMANN GMBH

  Germania

  Compania METALLBAU STOCKMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Verande metalice, Usi interioare pentru case, Usi exterioare pentru case, Verande metalice, Usi interioare pentru case, și Usi exterioare pentru case. Are sediul în Ibbenbüren, Germania.

 5. PROFILTEAM AS

  Norvegia

  Compania PROFILTEAM AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Ferestre, Ferestre din metal, Materiale pentru acoperisuri, Ferestre, și Ferestre din metal. Are sediul în Hamar, Norvegia.

 6. METALLBAU TERFORT GMBH

  Germania

  Compania METALLBAU TERFORT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Construcții industriale, Ferestre din metal, Constructii din aluminiu, Constructii metalice usoare, Construcții industriale, Ferestre din metal, și Constructii din aluminiu. Are sediul în Paderborn, Germania.

 7. SCHLOSSEREI UND METALLBAU HENTSCHEL GMBH

  Germania

  Compania SCHLOSSEREI UND METALLBAU HENTSCHEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Oteluri si metale - prelucrare, Usi exterioare pentru case, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Oteluri si metale - prelucrare, și Usi exterioare pentru case. Are sediul în Werl, Germania.

 8. BARTOLINI CARLO & ANGELI FIORENZA S.N.C.

  Italia

  Compania BARTOLINI CARLO & ANGELI FIORENZA S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Verande metalice, Ferestre din metal, Verande metalice, și Ferestre din metal. Are sediul în Buggiano, Italia.

 9. CONFORTO INFISSI S.A.S. DI EMANUELE CONFORTO & C.

  Italia

  Compania CONFORTO INFISSI S.A.S. DI EMANUELE CONFORTO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Verande metalice, Ferestre din metal, Verande metalice, și Ferestre din metal. Are sediul în Siracusa, Italia.

 10. CARDILLO ALLUMINIO S.R.L.

  Italia

  Compania CARDILLO ALLUMINIO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Verande metalice, Ferestre din metal, Verande metalice, și Ferestre din metal. Are sediul în Mascali, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit