• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • docuri uscate

Rezultate pentru

Docuri uscate - Import export

 1. I.M.S. S.R.L.

  Italia

  Compania I.M.S. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în TRIESTE, Italia.

 2. C.N.A. S.R.L.

  Italia

  Compania C.N.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în San Mauro Pascoli, Italia.

 3. CAR.MET S.R.L.

  Italia

  Compania CAR.MET S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Livorno, Italia.

 4. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Ucraina

  Compania KHERSON STATE PLANT PALLADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry docks, și Dockyards. Are sediul în Kherson, Ucraina.

 5. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Olanda

  Compania LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, și Docuri uscate. Are sediul în Lelystad, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Italia

  Compania NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Agropoli, Italia.

 2. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Italia

  Compania CINQUEPALMI FRANCESCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Mola Di Bari, Italia.

 3. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Italia

  Compania SHIPPING SERVICES S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Palermo, Italia.

 4. FAGGIANI SUSI

  Italia

  Compania FAGGIANI SUSI, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de asigurari, Docuri uscate, Agenti de asigurari, și Docuri uscate. Are sediul în Latisana, Italia.

 5. TECNASERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania TECNASERVICE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Augusta, Italia.

 1. F.M. S.R.L.

  Italia

  Compania F.M. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Camaiore, Italia.

 2. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Italia

  Compania LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. GENARAL WORKS S.R.L.

  Italia

  Compania GENARAL WORKS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Viareggio, Italia.

 2. VDV S.R.L.

  Italia

  Compania VDV S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Venezia, Italia.

 3. LO COCO FRANCESCO

  Italia

  Compania LO COCO FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Santa Flavia, Italia.

 4. FOR SEA S.R.L.

  Italia

  Compania FOR SEA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Ravenna, Italia.

 5. YATLIFT

  Turcia

  Compania YATLIFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri uscate. Are sediul în Bodrum, Turcia.

 6. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Italia

  Compania ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Loreo, Italia.

 7. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Italia

  Compania NAUTICA COSTA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Monforte San Giorgio, Italia.

 8. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LYMINGTON MARINA LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, și Docuri uscate. Are sediul în Lymington, Regatul Unit.

 1. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, și Docuri uscate. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

 2. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Nettuno, Italia.

 3. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Italia

  Compania GESTIONE BACINI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, Santiere navale - reparatii si intretinere, Docuri uscate, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Livorno, Italia.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri uscate, și Docuri uscate. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 5. NAUTISERVICE S.R.L.

  Italia

 6. RM S.R.L.

  Italia

 7. NAUTICA GIORDANO S.R.L.

  Italia

 8. CANTIERI NAVALI SCALA S.N.C.

  Italia

 9. S.I.O.M.I. S.R.L.

  Italia

 10. ITRI ANDREA

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit