• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • elastic

Rezultate pentru

Elastic - Import export

 1. JUMBO-TEXTIL GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  JUMBO is your expert development partner and reliable supplier of high-quality narrow fabrics and textile components. Our product range includes elastic and inelastic braided, woven and knitted items and textile components, where textiles also have a clearly defined function to fulfil in combination with metal and/or plastic components. Nets and net systems complete JUMBO's extensive range of products. We might already have just the right product in our range of several thousand items – or we could develop a new, comprehensive solution just for your task together as a team. We have acquired our unique competence profile through continuity and persistence, but also through a proper portion of curiosity and innovative spirit.

 2. ANDREAS NEUMANN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Manufactures and sells rubber ropes by the metre or ready-to-use. We specialize in manufacturing rubber ropes by the metre and ready-to-use ropes. Our aim is to develop customised solutions for our customers.

 3. EUGEN RENNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUGEN RENNER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Albstadt, Germania.

 4. HEINRICH OBERMÜLLER TEXTIL-GROSSHANDEL, INH. SVEN KÖRNER-OBERMÜLLER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEINRICH OBERMÜLLER TEXTIL-GROSSHANDEL, INH. SVEN KÖRNER-OBERMÜLLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Rendsburg, Germania.

 5. CHRIS TEX TEXTIL-KURZWAREN GROSSHANDEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CHRIS TEX TEXTIL-KURZWAREN GROSSHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Norderstedt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INTERFAST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INTERFAST GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 2. OTTO WEBER BAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OTTO WEBER BAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. A.S. TEAM BÜROKONZEPT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A.S. TEAM BÜROKONZEPT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Ringleben, Germania.

 4. FALKO - TEX, INHABER ECKHARD FALKENROTH EK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FALKO - TEX, INHABER ECKHARD FALKENROTH EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Schwelm, Germania.

 5. BANDWEBEREI JOCHEN SCHÖNHERR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BANDWEBEREI JOCHEN SCHÖNHERR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Wermelskirchen, Germania.

 1. ERICH BAUMEISTER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERICH BAUMEISTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Laer, Germania.

 2. HAUFFE BÄNDER GMBH BANDWEBEREI

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HAUFFE BÄNDER GMBH BANDWEBEREI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Pulsnitz, Germania.

 1. YAPSAN RUBBER

  Turcia

  Compania YAPSAN RUBBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. KOÇAK KAUCUK METAL PLASTIK VE BANT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KOÇAK KAUCUK METAL PLASTIK VE BANT SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rubber technical items for industry, Small mechanical parts, polyethylene films, și printed pvc adhesive tapes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. MARTINSAN BANDEX

  Spania

  Compania MARTINSAN BANDEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile circlips, elastic bands, rubber, și Manufacture of EPDM rubber. Are sediul în Alicante, Spania.

 4. BANDWEBEREI WALTER HÖLTERHOF E.K.

  Germania

  Compania BANDWEBEREI WALTER HÖLTERHOF E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Wermelskirchen, Germania.

 5. LIGOTEC GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LIGOTEC GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Friedrichsdorf, Germania.

 6. BAUER GMBH

  Germania

  Compania BAUER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Mainhardt, Germania.

 7. STEJOLA GMBH

  Germania

  Compania STEJOLA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Braak, Germania.

 8. HANDELSWELT FELSMANN E.K.

  Germania

  Compania HANDELSWELT FELSMANN E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire elastice, Panglici si sfori, Fire elastice, și Panglici si sfori. Are sediul în Winsen, Germania.

 1. TOBBY BAND- UND FLECHTWAREN GES.M.B.H.

  Austria

  Compania TOBBY BAND- UND FLECHTWAREN GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Wien, Austria.

 2. HOPF GRUPPE INH. THOMAS HOPF

  Germania

  Compania HOPF GRUPPE INH. THOMAS HOPF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Sulzbach Am Main, Germania.

 3. PEVIKOM - PETAR HRISTOV SP /SOLE PROPRIETOR/

  Bulgaria

  Compania PEVIKOM - PETAR HRISTOV SP /SOLE PROPRIETOR/, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peruci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elastic, și Elastic. Are sediul în Gabrovo, Bulgaria.

 4. NILOS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NILOS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, mechanical engineering, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Hilden, Germania.

 5. TARMOL. TOMASZ FURYK

  Polonia

  Compania TARMOL. TOMASZ FURYK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi industriale tesute, Lanturi, Benzi industriale tesute, toothed driving belts, straps, și Lanturi. Are sediul în Biskupice, Polonia.

 6. PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE ERKA

  Polonia

  Compania PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE ERKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Huse si covorase pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elastic, Centuri de ridicare si de fixare, Elastic, vehicle bending, Centuri de ridicare si de fixare, și hooks. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 7. MILY LEATHER JEWELRY & ACCESSORY FACTORY

  China

  Compania MILY LEATHER JEWELRY & ACCESSORY FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. Are sediul în Yiwu, China.

 8. GUMMIRINGE-ONLINE.DE

  Germania

  Compania GUMMIRINGE-ONLINE.DE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elastic, Rubber rings, Bubble wrap, Elastic, și stretch film. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 9. COBO INDUSTRIAL ELASTEC, S.L.

  Spania

  Compania COBO INDUSTRIAL ELASTEC, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile latex gloves. Are sediul în Ciempozuelos, Spania.

 10. PRODUCTOS MONTBLANC SL

  Spania

  Compania PRODUCTOS MONTBLANC SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elastic, și Elastic. Are sediul în Montblanc, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit