• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • feliatoare pentru macelarii si mezelarii

Rezultate pentru

Feliatoare pentru macelarii si mezelarii - Import export

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  De la felierea cu greutate fixă până la încărcarea și ambalarea precisă a mezelurilor, cărnii și brânzeturilor: Weber Maschinenbau este unul dintre furnizorii de sisteme de frunte pentru aplicații de feliere, precum și automatizarea și ambalarea produselor proaspete. Scopul principal al companiei este de a face viața mai ușoară clienților cu ajutorul unor soluții remarcabile, individuale și de a le permite să își opereze sistemele în mod optim pe parcursul întregului ciclu de viață. Astăzi, aproximativ 1.450 de angajați din 22 de locații din 18 țări sunt angajați ai Weber Maschinenbau și contribuie la succesul Weber Group în fiecare zi cu angajament și pasiune. Până în present, compania este în proprietatea familiei și este administrată ca CEO de domnul Tobias Weber, fiul cel mare al fondatorului companiei, domnul Günther Weber.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Ober-Mörlen, Germania.

 4. AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO

  Italia

  Compania AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, și slicers with hand-wheel. Are sediul în Roma, Italia.

 5. ALL FOOD MACHINES

  Belgia

  Compania ALL FOOD MACHINES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Nazareth, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

  Belgia

  Compania E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile butcher's shop. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 2. CARNES MURCIA 1981

  Spania

  Compania CARNES MURCIA 1981, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în La Vall D'uixó, Spania.

 3. ITALIAN SLICERS

  Italia

  Compania ITALIAN SLICERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Cura Carpignano, Italia.

 4. FABER SERVICE

  Italia

  Compania FABER SERVICE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Balante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, electronic scales for commerce, slicers, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, și after-sales service and repairs. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. POWINOX

  Turcia

  Compania POWINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 1. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  Belgia

  Compania LA COUTELLERIE SUÉDOISE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, cleavers, butcher cleavers, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Gingelom, Belgia.

 2. MANCONI & C. S.R.L.

  Italia

  Compania MANCONI & C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric ham slicers. Are sediul în Sumirago, Italia.

 1. CORTAFIAMBRES LONCHER

  Spania

  Compania CORTAFIAMBRES LONCHER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meat cutters. Are sediul în Sant Quirze Del Valles, Spania.

 2. SALURE

  Olanda

  Compania SALURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Gouda, Olanda.

 3. SIRMAN S.P.A.

  Italia

  Compania SIRMAN S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Curtarolo, Italia.

 4. VETTA MACCHI SRL

  Italia

  Compania VETTA MACCHI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile slicers. Are sediul în Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 5. MEETING S.R.L.

  Italia

  Compania MEETING S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Pollenza, Italia.

 6. POLZOT GIUSEPPE

  Italia

  Compania POLZOT GIUSEPPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Belluno, Italia.

 7. CAVAZZA CARLO

  Italia

  Compania CAVAZZA CARLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Sasso Marconi, Italia.

 8. ROMANO MASSIMO

  Italia

  Compania ROMANO MASSIMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scales, și slicers. Are sediul în Brescia, Italia.

 1. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italia

  Compania BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Casale Monferrato, Italia.

 2. VE.BA. S.N.C.

  Italia

  Compania VE.BA. S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Torino, Italia.

 3. O.M.S. S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.S. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Jerago Con Orago, Italia.

 4. GEBR. GRAEF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania GEBR. GRAEF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Arnsberg, Germania.

 5. BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO

  Italia

  Compania BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Oderzo, Italia.

 6. FUSI DI FUSI GABRIELE

  Italia

  Compania FUSI DI FUSI GABRIELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Lucca, Italia.

 7. SAMMARTANO GIANLUCA

  Italia

  Compania SAMMARTANO GIANLUCA, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Milano, Italia.

 8. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italia

  Compania CAGNONI ENRICO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Gallarate, Italia.

 9. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italia

  Compania DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Verbania, Italia.

 10. MAVIC S.R.L.

  Italia

  Compania MAVIC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Tocatoare si masini de tocat carne, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit