• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • counter top air tight packaging machines

Rezultate pentru

Fabricant Producator - Counter top air tight packaging machines

Fabricant/producator
 1. FERPLAST SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FERPLAST SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging machines, FERPLAST, vacuum packing machines, stretch film wrapping machines for packing, staplers, packaging eyelet making machines, welding machines for packing, portioners for packing, și glueing machines for packing. Are sediul în Guarene, Italia.

 2. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, vacuum sealing machines, counter top air tight packaging machines, vacuum packing machines, și Ambalaje izolante din plastic. Are sediul în Bad Saulgau, Germania.

 3. BESSER VACUUM S.R.L.

  Italia

  Compania BESSER VACUUM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vacuum packing, și counter top air tight packaging machines. Are sediul în Dignano, Italia.

 4. INNOTEC FOOD EQUIPMENT S.L.

  Spania

  Compania INNOTEC FOOD EQUIPMENT S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat sealers, și counter top air tight packaging machines. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. OPROIN

  Spania

  Compania OPROIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic packaging machinery, counter top air tight packaging machines, customised packing machine, și plant packing and filling machines. Are sediul în Alcalá De Guadaíra, Spania.