• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • design - consultanti

Rezultate pentru

Design - consultanti - Import export

 1. ELETTROIDEA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  The Dreamly brand originates from the merging of two historical companies operating in two distinct well-being businesses, with a special focus on sleeping well: Elettroidea, a leading company in the production of slatted frames, and Mef, a leading company in the production of mattresses, pillows and wool accessories. Elettroidea and Mef have been market players for over 20 years and are specialised in producing items that have been designed according to the customers' needs and are customised in every detail. Production is entirely Made in Italy and the choice of top quality raw materials yields unique products that last in time. The perfect understanding of the whole manufacturing process and a careful raw material management translates into extremely short delivery times although the product range is vast.

 2. TOMECH SOLUTIONS

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania TOMECH SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, Gestionarea deseurilor industriale, Birouri de studii industriale, Design - consultanti, Scanner 3D, Inginerie - asamblori industriali, mechanical engineering, CAD Computer Assisted Design, și Inginerie - birouri de studii industriale. Are sediul în Satu Mare, Romania.

 3. IDEASIGN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania IDEASIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Design industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Eco-design production office, Eco-design agency, design office, Creation of designer furniture, Engineering and design, 3D prototyping, Creation of 2D and 3D plans, și Design - consultanti. Are sediul în Liège, Belgia.

 4. HOME STAGING KARINE ENGELBOSCH

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HOME STAGING KARINE ENGELBOSCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Bassenge, Belgia.

 5. ANTRACITE DESIGN & INNOVATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ANTRACITE DESIGN & INNOVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Design industrial, Birouri de studii industriale, Roboti industriali, Design - consultanti, Design industrial, Birouri de studii industriale, și Roboti industriali. Are sediul în Toulouse, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NOBILI INTERIOR DESIGN

  Romania

  Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

 2. SCHAFFER&CONCAS

  Italia

  Compania SCHAFFER&CONCAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Desen industrial - consiliere, designers and stylists, Design - consultanti, și Desen industrial - consiliere. Are sediul în Firenze, Italia.

 3. NOMOS UNIVERSE

  Franta

  Compania NOMOS UNIVERSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design, general renovation work, work camp set-up, și interior outfitting. Are sediul în Paris, Franta.

 4. COULEURS D'INTERIEUR

  Franta

  Compania COULEURS D'INTERIEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design. Are sediul în La Clayette, Franta.

 5. NIMOS DESIGN

  Franta

  Compania NIMOS DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Design - consultanti, industrial prototyping, și industrial design studio. Are sediul în Clamrt, Franta.

 1. ARCHIMEG ARCHITETTI ASSOCIATI, DI E. CAGLIO, M. PAPA, G. VILLANI

  Italia

  Compania ARCHIMEG ARCHITETTI ASSOCIATI, DI E. CAGLIO, M. PAPA, G. VILLANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, design, technical assistance and works management, architects' advice, și Design - consultanti. Are sediul în Milano, Italia.

 2. FDNFASHION CONCEPT STUDIO BY... FRANCESCA DE NARDI

  Italia

  Compania FDNFASHION CONCEPT STUDIO BY... FRANCESCA DE NARDI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Moda - stilisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Marketing - cercetari, style proposals, reportage, Design - consultanti, și Marketing - cercetari. Are sediul în Sabaudia, Italia.

 1. HETTERICH PRODUCT DESIGN INH. MARK HETTERICH

  Germania

  Compania HETTERICH PRODUCT DESIGN INH. MARK HETTERICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Bad Dürkheim, Germania.

 2. CI OFFICE DESIGN / TREND-TRADE

  Germania

  Compania CI OFFICE DESIGN / TREND-TRADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Westoverledingen, Germania.

 3. CUBEWING SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania CUBEWING SYSTEMS LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în New Eltham, Regatul Unit.

 4. BLUET DESIGN

  Franta

  Compania BLUET DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design industrial, Design - consultanti, designer, 3d modelling, Design industrial, și Design - consultanti. Are sediul în Treillières, Franta.

 5. SOVA INFOTECH

  Regatul Unit

  Compania SOVA INFOTECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile web designer. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. I AM NOBILIS ATELIER

  Regatul Unit

  Compania I AM NOBILIS ATELIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Poslingford, Regatul Unit.

 7. CONDRA BV

  Belgia

  Compania CONDRA BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii industriale, Design - consultanti, Cables for industrial automation, automation robotics, Birouri de studii industriale, și Design - consultanti. Are sediul în Zwijnaarde, Belgia.

 8. BURGENI

  Turcia

  Compania BURGENI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Moda - stilisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Marketing, brand design, Design - consultanti, și Marketing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. PRODUCT DESIGN STUDIOS

  Olanda

  Compania PRODUCT DESIGN STUDIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 2. APID ANA PAQUETE IN DESIGNLAND

  Portugalia

  Compania APID ANA PAQUETE IN DESIGNLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visual communication, web designer, design studio, și industrial design. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. O2I DESIGN LTD

  Regatul Unit

  Compania O2I DESIGN LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen industrial - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Design - consultanti, architectural modelling, Arhitectura - ateliere de proiectare, sustainable development, și Design - consultanti. Are sediul în Langport, Regatul Unit.

 4. ATOA SCIENTIFIC TECHNOLOGIES PVT LTD

  India

  Compania ATOA SCIENTIFIC TECHNOLOGIES PVT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Bangalore, India.

 5. LUISFM.ES

  Spania

  Compania LUISFM.ES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile website designer. Are sediul în Seseña, Toledo, Spania.

 6. LOGO FOR WORK

  Statele Unite ale Americii

  Compania LOGO FOR WORK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Boca Raton, Statele Unite ale Americii.

 7. PAPIER I TUSZ

  Polonia

  Compania PAPIER I TUSZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Strzelin, Polonia.

 8. STEVE BRYANT

  Regatul Unit

  Compania STEVE BRYANT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design publicitar, website designer, advertising brochures, Design publicitar, și Logo design. Are sediul în Winslow, Regatul Unit.

 9. VTC - VÉRONIQUE TRON CONSULTING

  Franta

  Compania VTC - VÉRONIQUE TRON CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. Are sediul în Paris, Franta.

 10. SEO WEB SEVILLA

  Spania

  Compania SEO WEB SEVILLA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile e-design. Are sediul în Mairena Del Aljarafe, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Design - consultanti - Import export

Număr de rezultate

422 Intreprinderile