• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fantani- mobilier urban

Rezultate pentru

Fantani- mobilier urban - Import export

 1. REPRESENTACIONES MARTÍN MENA, S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania REPRESENTACIONES MARTÍN MENA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urban furnishings, Water fountains for all public settings, plastic dustbins, wooden seats, Urban flower planters, outside tables, covered bus stands, garden chairs, și children's games. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. GLASDON EUROPE SARL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GLASDON EUROPE SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urban bins, selective sorting bins, canine hygiene bins, cleaning carts, Street furniture, selective sorting dustbins, picnic tables, outdoor bench, și smoker's shelter. Are sediul în Villeneuve D'ascq, Franta.

 3. TÔLERIE FORÉZIENNE

  Franta

  Compania TÔLERIE FORÉZIENNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri si placi de semnalizare de interior, Street furniture, equipment for institutions, Panouri si placi de semnalizare de interior, și urban development products. Are sediul în BONSON, Franta.

 4. BULUS FISKIYE

  Turcia

  Compania BULUS FISKIYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for fountains, dancing fountains, fountains, și garden fountains. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. STONEDILGROUP SRL

  Italia

  Compania STONEDILGROUP SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flower boxes, street lamp-posts, wooden pizza ovens, și Charcoal BBQ. Are sediul în Maida, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FOUNTAIN FACTORY

  Rusia

  Compania FOUNTAIN FACTORY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier si echipamente urbane, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Iluminat subacvatic, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier si echipamente urbane, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, și Iluminat subacvatic. Are sediul în Krasnodar, Rusia.

 2. NORMEQUIP

  Franta

  Compania NORMEQUIP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire alarm, waste containers, anti-parking dissuaders for urban furnishings, și intumescent paints. Are sediul în Canejan, Franta.

 3. LUMIARTECNIA INTERNACIONAL

  Spania

  Compania LUMIARTECNIA INTERNACIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. METALCOLUX

  Luxemburg

  Compania METALCOLUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fantani, mobilier urban, Street furniture, și Fantani, mobilier urban. Are sediul în Roullingen, Luxemburg.

 5. DECORLUX

  Belgia

  Compania DECORLUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci pentru gradini publice si parcuri, Banci pentru gradini publice si parcuri, și crane erection for the building sector. Are sediul în Temse, Belgia.

 1. BOSQUET

  Belgia

  Compania BOSQUET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fantani, mobilier urban, Street furniture, Cast iron street furniture, și Fantani, mobilier urban. Are sediul în Floreffe, Belgia.

 2. VELOPA

  Belgia

  Compania VELOPA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copertine metalice, street furniture, și Copertine metalice. Are sediul în Leuven, Belgia.

 1. LANPEZ EQUIPAMIENTOS Y SERVICIOS, S. L.

  Spania

  Compania LANPEZ EQUIPAMIENTOS Y SERVICIOS, S. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci pentru gradini publice si parcuri, Gradini publice - jocuri in aer liber, plastic dustbins, Banci pentru gradini publice si parcuri, Cast iron street furniture, și Gradini publice - jocuri in aer liber. Are sediul în Sevilla, Spania.

 2. WALFILII

  Belgia

  Compania WALFILII, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street furniture, și flower boxes. Are sediul în Hoevenen, Belgia.

 3. AUGA

  Olanda

  Compania AUGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. Are sediul în Hengelo (gld.), Olanda.

 4. ROTS MAATWERK

  Olanda

  Compania ROTS MAATWERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fountains, dancing fountains, musical fountains, și maintenance of fountains. Are sediul în Brummen, Olanda.

 5. AQUAFONTAL

  Belgia

  Compania AQUAFONTAL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street furniture, și fountain. Are sediul în Pittern, Belgia.

 6. OMOS LIMITED

  Irlanda

  Compania OMOS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci pentru gradini publice si parcuri, litter boxes, planter, Banci pentru gradini publice si parcuri, și seats. Are sediul în Naas, Irlanda.

 7. PUBLIC OUTDOOR CREATIONS

  Olanda

  Compania PUBLIC OUTDOOR CREATIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street furniture, și outdoor furnishings. Are sediul în Maarssen, Olanda.

 8. XINLEI CARVING GROUP CO.,LTD

  China

  Compania XINLEI CARVING GROUP CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camine pentru seminee, marble sculptures, și Camine pentru seminee. Are sediul în Baoding, China.

 1. KOPPEN.BE

  Belgia

  Compania KOPPEN.BE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. Are sediul în Schoten, Belgia.

 2. EKOL

  Belgia

  Compania EKOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. Are sediul în Houthalen-Helchteren, Belgia.

 3. SINEU GRAFF

  Franta

  Compania SINEU GRAFF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Street furniture, și urban furnishings. Are sediul în Benfeld, Franta.

 4. ADO CERRAMIENTOS METÁLICOS SA

  Spania

  Compania ADO CERRAMIENTOS METÁLICOS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urban furnishings, și automatic mechanisms. Are sediul în Badalona, Spania.

 5. INTERDESIGN

  Portugalia

  Compania INTERDESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design, și furnishing, furniture and carpets sectors. Are sediul în Rebordosa, Portugalia.

 6. TERRACOTTA D'ARTE

  Belgia

  Compania TERRACOTTA D'ARTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zinc. Are sediul în Verlaine, Belgia.

 7. XUZHOU WONDERFUL INFRASTRUCTURE MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania XUZHOU WONDERFUL INFRASTRUCTURE MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste containers. Are sediul în Xuzhou city, China.

 8. WEWACVO (WELL AND WATER CONSULTANTS)

  Germania

  Compania WEWACVO (WELL AND WATER CONSULTANTS), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile well maintenance. Are sediul în Heide, Germania.

 9. DAMLA ŞELALE

  Turcia

  Compania DAMLA ŞELALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fantani, mobilier urban. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. MISTRAL CONSTRUCTEUR

  Franta

  Compania MISTRAL CONSTRUCTEUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fantani, mobilier urban, și Fantani, mobilier urban. Are sediul în Ris Orangis, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit