• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drajeuri

Rezultate pentru

Drajeuri - Import export

 1. CANDYVILLE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania CANDYVILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drajeuri, și Drajeuri. Are sediul în Gierle, Belgia.

 2. LES DRAGEES COLCHQIUES

  Franta

  Compania LES DRAGEES COLCHQIUES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorations for ceremonies, wedding announcements, și Accessories for baptism. Are sediul în Gemenos, Franta.

 3. KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG

  Germania

  Compania KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Werl, Germania.

 4. DRAGEES REYNAUD

  Franta

  Compania DRAGEES REYNAUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Marseille, Franta.

 5. GORYAL GMBH

  Elvetia

  Compania GORYAL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Biberist, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NASTRI PORTACONFETTI

  Italia

  Compania NASTRI PORTACONFETTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonbonniere, și wedding articles. Are sediul în Revello, Italia.

 2. CONFISERIES DRAGÉES ADAM

  Franta

  Compania CONFISERIES DRAGÉES ADAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sweets, și homemade chocolate. Are sediul în Herrlisheim Près Colmar, Franta.

 3. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spania

  Compania TURRONES SAN ANDRÉS, care își desfășoară activitatea în domeniul Nuga. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drajeuri, Fructe confiate, Drajeuri, Fructe confiate, Touron nougat, și chocolate. Are sediul în TOBARRA - ALBACETE, Spania.

 4. ETABLISSEMENTS HAVARD SARL

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS HAVARD SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drajeuri, supplies for bread manufacturers, și Drajeuri. Are sediul în Damigny, Franta.

 5. CONFETTI CRISPO

  Italia

  Compania CONFETTI CRISPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în San Giuseppe Vesuviano, Italia.

 1. YERNAUX

  Belgia

  Compania YERNAUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drajeuri, pralines, chocolate candy, gift items, și Drajeuri. Are sediul în Auvelais, Belgia.

 2. CRIDECOR SRL. DI CRISPO

  Italia

  Compania CRIDECOR SRL. DI CRISPO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile party items, bonbonniere, balloons, și patisserie decorations. Are sediul în San Giuseppe Vesuviano, Italia.

 1. CONFETTI MUCCI ALBERTO

  Italia

  Compania CONFETTI MUCCI ALBERTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile comfits, gift packages, chocolate candy, și supplies for private parties. Are sediul în Andria, Italia.

 2. ERNESTO BRUSA S.R.L.

  Italia

  Compania ERNESTO BRUSA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sugar almond maker, chocolate candy, și Sugar-coated sweet maker for ceremonies. Are sediul în Varese, Italia.

 3. KARAMANIS DRAGEES

  Grecia

  Compania KARAMANIS DRAGEES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sugared almonds, și chocolate candy. Are sediul în MANDRA ATTIKIS, Grecia.

 4. BOMBONIERE LA ROSA

  Italia

  Compania BOMBONIERE LA ROSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Porcari, Italia.

 5. INCI SABANCIOGULLARINDAN

  Turcia

  Compania INCI SABANCIOGULLARINDAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Mersin, Turcia.

 6. ARIKOK BADEM

  Turcia

  Compania ARIKOK BADEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. DRAGEESONLINE.BE

  Belgia

  Compania DRAGEESONLINE.BE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în RENLIES, Belgia.

 8. BELLE É BO

  Belgia

  Compania BELLE É BO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drajeuri. Are sediul în Dison, Belgia.