• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuve de vinificare

Rezultate pentru

Cuve de vinificare - Import export

 1. FIBERGLAS

  Spania

  Compania FIBERGLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Cuve de vinificare, Plastic - ambalaje, Tavi si cuve din plastic, Cuve de vinificare, Plastic - ambalaje, și storage tanks. Are sediul în Arteixo (a Coruña), Spania.

 2. CADALPE SRL

  Italia

  Compania CADALPE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, și Cuve de vinificare. Are sediul în Vazzola, Italia.

 3. GROUPE CHALVIGNAC

  Franta

  Compania GROUPE CHALVIGNAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Cuve de vinificare, și Wine-producing tanks. Are sediul în Jarnac-Champagne, Franta.

 4. PIERRE GUERIN

  Franta

  Compania PIERRE GUERIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, și manufacturer mixing tanks. Are sediul în Mauzé Sur Le Mignon, Franta.

 5. GARBELLOTTO SPA

  Italia

  Compania GARBELLOTTO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine barrels, barrels, și casks. Are sediul în Conegliano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TBE INT

  Franta

  Compania TBE INT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, și Wine-producing tanks. Are sediul în Cavaillon, Franta.

 2. BARREL ATELIER

  Olanda

  Compania BARREL ATELIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchairs for hairdressers, și wooden garden furniture. Are sediul în Wezep, Olanda.

 3. JULIEN VITICULTURE

  Franta

  Compania JULIEN VITICULTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. Are sediul în Cazouls Les Beziers, Franta.

 4. BAESSO F.LLI

  Italia

  Compania BAESSO F.LLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Curtarolo, Italia.

 5. RENZI FRANCESCO

  Italia

  Compania RENZI FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Modena, Italia.

 1. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Franta

  Compania SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Villedommange, Franta.

 2. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Franta

  Compania CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în St Pantaleon Les Vignes, Franta.

 1. C.M.E. S.R.L.

  Italia

  Compania C.M.E. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Campagnola Emilia, Italia.

 2. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

  Franta

  Compania ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, Vinificare - masini, materiale si instalatii, și Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Quintigny, Franta.

 3. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Rougiers, Franta.

 4. VIGNOBLES DE CARSAC

  Franta

  Compania VIGNOBLES DE CARSAC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Cavanac, Franta.

 5. ENOVETRO S.P.A.

  Italia

  Compania ENOVETRO S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Cuve de vinificare, Sticle si borcane din material plastic, și Cuve de vinificare. Are sediul în Monte Roberto, Italia.

 6. LAVEGGI FRATELLI S.N.C.

  Italia

  Compania LAVEGGI FRATELLI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Bomporto, Italia.

 7. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Franta

  Compania SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Pinet, Franta.

 8. OENO PREST

  Franta

  Compania OENO PREST, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Coursan, Franta.

 1. DIEMME S.P.A.

  Italia

  Compania DIEMME S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Cuve de vinificare, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, și Cuve de vinificare. Are sediul în Lugo, Italia.

 2. NORTAN S.R.L.

  Italia

  Compania NORTAN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Veronella, Italia.

 3. INOX MAREMMA S.R.L.

  Italia

  Compania INOX MAREMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Gavorrano, Italia.

 4. L'ENOTECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania L'ENOTECNICA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Nizza Monferrato, Italia.

 5. SERBATOI STEEL TECH

  Italia

  Compania SERBATOI STEEL TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanks, și tank construction. Are sediul în Corato, Italia.

 6. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Franta

  Compania CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Julienas, Franta.

 7. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Franta

  Compania SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în St Paulet De Caisson, Franta.

 8. TECNO - BI S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO - BI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Govone, Italia.

 9. CAVE DE BISSEY

  Franta

  Compania CAVE DE BISSEY, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Bissey Sous Cruchaud, Franta.

 10. PA.VE.R. S.R.L.

  Italia

  Compania PA.VE.R. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Palo Del Colle, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit