• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuve de vinificare

Rezultate pentru

Cuve de vinificare - Import export

 1. FIBERGLAS

  Spania

  Compania FIBERGLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Cuve de vinificare, Plastic - ambalaje, Tavi si cuve din plastic, Cuve de vinificare, Plastic - ambalaje, și storage tanks. Are sediul în Arteixo (a Coruña), Spania.

 2. CADALPE SRL

  Italia

  Compania CADALPE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, și Cuve de vinificare. Are sediul în Vazzola, Italia.

 3. EUROBETON

  Georgia

  Compania EUROBETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. Are sediul în Gurjaaani, Georgia.

 4. PIERRE GUERIN

  Franta

  Compania PIERRE GUERIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, și manufacturer mixing tanks. Are sediul în Mauzé Sur Le Mignon, Franta.

 5. GROUPE CHALVIGNAC

  Franta

  Compania GROUPE CHALVIGNAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Cuve de vinificare, și Wine-producing tanks. Are sediul în Jarnac-Champagne, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GARBELLOTTO SPA

  Italia

  Compania GARBELLOTTO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine barrels, barrels, și casks. Are sediul în Conegliano, Italia.

 2. JULIEN VITICULTURE

  Franta

  Compania JULIEN VITICULTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. Are sediul în Cazouls Les Beziers, Franta.

 3. BARREL ATELIER

  Olanda

  Compania BARREL ATELIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchairs for hairdressers, și wooden garden furniture. Are sediul în Wezep, Olanda.

 4. TBE INT

  Franta

  Compania TBE INT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, și Wine-producing tanks. Are sediul în Cavaillon, Franta.

 5. DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD

  China

  Compania DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for fermenting beer, și hop extracts for the brewing industry. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

  Italia

  Compania FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Canelli, Italia.

 2. MINGUZZI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Italia

  Compania MINGUZZI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Cuve de vinificare, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, și Cuve de vinificare. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 1. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Franta

  Compania COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Le Luc, Franta.

 2. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Franta

  Compania VIGNERONS DU VALLESPIR, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Le Boulou, Franta.

 3. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE GRANET SCA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 4. INOX MAREMMA S.R.L.

  Italia

  Compania INOX MAREMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Gavorrano, Italia.

 5. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Franta

  Compania CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în St Pantaleon Les Vignes, Franta.

 6. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Franta

  Compania CAVE COOPERATIVE VINICOLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Soultz, Franta.

 7. EUROSTAR S.R.L.

  Italia

  Compania EUROSTAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în San Marzano Oliveto, Italia.

 8. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE PELISSANNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Pelissanne, Franta.

 1. SCV FONTAILLADE

  Franta

  Compania SCV FONTAILLADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Brue Auriac, Franta.

 2. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Franta

  Compania SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Villedommange, Franta.

 3. DIEMME S.P.A.

  Italia

  Compania DIEMME S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Cuve de vinificare, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, și Cuve de vinificare. Are sediul în Lugo, Italia.

 4. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Franta

  Compania SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Puilacher, Franta.

 5. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Franta

  Compania CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Julienas, Franta.

 6. NORTAN S.R.L.

  Italia

  Compania NORTAN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Veronella, Italia.

 7. MAISON REMY BREQUE

  Franta

  Compania MAISON REMY BREQUE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în St Gervais, Franta.

 8. TECNO - BI S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO - BI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Govone, Italia.

 9. ENOVETRO S.P.A.

  Italia

  Compania ENOVETRO S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Cuve de vinificare, Sticle si borcane din material plastic, și Cuve de vinificare. Are sediul în Monte Roberto, Italia.

 10. VIGNOBLES DE CARSAC

  Franta

  Compania VIGNOBLES DE CARSAC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Cavanac, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit