• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • electrocardiografe

Rezultate pentru

Electrocardiografe - Import export

 1. RS MEDIZINPRODUKTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RS MEDIZINPRODUKTE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Baunatal, Germania.

 2. HWV R. BLOME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HWV R. BLOME GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. GUDER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GUDER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 4. ONPRAX HANDEL FÜR MED. PRODUKTE

  Germania

  Compania ONPRAX HANDEL FÜR MED. PRODUKTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Dorsten, Germania.

 5. STRING POLSKA

  Polonia

  Compania STRING POLSKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electro-medical equipment, și Medical diagnosis. Are sediul în Kraków, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO., LTD

  China

  Compania CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente electroencefalografice, Echipamente electroencefalografice, oximeter, ultrasound scan machines, și sphygmomanometer. Are sediul în QINHUANGDAO, China.

 2. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

  Germania

  Compania WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole pentru handicapati, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Electrocardiografe, Bandaje si pansamente, Sanitare - articole pentru handicapati, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Electrocardiografe, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Wertheim, Germania.

 3. KREDOS. SKLEP MEDYCZNY

  Polonia

  Compania KREDOS. SKLEP MEDYCZNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Olsztyn, Polonia.

 4. WILAMED MEDIZINISCHE GERÄTE UND ZUBEHÖR GMBH

  Germania

  Compania WILAMED MEDIZINISCHE GERÄTE UND ZUBEHÖR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - aparate si echipamente, Electrocardiografe, Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - aparate si echipamente, și Electrocardiografe. Are sediul în Kammerstein, Germania.

 5. LUMED SRL

  Italia

  Compania LUMED SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Opera, Italia.

 1. BELAMED MEDIZIN- & DATENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BELAMED MEDIZIN- & DATENTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica medicala - aparate si echipamente, Electrocardiografe, Echipamente electroencefalografice, Electronica medicala - aparate si echipamente, Electrocardiografe, și Echipamente electroencefalografice. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. FISHER & PAYKEL HEALTHCARE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania FISHER & PAYKEL HEALTHCARE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transfuzii - materiale, Electronica medicala - aparate si echipamente, Incubatoare, Transfuzii - materiale, Electronica medicala - aparate si echipamente, și Incubatoare. Are sediul în Maidenhead, Regatul Unit.

 1. PAN-SW MED CORP

  China

  Compania PAN-SW MED CORP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. DR. GERHARD SCHMIDT GMBH

  Germania

  Compania DR. GERHARD SCHMIDT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocardiografe, și Electrocardiografe. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

 3. PROMED S.A.

  Polonia

  Compania PROMED S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocardiografe, și Electrocardiografe. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. RIMAMED MEDIZINTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania RIMAMED MEDIZINTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocardiografe, și Electrocardiografe. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. HEALTHCARE TECHNOLOGY LTD

  Regatul Unit

  Compania HEALTHCARE TECHNOLOGY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocardiografe, și Electrocardiografe. Are sediul în Waterlooville, Regatul Unit.

 6. CAYTON SL.

  Spania

  Compania CAYTON SL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocardiografe. Are sediul în Humanes De Madrid, Spania.

 7. MEGAMED AG

  Elvetia

 8. CARDIOGAP MÉDICAL

  Franta

  Compania CARDIOGAP MÉDICAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrocardiogram, cardiology equipment and supplies, defibrillators, și tensiometers. Are sediul în Neauphle-Le-Château, Franta.

 1. ASEPT IN MED SA

  Franta

  Compania ASEPT IN MED SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrocardiogram. Are sediul în Quint-Fonsegrives, Franta.

 2. LABORATORIO ANALISI PROLAB

  Italia

  Compania LABORATORIO ANALISI PROLAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemical-clinical analysis and immunological laboratory, electrocardiogram, și genetics. Are sediul în Petacciato, Italia.

 3. BASILEIOS KAI IOANNIS MANTZARIS A.E

  Grecia

  Compania BASILEIOS KAI IOANNIS MANTZARIS A.E, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile defibrillators, electrocardiographs, medical articles, și medical equipment for sterilising and disinfecting. Are sediul în Ampelokipoi, Grecia.

 4. UHC MEDICAL

  Australia

  Compania UHC MEDICAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dialysis equipment, ultrasound, și electrocardiographs. Are sediul în Annandale, Australia.

 5. SERVIZI SANITARI SRL

  Italia

  Compania SERVIZI SANITARI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrijiri preventive si depistarea bolilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile echocardiogram, electrocardiogram, cardiology, și rehabilitation exercises. Are sediul în Camogli, Italia.

 6. INTERNATIONAL GROUP MEDICAL TECHNOLOGY AND ELECTRONICS GMBH

  Germania

  Compania INTERNATIONAL GROUP MEDICAL TECHNOLOGY AND ELECTRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrocardiographs, și operating room tables. Are sediul în Bremen, Germania.

 7. KYEONGWON U-GLOBE

  Coreea de Sud

  Compania KYEONGWON U-GLOBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Leguminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile healthcare equipment, appliances and supplies, pulse meters, respiratory physiopathology equipment and supplies, și electrocardiogram. Are sediul în SEOUL, Coreea de Sud.

 8. SMART MEDICAL SARL

  Maroc

  Compania SMART MEDICAL SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile echography, electrocardiographs, nebulizers, și tensiometers. Are sediul în Tanger, Maroc.

 9. PARSYS TÉLÉMÉDECINE

  Franta

  Compania PARSYS TÉLÉMÉDECINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software, Materiale medicale, electrocardiographs, Software, și Materiale medicale. Are sediul în Vincennes, Franta.

 10. TECNOMEDICA S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOMEDICA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii conexe in domeniul sanatatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security-related services and activities, și electrocardiogram. Are sediul în Legnano, Italia.