• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • exploatari forestiere

Rezultate pentru

Exploatari forestiere - Import export

 1. ABRACADA'BRANCHES

  Franta

  Compania ABRACADA'BRANCHES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în Canaveilles, Franta.

 2. MEVSIM BAHCETEDARIK

  Turcia

  Compania MEVSIM BAHCETEDARIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bark for mulch, și wood bark. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BRUNO VALLELONGA

  Italia

  Compania BRUNO VALLELONGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, work timber, laminated wood, Lemn pentru prelucrat, și building timber. Are sediul în Mongiana, Italia.

 4. LA GESTION DES FORÊTS EN AUVERGNE RHÔNE ALPES

  Franta

  Compania LA GESTION DES FORÊTS EN AUVERGNE RHÔNE ALPES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în Lyon, Franta.

 5. SAS CALVI CELESTIN

  Franta

  Compania SAS CALVI CELESTIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Lemn taiat si tratat, Lemn pentru talas, Lemn taiat si tratat, sawmills, și Log wood. Are sediul în Ornans, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VANDERVELDEN ALGEMENE BOSBOUW

  Belgia

  Compania VANDERVELDEN ALGEMENE BOSBOUW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, Exploatari forestiere, biomass, și wood trade. Are sediul în Hamont-Achel, Belgia.

 2. SKP INVEST OÜ

  Estonia

  Compania SKP INVEST OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Import-export - constructii si lucrari publice, forest works, Exploatari forestiere, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Import-export - constructii si lucrari publice. Are sediul în VÕRU, Estonia.

 3. PRACTERRA NATURAL COMMODITIES

  Australia

  Compania PRACTERRA NATURAL COMMODITIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în New South Wales, Australia.

 4. ABEILLE DES LACS-ALEX MULTI SERVICES

  Franta

  Compania ABEILLE DES LACS-ALEX MULTI SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ash, spruce, și larch. Are sediul în Charcier, Franta.

 5. ETS MARECHAL

  Belgia

  Compania ETS MARECHAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile forest works, și land tillage for reclamation. Are sediul în Barvaux, Belgia.

 1. CHRISTIAN MEERT BOIS

  Belgia

  Compania CHRISTIAN MEERT BOIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, timber, Hardwood sawn timber, și Lemn industrial. Are sediul în Walcourt, Belgia.

 2. COMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS

  Belgia

  Compania COMPTOIR COMMERCIAL DU BOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Exploatari forestiere, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, woodworking, și raw timber. Are sediul în Eupen, Belgia.

 1. GIESTAS DE VILAR - GESTÃO FLORESTAL LDA.

  Portugalia

  Compania GIESTAS DE VILAR - GESTÃO FLORESTAL LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în Areias De Vilar, Portugalia.

 2. UNILES, A.S.

  Republica Ceha

  Compania UNILES, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Lemn industrial, Comisionari pentru transporturi internationale, Mesagerie internationala, Transport rutier, Lemn industrial, Comisionari pentru transporturi internationale, și Mesagerie internationala. Are sediul în Rumburk , Republica Ceha.

 3. YILKI KERESTE

  Turcia

  Compania YILKI KERESTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boards and blocks of wood, sawings, și wood. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. ADAM BOIS

  Belgia

  Compania ADAM BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Exploatari forestiere, tree felling, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și forest clearance. Are sediul în Waudrez, Belgia.

 5. GDCO MARKETING GMBH

  Germania

  Compania GDCO MARKETING GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Federatii, grupari si sindicate profesionale, Exploatari forestiere, Design publicitar, Agentii de publicitate, Federatii, grupari si sindicate profesionale, Exploatari forestiere, și Design publicitar. Are sediul în Dillingen, Germania.

 6. EURO FOREST CONSULT LTD.

  Bulgaria

  Compania EURO FOREST CONSULT LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi medicinale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine de plante medicinale, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Exploatari forestiere, Magazine de plante medicinale, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și Exploatari forestiere. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 7. SCIERIE COUSIN

  Belgia

  Compania SCIERIE COUSIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Taierea lemnului - utilaje si materiale, sawmills, și wood cutting. Are sediul în Izel, Belgia.

 8. JACER - CZ, A.S.

  Republica Ceha

  Compania JACER - CZ, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, Depozitare - materiale si sisteme, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Lemn brut, Lemn industrial, Depozitare - materiale si sisteme, Mobila si decoratiuni pentru gradina, și Lemn brut. Are sediul în Bystrany, Republica Ceha.

 1. GAMIKS PGL

  Polonia

  Compania GAMIKS PGL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, și Exploatari forestiere. Are sediul în Torzym, Polonia.

 2. KLOBOUCKA LESNI S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KLOBOUCKA LESNI S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Exploatari forestiere, Lemn pentru prelucrat, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Exploatari forestiere, Lemn pentru prelucrat, și Lemn brut. Are sediul în Brumov-Bylnice, Republica Ceha.

 3. CHARLES LEBBE

  Belgia

  Compania CHARLES LEBBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari forestiere, Exploatari forestiere, și timber trade. Are sediul în Koolskamp, Belgia.

 4. FRUYTIER

  Belgia

  Compania FRUYTIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat geluit, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Marloie, Belgia.

 5. HOLZ NIESSEN

  Belgia

  Compania HOLZ NIESSEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn taiat geluit, și raw timber. Are sediul în Recht (Amel), Belgia.

 6. MEZARES A ZS

  Letonia

  Compania MEZARES A ZS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talas si rumegus din lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn brut, Talas si rumegus din lemn, Lemn taiat si tratat, și Lemn brut. Are sediul în Ludzas Rajons, Letonia.

 7. THE LUXURY WOOD COMPANY

  Regatul Unit

  Compania THE LUXURY WOOD COMPANY, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 8. ZEMEDELSKÉ DRUZSTVO PARTUTOVICE

  Republica Ceha

  Compania ZEMEDELSKÉ DRUZSTVO PARTUTOVICE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Comisionari pentru transporturi internationale, Transport rutier, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Comisionari pentru transporturi internationale, și Transport rutier. Are sediul în Hranice , Republica Ceha.

 9. FORESTIERE ET MOTOCULTURE MANZONI FRERES S.A.R.L

  Franta

  Compania FORESTIERE ET MOTOCULTURE MANZONI FRERES S.A.R.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în Myon, Franta.

 10. NG FOREST SPRL

  Belgia

  Compania NG FOREST SPRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. Are sediul în Spa, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit