• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • excavatoare cu cupa

Rezultate pentru

Excavatoare cu cupa - Import export

 1. NEGRINI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Negrini manufactures hydraulic and mechanical grabs, hydraulic, mechanical and radio-controlled scoop grabs, environmental clamshells, diaphragm wall grabs and dragline buckets. Our technical design office is always ready to take on the most exacting challenges and resolve technical problems by presenting and explaining the best solutions. As required, Negrini calls upon experienced engineers when solutions are needed for complex problems. Products are checked by qualified staff.

 2. WILHELM SCHÄFER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WILHELM SCHÄFER GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. OEM TOPLINE ROMANIA

  Romania

  OEM Top Line Romania livreaza piese schimb pentru masini si utilaje din constructii dar si agricole sau auto. Furnizam piese originale sau din productie proprie pentru Caterpillar, Komatsu, Bobcat, Cummins, Hitachi, Isuzu, Kubota, New Holland, Perkins, Takeuchi, Yanmar..., din depozitul nostru sau pe comanda. Acoperim nevoile dvs in referitor la excavatoare, incarcatoare frontale, TAF-uri, compresoare motocompresoare macarale si orice are motor. Distributie consumabile si interschimbabile vezi site-ul nostru

 4. JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  China

  Compania JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. Are sediul în Jinan, China.

 5. BAWOO COMPANY CORP.

  Coreea de Sud

  Compania BAWOO COMPANY CORP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skid steer loader. Are sediul în Jeonbuk, Coreea de Sud.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CARMI OLEOMECCANICA SPA

  Italia

  Compania CARMI OLEOMECCANICA SPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving machinery, excavators, spare parts for earthmoving machinery, și earth moving machinery rental. Are sediul în Castel Bolognese, Italia.

 2. LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buckets for excavators, și excavator grabs. Are sediul în Longyan, China.

 3. MAKO

  Luxemburg

  Compania MAKO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Aspiratoare de uz casnic, road and construction work machinery rental, generating sets, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și Aspiratoare de uz casnic. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 4. SOMTP EXPORT

  Franta

  Compania SOMTP EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Utilaje pentru constructii, Mine si cariere - utilaje si material, Utilaje pentru constructii, și spare parts for earthmoving machinery. Are sediul în Saint Pryve Saint Mesmin, Franta.

 5. ITP - TOOMAT

  Franta

  Compania ITP - TOOMAT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial vehicle parts and accessories. Are sediul în Alex, Franta.

 1. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgaria

  Compania STROITELNA MEHANISACIA AD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automacarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Macarale pentru constructii, Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, și Macarale pentru constructii. Are sediul în Shumen, Bulgaria.

 2. HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL

  Spania

  Compania HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, Mecanica generala - cu materialele clientului, Excavatoare cu cupa, Utilaje pentru constructii, Asanare - lucrari, Mecanica generala - cu materialele clientului, Excavatoare cu cupa, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Paterna, Spania.

 1. PAYEN

  Franta

  Compania PAYEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, Compactoare pentru constructii, loading shovels, telescopic arms, și machine repair. Are sediul în Rozay En Brie, Franta.

 2. HUAGUANG

  China

  Compania HUAGUANG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. Are sediul în Zhejiang, China.

 3. ALIA

  Franta

  Compania ALIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, Excavatoare cu cupa, Building, Lucrari publice, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Guyancourt, Franta.

 4. PERREGRINI FABIO

  Italia

  Compania PERREGRINI FABIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Traona, Italia.

 5. JJM ESPERANÇA, LDA

  Portugalia

  Compania JJM ESPERANÇA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cups, și Couplings. Are sediul în Tomar, Portugalia.

 6. CLEMENTE S.R.L.

  Italia

  Compania CLEMENTE S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Depanare si remorcare greutati mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Campobasso, Italia.

 7. BCN SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania BCN SERVICE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Eboli, Italia.

 8. OFFICINA OLEOMECCANICA C.B. MMT DI CAPRARA VALTER S.A.S. & C.

  Italia

  Compania OFFICINA OLEOMECCANICA C.B. MMT DI CAPRARA VALTER S.A.S. & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Molinella, Italia.

 1. NDG S.R.L.

  Italia

  Compania NDG S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Gricignano Di Aversa, Italia.

 2. CAR TOSCANA S.R.L.

  Italia

  Compania CAR TOSCANA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Excavatoare cu cupa, earthmoving machinery and equipment, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Vecchiano, Italia.

 3. HIDROMECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania HIDROMECCANICA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Ponsacco, Italia.

 4. IDROMECCANICA ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania IDROMECCANICA ITALIANA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Molfetta, Italia.

 5. RIALCA DUE

  Italia

  Compania RIALCA DUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Excavatoare cu cupa, Excavatoare cu cupa, și spare parts for earthmoving machinery. Are sediul în Pont Canavese, Italia.

 6. MORA CLAUDIO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania MORA CLAUDIO & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Parma, Italia.

 7. CO.GE.MA.C. S.P.A.

  Italia

  Compania CO.GE.MA.C. S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Misterbianco, Italia.

 8. KOMATSU ITALIA MANUFACTURING S.P.A.

  Italia

  Compania KOMATSU ITALIA MANUFACTURING S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Este, Italia.

 9. TI ESSE S.R.L.

  Italia

  Compania TI ESSE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Forlimpopoli, Italia.

 10. ECO SOLUTION S.R.L.

  Italia

  Compania ECO SOLUTION S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Soluri - analiza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Caltagirone, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit