• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • faiante decorative

Rezultate pentru

Faiante decorative - Import export

 1. CERAMICA LEY

  Spania

  Compania CERAMICA LEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Arta si galerii de arta, Faiante decorative, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Arta si galerii de arta, și collector's items. Are sediul în Peratallada, Spania.

 2. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spania

  Compania TRENCADIS INNOVACIÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, Marmura si piatra naturala, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Picassent-Valencia, Spania.

 3. GAYAFORES

  Spania

  Compania GAYAFORES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Faiante decorative, earthenware, și porcelain. Are sediul în Onda-Castellón, Spania.

 4. ANGULO CERAMIC ART

  Spania

  Compania ANGULO CERAMIC ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, hand-decorated tiling, Plaques and signs, și Faiante decorative. Are sediul în Mijas, Spania.

 5. DOBRUSH PORCELAIN FACTORY

  Belarus

  Compania DOBRUSH PORCELAIN FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Vesela de masa, porcelain, Faiante decorative, Vesela de masa, și bar crockery. Are sediul în Dobrush, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PORCELLANE ARTISTICHE DI CAPODIMONTE

  Italia

  Compania PORCELLANE ARTISTICHE DI CAPODIMONTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile capodimont porcelain, table centrepieces in porcelain, capodimonte ceramics, și artistic ceramic gifts and fancy goods. Are sediul în Napoli, Italia.

 2. DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO

  Portugalia

  Compania DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Mobilier pentru camere de hotel, Faiante decorative, Lighting, Interior design products, și Mobilier pentru camere de hotel. Are sediul în Braga, Portugalia.

 3. MUDEJAR ARTESANOS JUNTOS

  Spania

  Compania MUDEJAR ARTESANOS JUNTOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. Are sediul în Granada, Spania.

 4. DELAVIESCA LATERAMEN, S.L.

  Spania

  Compania DELAVIESCA LATERAMEN, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Obiecte decorative din ceramica, hand-decorated pottery, artistic ceramic furnishings, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Sevilla, Spania.

 5. BADIART

  Spania

  Compania BADIART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Ceramica artizanala, Faiante decorative, și Ceramica artizanala. Are sediul în Onda-Castellón, Spania.

 1. MADE IN EUROPA

  Spania

  Compania MADE IN EUROPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Sticla tratata termic, Faiante decorative, bohemian glass, collection coins, și Sticla tratata termic. Are sediul în Logroño-La Rioja, Spania.

 2. KUTAHYA CINI SANAYI

  Turcia

  Compania KUTAHYA CINI SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, hand-made terracotta floor tiles, Obiecte decorative din portelan, ceramic tile production systems, și marble tiles. Are sediul în Kutahya, Turcia.

 1. MERCURY VULCAN

  Spania

  Compania MERCURY VULCAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Faiante decorative, bohemian glass, chinese porcelain, și antique porcelain. Are sediul în La Rioja, Spania.

 2. MAÏA CERÁMICA CREATIVA

  Spania

  Compania MAÏA CERÁMICA CREATIVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorated plates, ceramic articles, și glazed porcelain items. Are sediul în Premià De Dalt,, Spania.

 3. TALHAS, HERANÇA E TRADIÇÃO - OLARIA LDA

  Portugalia

  Compania TALHAS, HERANÇA E TRADIÇÃO - OLARIA LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Shelters and tents for sales events. Are sediul în Asseiceira, Portugalia.

 4. JOÃO ANTONIO FIGUEIREDO FALCAO

  Portugalia

  Compania JOÃO ANTONIO FIGUEIREDO FALCAO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for nativity scenes, și furnishing accessories. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

 5. PEDRO BELTRÁN

  Spania

  Compania PEDRO BELTRÁN, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Placi si dale, Faiante decorative, Placi si dale, mosaics, și pebbles. Are sediul în Bonares-Huelva, Spania.

 6. CERAMICA ARTISTICA SEVILLANA A.GONZALEZ,S.L.

  Spania

  Compania CERAMICA ARTISTICA SEVILLANA A.GONZALEZ,S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, Faiante decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Faiante decorative. Are sediul în El Viso Del Alcor, Spania.

 7. ED CARRELAGE

  Belgia

  Compania ED CARRELAGE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Faiante decorative, Placi si dale, tiling, Faiante decorative, și outdoor industrial flooring. Are sediul în Vaulx, Belgia.

 8. DEARTIS - COMERCIO E INDUSTRIA DE CERAMICA ARTISTICA, LDA

  Portugalia

  Compania DEARTIS - COMERCIO E INDUSTRIA DE CERAMICA ARTISTICA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din faianta, Obiecte decorative din ceramica, Vesela din faianta, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Porto De Mos, Portugalia.

 1. NOVO DESIGN

  Turcia

  Compania NOVO DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Ceramica - placi si dale, ceramic, ceramic blocks, Faiante decorative, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 2. SEZ'S HANDMADE

  Turcia

  Compania SEZ'S HANDMADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bibelouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Obiecte decorative din ceramica, ceramic, Faiante decorative, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 3. DEA CAPODIMONTE S.A.S.

  Italia

  Compania DEA CAPODIMONTE S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Faiante decorative, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Faiante decorative. Are sediul în Calvizzano, Italia.

 4. REAL FABBRICA DI CAPODIMONTE

  Italia

  Compania REAL FABBRICA DI CAPODIMONTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. Are sediul în Nola, Italia.

 5. CARNESECCHI FIORENZO

  Italia

  Compania CARNESECCHI FIORENZO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Faiante decorative, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Faiante decorative. Are sediul în Pistoia, Italia.

 6. UNICER SL

  Spania

  Compania UNICER SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - placi si dale, Obiecte decorative din ceramica, Ceramica - placi si dale, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Alcora, Spania.

 7. TOGNANA PORCELLANE S.P.A.

  Italia

  Compania TOGNANA PORCELLANE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Faiante decorative, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Faiante decorative. Are sediul în Casier, Italia.

 8. POINT FUSION

  Franta

  Compania POINT FUSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, și Faiante decorative. Are sediul în Cabrières D'Aigues, Franta.

 9. TRE P S.P.A.

  Italia

  Compania TRE P S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Faiante decorative, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Faiante decorative. Are sediul în Bagnatica, Italia.

 10. BIFFI VERONICA

  Italia

  Compania BIFFI VERONICA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Faiante decorative, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Faiante decorative. Are sediul în Lodi, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit