• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drage

Rezultate pentru

Drage - Import export

 1. DRAGFLOW SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Dragflow is a company that during the last 25 years has changed the dredging systems' market becoming a worldwide manufacturing leader. The company is assisted by an international network of specialised engineers that can provide urgent services as well as bespoke technical service and advice. Day in and day out Dragflow strives to offer innovative and technically advanced solutions that can assure top performances with the least environmental impact. It's also a matter of robust and reliable submersible pumps for the toughest jobs. Business sector: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment and Amphibious dredges.

 2. JADE-DIENST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JADE-DIENST GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Disposal of ship-generated waste, Harbour construction, Harbour operations, Port technology, Harbour transhipment facilities, Cargo handling services in port, Logistics for disposal, și ship owners. Are sediul în Wilhelmshaven, Germania.

 3. DREDGING INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania DREDGING INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dragare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Mediu inconjurator - consiliere si control, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Drage, dredging, Mediu inconjurator - consiliere si control, și Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 4. DORELECTROMAH LTD

  Belarus

  Compania DORELECTROMAH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Pluguri pentru zapada, utility vehicles, Drage, excavators, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Smolevichi, Belarus.

 5. ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO.

  Germania

  Compania ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Utilaje pentru constructii, Drage, Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Laatzen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IMPIANTI DRAGANTI S.R.L.

  Italia

  Compania IMPIANTI DRAGANTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maritime dredges. Are sediul în Lecco, Italia.

 2. KLIMEX CZ, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania KLIMEX CZ, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automacarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Utilaje pentru constructii, Drage, Macarale si poduri rulante, Utilaje pentru constructii, și Drage. Are sediul în Melník, Republica Ceha.

 3. GUANG ZHOU HUIYI ELECTROMECHANICAL DEVICE ELECTRICAL CO.,LTD

  China

  Compania GUANG ZHOU HUIYI ELECTROMECHANICAL DEVICE ELECTRICAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. Are sediul în GuangZhou, China.

 4. MAATS B.V.

  Olanda

  Compania MAATS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Rulouri compresoare, Utilaje pentru constructii, și Rulouri compresoare. Are sediul în Goor, Olanda.

 5. EUROTECNO S.R.L.

  Italia

  Compania EUROTECNO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatie - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de echipamente industriale, Drage, Inchiriere de echipamente industriale, și Drage. Are sediul în Castelverde, Italia.

 1. JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Excavatoare cu cupa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Drage, Utilaje pentru constructii, și Drage. Are sediul în Kruft, Germania.

 2. JINING KAISONG CONSTRUCTION MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania JINING KAISONG CONSTRUCTION MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. Are sediul în Jining, China.

 1. O.R.M.I. S.R.L.

  Italia

  Compania O.R.M.I. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peridocuri, Drage, Peridocuri, și Drage. Are sediul în Padova, Italia.

 2. COLL VALL SA

  Spania

  Compania COLL VALL SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Drage, Utilaje pentru constructii, și Drage. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Servicii de foraj cu turbină, Drage, și Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Ripalimosani, Italia.

 4. IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, dredges for digging and cleaning ports, canals and rivers, și Drage. Are sediul în Milano, Italia.

 5. S.A.M.I. S.R.L.

  Italia

  Compania S.A.M.I. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, Drage, Bene basculante, și Drage. Are sediul în Nuoro, Italia.

 6. MAREN S.P.A.

  Italia

  Compania MAREN S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Buldozere si nivelatoare, Drage, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Rogno, Italia.

 7. ITALDRAGHE S.P.A.

  Italia

  Compania ITALDRAGHE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, mechanical dredger for hearth moving, și Drage. Are sediul în San Giovanni In Marignano, Italia.

 8. BUDDYJET S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BUDDYJET S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh bread. Are sediul în Prace, Republica Ceha.

 1. IWEA

  Austria

  Compania IWEA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. Are sediul în Mureck, Austria.

 2. TERRAFORMING S.R.L.

  Italia

  Compania TERRAFORMING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Buldozere si nivelatoare, Drage, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Soriano Nel Cimino, Italia.

 3. EMAC S.R.L.

  Italia

  Compania EMAC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Buldozere si nivelatoare, Drage, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Montichiari, Italia.

 4. FRANCESCHINO GIANNI S.R.L.

  Italia

  Compania FRANCESCHINO GIANNI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silvicultura si arboricultura - masini si materiale, Drage, Silvicultura si arboricultura - masini si materiale, și Drage. Are sediul în Majano, Italia.

 5. OFM TOP LINE S.R.L.

  Italia

  Compania OFM TOP LINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Buldozere si nivelatoare, Drage, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

 6. OFFICINA R.S.DI SOLIERI REMO

  Italia

  Compania OFFICINA R.S.DI SOLIERI REMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Buldozere si nivelatoare, Drage, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Modena, Italia.

 7. GIKEN EUROPE B.V.

  Olanda

  Compania GIKEN EUROPE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri compresoare, Utilaje pentru constructii, Rulouri compresoare, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Almere, Olanda.

 8. BRØDRENE BJERKLI AS

  Norvegia

  Compania BRØDRENE BJERKLI AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, și Drage. Are sediul în Stjørdal, Norvegia.

 9. LATTANZI SANDRO

  Italia

  Compania LATTANZI SANDRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, Drage, Bene basculante, și Drage. Are sediul în Macerata, Italia.

 10. MIKROFYN A/S

  Danemarca

  Compania MIKROFYN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, și Drage. Are sediul în Odense Sv, Danemarca.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit