• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dezmembrari auto

Rezultate pentru

Dezmembrari auto - Import export

 1. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Franta

  Verified by europages badge

  AUTO PIECE BURGUIERE the car breakers in Aveyron, have been at your service for more than 30 years. Our team has a wide range of used mechanical components, automobile accessories on offer and/or accident-damaged vehicles sold as is. The company carries a wide selection of used spare parts: for cars, utility vehicles, small cars, 4x4 and occasionally motorbikes and farming machinery. All our salvaged parts are guaranteed for 3 months. We can deliver your spare parts to addresses in mainland France within 48–72 hours. To help give you the best response to your request, you can use a 6000 m² area to dismantle your parts. You can also go there to find our accident-damaged vehicles to be sold as they are, whole. Our various transport providers will deliver to your door usually within 8 days. The company does everything in its power to uphold environmental standards and serve you.

 2. QUIVIR RECYCLING

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania QUIVIR RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fier vechi - colectare si reciclare, Dezmembrari auto, Fier vechi - colectare si reciclare, scrap metal, Buying electronic waste, purchase of metal scraps, Scrap metal business, scrap recycling, și satellite reception equipment. Are sediul în Dos Hermanas-Sevilla, Spania.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Piese de schimb pentru motoare diesel, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Cutii de viteze pentru vehicule, Cimitire de masini, Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - componente si piese mecanice, și used motor vehicle components and parts. Are sediul în Villorba, Italia.

 4. AUTOROLLA DEZMEMBRARI

  Romania

  Inca din 1994 alaturi de dumneavoastra , va ofera piese originale din dezmembrari de autoturisme, dube si camioane la cele mai avantajoase preturi din Romania ! Oferim certificat de garantie ! Pentru comenzi va rugam sa ne contactati la unul din numerele: - 0744519579 - 0745348828 - 0751176182 www.autorolla.ro Ne gasiti in Buzau, comuna Vadu Pasii, sat Gura Calnaului, str. Principala, nr.1, la Autorolla.

 5. GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC

  Italia

  Compania GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, motor vehicle engines and components, diesel engines for motor vehicles, și Piese de schimb pentru automobile. Are sediul în Fermignano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU

  Austria

  Compania KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Seeham, Austria.

 2. DESGUACES OVIEDO

  Spania

  Compania DESGUACES OVIEDO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Piese de schimb pentru automobile, Vehicule - servicii, și Piese de schimb pentru automobile. Are sediul în Granda-Siero, Spania.

 3. GPS RECICAR

  Spania

  Compania GPS RECICAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicle demolition, și scrapping. Are sediul în L'hospitalet De Llobregat-Barcelona, Spania.

 4. DESGUACES PÉREZ OSO

  Spania

  Compania DESGUACES PÉREZ OSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for coaches. Are sediul în Tineo-Asturias, Spania.

 5. RULOMATIK

  Turcia

  Compania RULOMATIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable towel dispensers, automatic cloth towels, și automatic cloth hand driers for public premises. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile test instruments for motor vehicles, și trucks. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 2. AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA

  Turcia

  Compania AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. NOBIS SRL

  Italia

  Compania NOBIS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used accessories for motor vehicles, second-hand bumpers for motor vehicles, used automobiles, și storage of motor vehicles for scrapping. Are sediul în Belvedere-Roverbella, Italia.

 2. MOTAIR TURBOLADER GMBH

  Germania

  Compania MOTAIR TURBOLADER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Köln, Germania.

 3. AUTODEMOLIZIONI GIARDINA

  Italia

  Compania AUTODEMOLIZIONI GIARDINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Used car accessories, car demolition, și Piese de schimb pentru automobile. Are sediul în Voghera, Italia.

 4. AUTO 21

  Belgia

  Compania AUTO 21, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Autoturisme la mana a doua, Vehicule - componente si piese mecanice, Concesionari auto, Dezmembrari auto, Autoturisme la mana a doua, Vehicule - componente si piese mecanice, și Concesionari auto. Are sediul în Frasnes-Lez-Gosselles, Belgia.

 5. ASPA BVBA

  Belgia

  Compania ASPA BVBA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Dezmembrari auto, components for cars, sales of used parts, și car spare parts. Are sediul în Genk, Belgia.

 6. SKUP SAMOCHODÓW WROCŁAW

  Polonia

  Compania SKUP SAMOCHODÓW WROCŁAW, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 7. D. LIEVENS

  Belgia

  Compania D. LIEVENS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Autoturisme la mana a doua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Automobile - componente si piese electrice si electronice, Dezmembrari auto, Automobile - componente si piese electrice si electronice, car window replacement, și used tyre. Are sediul în Geel, Belgia.

 8. SISTEM LED MARKET

  Turcia

  Compania SISTEM LED MARKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. R2P - RECICLAGEM E PEÇAS, SA

  Portugalia

  Compania R2P - RECICLAGEM E PEÇAS, SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patches, recycling, used motor vehicle components and parts, și Vehicle demolition. Are sediul în Penacova, Portugalia.

 2. SKUP AUT ZGORZELEC

  Polonia

  Compania SKUP AUT ZGORZELEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Zgorzelec, Polonia.

 3. AAG

  Belgia

  Compania AAG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Dezmembrari auto, components for cars, repair garage services, și Used car components. Are sediul în Genk, Belgia.

 4. SKUP AUT BIELSKO-BIA?A, AUTO Z?OM CIESZYN - BASCAR

  Polonia

  Compania SKUP AUT BIELSKO-BIA?A, AUTO Z?OM CIESZYN - BASCAR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car demolition. Are sediul în Cieszyn, Polonia.

 5. DOUR AUTOMOBILE

  Belgia

  Compania DOUR AUTOMOBILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Dezmembrari auto, car workshop, electronic spare parts for vehicles, și authorised dealer. Are sediul în Dour, Belgia.

 6. GARAGE JACQUES

  Belgia

  Compania GARAGE JACQUES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Dezmembrari auto, authorised dealer, car workshop, și Used vehicles. Are sediul în Florennes, Belgia.

 7. SMEDJEBACKENS NYA TRAFIKSKOLA

  Suedia

  Compania SMEDJEBACKENS NYA TRAFIKSKOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Smedjebacken, Suedia.

 8. AUTO CREW VAN DER LINDEN

  Belgia

  Compania AUTO CREW VAN DER LINDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Autoturisme la mana a doua, Dezmembrari auto, Autoturisme la mana a doua, components for cars, și automatici loading systems for good handling. Are sediul în St-Amandsberg, Belgia.

 9. CARLAND

  Turcia

  Compania CARLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. D.M. CAR & PIECES

  Belgia

  Compania D.M. CAR & PIECES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezmembrari auto, Vehicule - componente si piese mecanice, Dezmembrari auto, Vehicule - componente si piese mecanice, accident-damaged vehicles purchased, și electronic spare parts for vehicles. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit