• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • electronice pentru aviatie

Rezultate pentru

Electronice pentru aviatie - Import export

 1. DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turcia

  Verified by europages badge

  DantechS Team is your partner for purchasing and selling spare parts for mechanical, automation, and industrial electronics. In addition, our business scope is in selling and installing secondhand baby diaper, adult diaper, and sanitary napkin lines and supplying spare parts and raw materials. As DantechS, we are the official distributor of machines and services of Phoenix Machinery in the Turkish Market and Globe. We can supply automation-mechanical spare parts and process components to our clients from various industries such as: •Spare parts for the automotive industry, •Spare parts for the paper mills industry, •Spare parts for food production, •Cellulose converting, •Spare parts for the aviation industry • Spare parts for the CNC milling industries; contact us to discover our comprehensive supply portfolio! At DantechS, we also provide discontinued parts quickly and reliably as used or refurbished if required. We started a branch in UK only for supplying fast to our clients. Do not hesitate to contact us for more information about our products and services!

 2. AVMAP S.R.L.U.

  Italia

  Compania AVMAP S.R.L.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. Are sediul în Carrara, Italia.

 3. M.D.W. SRL

  Italia

  Compania M.D.W. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri si cofrete - electricitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, rack, Electronice pentru aviatie, și small electronics parts. Are sediul în Casalecchio Di Reno, Italia.

 4. S.C.E. ELECTRONIQUE

  Franta

  Compania S.C.E. ELECTRONIQUE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, electrotechnical wiring, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Villiers En Plaine, Franta.

 5. AIRBUS DEFENCE AND SPACE GMBH

  Germania

  Compania AIRBUS DEFENCE AND SPACE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeronautica - aparatura si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, Electronice pentru aviatie, Aeronautical industry, aeronautical engineering, și Aircraft manufacturing. Are sediul în Taufkirchen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EPAK ELECTRONICS LTD

  Regatul Unit

  Compania EPAK ELECTRONICS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic components, Resistor chips, și soldering machines for printed circuits. Are sediul în Chard, Regatul Unit.

 2. TQ SYSTEMS GMBH - PRODUKTBEREICHE

  Germania

  Compania TQ SYSTEMS GMBH - PRODUKTBEREICHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microcontroller, spectrometers, Components and systems for electrical installations, și electronics. Are sediul în Seefeld, Germania.

 3. ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES

  Franta

  Compania ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeronautica - aparatura si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, Transformatoare, convertoare si redresoare, Electronice pentru aviatie, Transformatoare, convertoare si redresoare, wiring, și Electromechanical assemblies. Are sediul în Toulouse, Franta.

 4. MESIT AEROSPACE, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MESIT AEROSPACE, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, Transformatoare, convertoare si redresoare, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, Transformatoare, convertoare si redresoare, și Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente. Are sediul în Uherské Hradiště, Republica Ceha.

 5. ERWIN KAYSERTHREDE GMBH

  Germania

  Compania ERWIN KAYSERTHREDE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Cercetare stiintifica - aparate, Sisteme de electricitate ale navelor, Echipamente de testare, Cercetare stiintifica - aparate, și Sisteme de electricitate ale navelor. Are sediul în München, Germania.

 1. FLIGHTEC GMBH

  Elvetia

  Compania FLIGHTEC GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Aeroporturi, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, și Aeroporturi. Are sediul în Schupfart, Elvetia.

 2. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Elvetia

  Compania SWISS AVIATION SERVICES AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Volketswil, Elvetia.

 1. SCHEIBE AIRCRAFT GMBH

  Germania

  Compania SCHEIBE AIRCRAFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, Aeroporturi, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, și Aeroporturi. Are sediul în Heubach, Germania.

 2. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Germania

  Compania ACG AIR-CRAFT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Allendorf, Germania.

 3. LUFTHANSA BOMBARDIER AVIATION SERVICES GMBH

  Germania

  Compania LUFTHANSA BOMBARDIER AVIATION SERVICES GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, Aeroporturi, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, și Aeroporturi. Are sediul în Schönefeld, Germania.

 4. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Germania

  Compania BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Schönefeld, Germania.

 5. ROMAN WELLER

  Germania

  Compania ROMAN WELLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, Transport aerian de pasageri, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, și Transport aerian de pasageri. Are sediul în Bibersfeld, Germania.

 6. E³] ENGSTLER ELEKTRONIK ENTWICKLUNG GMBH

  Germania

  Compania E³] ENGSTLER ELEKTRONIK ENTWICKLUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, Inginerie informatica, Birotica - masini si materiale, și Inginerie informatica. Are sediul în Grosswallstadt, Germania.

 7. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Germania

  Compania UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, Inchiriere de echipamente industriale, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Petershagen, Germania.

 8. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 1. SALOMO FLUGZEUGSERVICE GMBH

  Germania

  Compania SALOMO FLUGZEUGSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Aeroporturi, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, și Aeroporturi. Are sediul în Parchim, Germania.

 2. AIR-SERVICE-FIEDLER

  Germania

  Compania AIR-SERVICE-FIEDLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, Aeroporturi, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, și Aeroporturi. Are sediul în Jahnsdorf, Germania.

 3. DS-AIR SERVICE GMBH

  Germania

  Compania DS-AIR SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 4. STTSYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania STTSYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Birotica - masini si materiale, Radare si radionavigatie, Electronice pentru aviatie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Birotica - masini si materiale, și Radare si radionavigatie. Are sediul în München, Germania.

 5. SAAB INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SAAB INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Radare si radionavigatie, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, și Radare si radionavigatie. Are sediul în Bonn, Germania.

 6. ADVIONICS

  Belgia

  Compania ADVIONICS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautical industry, și Design of electronic systems. Are sediul în Oostkamp, Belgia.

 7. ACFT PERFO

  Belgia

  Compania ACFT PERFO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fitting out aircraft cockpits. Are sediul în Lasne, Belgia.

 8. WETRA SEITENKANALVERDICHTER UND LUFTTISCHE

  Germania

  Compania WETRA SEITENKANALVERDICHTER UND LUFTTISCHE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatizari - instalatii si echipamente, Automatizari - instalatii si echipamente, Machines, custom-built, și Automatisation of special machines. Are sediul în Amtsberg, Germania.

 9. AERO ELECTRONIC MALTERSIKORA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AERO ELECTRONIC MALTERSIKORA GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronice pentru aviatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Herzogenaurach, Germania.

 10. GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH

  Germania

  Compania GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Planegg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit