• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • diamante

Rezultate pentru

Diamante - Import export

 1. DIAMANTENLABOR BY LAB GROWN DIAMONDS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DIAMANTENLABOR BY LAB GROWN DIAMONDS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 2. SINRC

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SINRC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Cereale si seminte, Aur, Diamante, Import-export - produse agro-alimentare, Cereale si seminte, Aur, și Diamante. Are sediul în Tubize, Belgia.

 3. RIESSA JEWELS KUYUMCULUK

  Turcia

  Compania RIESSA JEWELS KUYUMCULUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond rings, drumsticks, accessories for jewellery-making, și solitaires. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BILOAK

  Belgia

  Compania BILOAK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. Are sediul în Anversa, Belgia.

 5. EDENDIAM

  Luxemburg

  Compania EDENDIAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, jewel, rings, Diamante, și Semi-precious stones. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IGC GROUP

  Belgia

  Compania IGC GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, Marketing, Diamante brute, Diamante, certification of diamonds, Marketing, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. ORMEA

  Franta

  Compania ORMEA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, Aur, Diamante brute, Diamante, advice on buying and selling real estate, Aur, și Diamante brute. Are sediul în Vélizy Villacoublay, Franta.

 3. DHAVAL GEMS

  Belgia

  Compania DHAVAL GEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raw or rough diamonds, și cut diamonds. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 4. ANTWERP DIAMOND HOUSE

  Belgia

  Compania ANTWERP DIAMOND HOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Podoabe, jewellery, Podoabe, și diamonds. Are sediul în Brugge, Belgia.

 5. LABGEMS

  Belgia

  Compania LABGEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamonds, certification of diamonds, și jewellery with diamonds. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 1. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Regatul Unit

  Compania NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aur, Diamante, sale of petroleum products, Aur, și Diamante. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ARJAV DIAMONDS

  Belgia

  Compania ARJAV DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, cut diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC

  Italia

  Compania DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bracelets, precious stones, working of precious gems, și diamonds. Are sediul în Valenza, Italia.

 2. VERLINDE

  Belgia

  Compania VERLINDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Podoabe, Diamante prelucrate, jewellery, Podoabe, și goldsmith accessories. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 3. SAINT-GOBAIN ABRASIVES GMBH

  Germania

  Compania SAINT-GOBAIN ABRASIVES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. Are sediul în Wesseling, Germania.

 4. COMPRO ORO PERUGIA ORO MIGLIORE

  Italia

  Compania COMPRO ORO PERUGIA ORO MIGLIORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, și Diamante. Are sediul în Perugia, Italia.

 5. GOLDSTÜBCHEN - GOLDANKAUF HAMBURG

  Germania

  Compania GOLDSTÜBCHEN - GOLDANKAUF HAMBURG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, costume jewellery, gold purchased, și Diamante. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. DIAMANTHANDEL A. SPIRA

  Belgia

  Compania DIAMANTHANDEL A. SPIRA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante brute, diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. JONAH LEVI DIAMANTEN

  Germania

  Compania JONAH LEVI DIAMANTEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. Are sediul în Göppingen, Germania.

 8. ART DIFFUS

  Franta

  Compania ART DIFFUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii fantezie, Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, Diamante, Bijuterii fantezie, Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, și Diamante. Are sediul în Paris, Franta.

 1. ORFEVRERIE BROCHARD

  Franta

  Compania ORFEVRERIE BROCHARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Bijuterii si podoabe, Bijuterii fantezie, Orfevrarie si argintarie, Ceasornicarie, Bijuterii si podoabe, Bijuterii fantezie, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Paris, Franta.

 2. STEINBERG INTERNATIONAL

  Franta

  Compania STEINBERG INTERNATIONAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, jewellery with diamonds, și Diamante. Are sediul în Paris, Franta.

 3. PPHU ZLOTU SKORPION ANDRZEJ LANKISWICZ

  Polonia

  Compania PPHU ZLOTU SKORPION ANDRZEJ LANKISWICZ, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii si podoabe, Ceasornicarie, Diamante, Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, Ceasornicarie, Diamante, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Lódz, Polonia.

 4. LYON ALLIANCES BRILLANTS

  Franta

  Compania LYON ALLIANCES BRILLANTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, Bijuterii fantezie, Ceasornicarie, Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, Bijuterii fantezie, și Ceasornicarie. Are sediul în Lyon, Franta.

 5. COMPREM OR

  Spania

  Compania COMPREM OR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, Silver jewellery, Diamante, clocks, și gold jewellery. Are sediul în Tarragona, Spania.

 6. APART SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania APART SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Ceasornicarie, Bijuterii fantezie, Diamante, Orfevrarie si argintarie, Ceasornicarie, Bijuterii fantezie, și Diamante. Are sediul în Suchy Las, Polonia.

 7. DIAMOND TRADING

  Belgia

  Compania DIAMOND TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Comert international - consiliere, Diamante brute, certification of diamonds, și Comert international - consiliere. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. WIENER EDELSTEIN ZENTRUM

  Austria

  Compania WIENER EDELSTEIN ZENTRUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Diamante, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Diamante. Are sediul în Wien, Austria.

 9. DIAMCAD

  Belgia

  Compania DIAMCAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, și cut diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. DRIESASSUR

  Belgia

  Compania DRIESASSUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asigurari imobiliare, Experti de asigurari, Diamante, Asigurari imobiliare, Experti de asigurari, și Diamante. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Diamante - Import export

Număr de rezultate

1.873 Intreprinderile