• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • diamante brute

Rezultate pentru

Diamante brute - Import export

 1. ARJAV DIAMONDS

  Belgia

  Compania ARJAV DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, cut diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. DIAROUGH

  Belgia

  Compania DIAROUGH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Podoabe, Diamante brute, Diamante prelucrate, Podoabe, și diamond rings. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. BONAS & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania BONAS & CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, jewellery with diamonds, equipment for cutting diamonds, Diamante brute, și diamonds cut. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. ORMEA

  Franta

  Compania ORMEA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, Aur, Diamante brute, Diamante, advice on buying and selling real estate, Aur, și Diamante brute. Are sediul în Vélizy Villacoublay, Franta.

 5. IGC GROUP

  Belgia

  Compania IGC GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, Marketing, Diamante brute, Diamante, certification of diamonds, Marketing, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VETS ALPHI

  Belgia

  Compania VETS ALPHI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, cut diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. DIAMCAD

  Belgia

  Compania DIAMCAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, și cut diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. BARSAMIAN DIAMONDS

  Belgia

  Compania BARSAMIAN DIAMONDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, diamonds, Diamante brute, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. BELADAMAS

  Belgia

  Compania BELADAMAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, și Raw or rough diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. DIAMOND TRADING

  Belgia

  Compania DIAMOND TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Comert international - consiliere, Diamante brute, certification of diamonds, și Comert international - consiliere. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. TACHE

  Belgia

  Compania TACHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Podoabe, Diamante brute, Diamante prelucrate, Podoabe, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. ANTWERP DIAMOND BOURSE

  Belgia

  Compania ANTWERP DIAMOND BOURSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, stock exchange services, și Rental, fully equipped offices. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. DIAMANTHANDEL A. SPIRA

  Belgia

  Compania DIAMANTHANDEL A. SPIRA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante brute, diamonds, și diamonds cut. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. LUC VETS DIAMONDS

  Belgia

  Compania LUC VETS DIAMONDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante prelucrate, Diamante brute, și Diamante prelucrate. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. AV GUMUCHDJIAN

  Belgia

  Compania AV GUMUCHDJIAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, și precision cutting. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. KOMAL GEMS

  Belgia

  Compania KOMAL GEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Diamante, jewellery, Pietre geme, Diamante, și working of precious gems. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. SAMDIMON

  Belgia

  Compania SAMDIMON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Bijuterii si podoabe, Diamante prelucrate, și Bijuterii si podoabe. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. HRD ANTWERP

  Belgia

  Compania HRD ANTWERP, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante brute, și centre specialising in diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. ARTINIAN

  Belgia

  Compania ARTINIAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante brute, Diamante prelucrate, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. HORIZON DIAMONDS

  Belgia

  Compania HORIZON DIAMONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante, Diamante brute, și Diamante. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. MACKIE DIAMONDS

  Belgia

  Compania MACKIE DIAMONDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. GEMMATA

  Belgia

  Compania GEMMATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. MUNIC GEMS

  Belgia

  Compania MUNIC GEMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante brute, și jewellery with diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. DIAMANT IMPEX

  Belgia

  Compania DIAMANT IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, Diamante brute, și Raw or rough diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. KGK GROUP

  Belgia

  Compania KGK GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, și Diamante brute. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. I.D.C. (HOLDINGS) LTD

  Regatul Unit

  Compania I.D.C. (HOLDINGS) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, și Diamante brute. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. BELGOTRADING CY

  Belgia

  Compania BELGOTRADING CY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante prelucrate, Diamante prelucrate, și Raw or rough diamonds. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. CELSTEEL LTD

  Regatul Unit

  Compania CELSTEEL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante brute, și Diamante brute. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. CLARIISSE

  Réunion

  Compania CLARIISSE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. Are sediul în Sainte-Suzanne, Réunion.

 10. EXELCO

  Belgia

  Compania EXELCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, și Diamante. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit