• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • emailuri

Rezultate pentru

Emailuri - Import export

 1. LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C.

  Italia

  Compania LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Emailuri, paint factory, colours - wall coverings, și breathable and mould resistant plastic coverings. Are sediul în Salgareda, Italia.

 2. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Rusia

  Compania LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Obiecte emailate de uz casnic, Tacamuri, Emailuri, Vesela de masa, Obiecte emailate de uz casnic, Tacamuri, și Emailuri. Are sediul în Lysva, Rusia.

 3. ITACA

  Spania

  Compania ITACA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, și Ceramic additives. Are sediul în La Pobla Tornesa-Castellón, Spania.

 4. CHROMA

  Belgia

  Compania CHROMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Pistoale de vopsit si accesorii, Emailuri, Pistoale de vopsit si accesorii, items for mural decorations, și wall coverings. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. THE ANTIQUE ENAMEL COMPANY

  Regatul Unit

  Compania THE ANTIQUE ENAMEL COMPANY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, și Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DNEPROSTEKLOSERVIS ENTERPRISE

  Ucraina

  Compania DNEPROSTEKLOSERVIS ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sodium silicate. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 2. ID COLOR

  Belgia

  Compania ID COLOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Articole pentru pictura, Pistoale de vopsit si accesorii, Emailuri, Articole pentru pictura, Pistoale de vopsit si accesorii, și painters. Are sediul în Peronnes-Lez-Binche, Belgia.

 3. CARON

  Belgia

  Compania CARON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Emailuri, work clothes, plaster, și finish coat. Are sediul în Brussel, Belgia.

 4. ARTEKOBEL

  Belgia

  Compania ARTEKOBEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Articole pentru pictura, Emailuri, Articole pentru pictura, hangings, și wholesale of paints. Are sediul în Geel, Belgia.

 5. TORRECID SA

  Spania

  Compania TORRECID SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lacquers for ceramics and porcelain, Varnish - glass and ceramic, colours for ceramics, și Ceramic dyes. Are sediul în Alcora-Castellón, Spania.

 1. JANSSENS-LO

  Belgia

  Compania JANSSENS-LO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Vopsele si lacuri, și blinds. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 2. MICHEL KERAMIKBEDARF

  Elvetia

  Compania MICHEL KERAMIKBEDARF, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, Cuptoare pentru ceramica si emailuri, Emailuri, Ceramica decorativa, Cuptoare si cosuri industriale, Cuptoare pentru ceramica si emailuri, Emailuri, și Ceramica decorativa. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 1. ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG

  Germania

  Compania ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru ceramica si emailuri, Vopsele si lacuri, Emailuri, Materiale si produse refractare, Cuptoare pentru ceramica si emailuri, Vopsele si lacuri, Emailuri, și Materiale si produse refractare. Are sediul în Baldham, Germania.

 2. TECHNICAL LINE SPRAY, S.L

  Spania

  Compania TECHNICAL LINE SPRAY, S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. Are sediul în Beniparrell, Spania.

 3. COLOR SQUARE

  Belgia

  Compania COLOR SQUARE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Pistoale de vopsit si accesorii, Articole pentru pictura, Emailuri, wholesale of paints, Pistoale de vopsit si accesorii, și Articole pentru pictura. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. BODMER TON AG

  Elvetia

  Compania BODMER TON AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Materiale si produse refractare, Emailuri, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Materiale si produse refractare. Are sediul în Einsiedeln, Elvetia.

 5. TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT

  Germania

  Compania TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, Vopsele si lacuri, Emailuri, Cristaluri, Cuptoare si cosuri industriale, Vopsele si lacuri, Emailuri, și Cristaluri. Are sediul în Freiburg, Germania.

 6. HAEGEMAN DÉCORATION

  Belgia

  Compania HAEGEMAN DÉCORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Mobilier - articole si accesorii decorative, Emailuri, Mobilier - articole si accesorii decorative, și items for mural decorations. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 7. QUIVACOLOR, S.L.

  Spania

  Compania QUIVACOLOR, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleansing products - industrial. Are sediul în Deba, Spania.

 8. PABREC D.O.O.

  Slovenia

  Compania PABREC D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. Are sediul în Trzin, Slovenia.

 1. SMITH & RODGER, LTD

  Regatul Unit

  Compania SMITH & RODGER, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, Vopsele emulsionate, Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, și Vopsele emulsionate. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 2. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Austria

  Compania CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Asten, Austria.

 3. BROTHERS YAPI

  Turcia

  Compania BROTHERS YAPI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CROMA LACKE GMBH

  Germania

  Compania CROMA LACKE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Vopsele si lacuri, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Herrenberg, Germania.

 5. SHANDONG CONFAITH ELECTRIC CO., LTD

  China

  Compania SHANDONG CONFAITH ELECTRIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile enamelled copper wires. Are sediul în Zibo, China.

 6. LENENAMEL D.O.O.

  Slovenia

  Compania LENENAMEL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 7. R.V.L. PAINTS

  Belgia

  Compania R.V.L. PAINTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Vopsele si lacuri, Lemn taiat si tratat, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Gent, Belgia.

 8. COLORONDA SL

  Spania

  Compania COLORONDA SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, Placi si dale, Emailuri, și Placi si dale. Are sediul în Onda, Spania.

 9. EMO FRITE D.O.O. - PROIZVODNJA

  Slovenia

  Compania EMO FRITE D.O.O. - PROIZVODNJA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic frit. Are sediul în Celje, Slovenia.

 10. BSZ KERAMIKBEDARF GMBH

  Germania

  Compania BSZ KERAMIKBEDARF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emailuri, și Emailuri. Are sediul în Essen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit