...Vinificare tradițională: presare, decantare,
îmbăiere pe drojdie fină în cuve inox cu temperatură controlată
pe parcursul a aproximativ douăsprezece luni.
NOTE DE DEGUSTARE
Culoare frumoasă galben aurie, limpede, cu reflexii strălucitoare. Nasul
reveală un buchet intens, amestecând cu delicatețe
arome de fructe exotice (mango, ananas) și de fructe
uscate (alune, migdale). Atacul în gură este dens...
... hectare.
Struguri: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc
Vinificare: Recoltare manuală, cuve din inox și beton
Îmbătrânire: 12 luni în butoaie (20% noi, 80% dintr-un sau două vinuri)
Degustare: Deschizându-se cu un buchet de fructe negre bine coapte, Chevalier de Lascombes încântă prin atacul său franc. Concentrat, palatul se remarcă prin subtila sa alianță între putere și eleganță.
... platou de calcar agenais și beneficiază de o expunere ideală. Această pământ dur și stâncos, adesea calificat ca 'rebels' deoarece este greu de lucrat, produce vinuri cu o tipicitate remarcabilă.
CULTURA VIEI
Lucrări ale solului
Epamprage și defoliere
VINIFICAȚIE
Randamente limitate
Extracție blândă pentru a evidenția aromele de fructe
Vinificare în cuve inox termoregulată
CÉPAGES
94% Merlot
5% Cabernet Sauvignon
1% Cabernet Franc.
...Champagne
Assemblare :
Chardonnay
Potencial de păstrare :
Aproximativ 4 ani
Vinificare :
Recoltare manuală, presare ușoară și progresivă, fermentație alcoolică în cuve din inox, asamblare a cuvée-urilor și apoi adăugarea lichiorului de tiraj. Maturare de 15 luni și degorjare înainte de adăugarea lichiorului de dozare.
...{"CÉPAGES":"CUPAJE\n50% Grenache 15% Syrah 15% Mourvèdre 15% Carignan 5% Cinsaut\nGrad 12,5°\n\nVINIFICARE\nStrugurii sunt recoltați la maturitate optimă pentru un echilibru ideal între taninuri și zaharuri. Aceștia sunt zdrobiți și dezgălburiți, apoi macerați timp de o lună. 21 de luni devinificare fără intervenție în cuvede beton.\n\nDÉGUSTATION\nCuloare rubinie intensă, aspect tânăr. Nas de...
...Vârsta viței de vie: 35 până la 65 de ani
Densitate: 4500 de butași pe hectar
Randament: 30 hectolitri pe hectar
Tăiere: Guyot dublu
Altitudine: 100 până la 120 m
Terroir: Sol argilos cu pietriș pe șisturi
Situație: Haut layon
Vinificare:
Fermentația alcoolică se realizează în cuve din inox cu control al temperaturilor.
Zaharuri reziduale: aproximativ 90 g/litru
Grad: 12.5% volum
Degustare
Între 10 și 12 °C
Potencial de păstrare: de la 5 la 10 ani
Echilibru: moale
Asocieri mâncare și vin: La aperitiv, la desert cu prăjituri, tarte...
Note de piersici și citrice
Grad: 12.5% volum...
... Carried Out.":"Strugurii au fost presați întregi la 9°C; mustul a fost extras până la 55% din greutatea strugurilor. Mustul a fost lăsat la sedimentare la rece timp de 24 de ore. Fermentația a avut loc în cuve cu temperatură controlată, până la o temperatură maximă de 18°C. Fermentația malo-lactică nu a fost efectuată."}...
...Encépagement: Macabeu - Muscat
Côtes Catalanes
Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard
Soli: Argilo-Calcaroase
Vinificare: Presare directă, decantare statică și fermentare în cuvede inox la 14" / 16" timp de 15 până la 20 de zile, apoi maturare pe drojdie fină până la îmbuteliere
Degustare:
Culoare galben pal și strălucitor,
Nasul oferă arome de fructe proaspete,
citronate și exotice, precum și note florale frumoase.
Viu și proaspăt în gură, tipicitatea muscatului
este dominantă în final.
...Comté Tolosan Ça S'arrose - Cave Du Marmandais - SUD-OUEST
Vinificare: maturat 6 luni în cuve din inox
Domeniu: Cave du Marmandais
Denominație: Comté Tolosan
An de recoltă: 2019
Struguri: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Fer Servadou, Merlot
Cultură: Tradițională
Etichetă: Indicație Geografică Protejată...
...°C).
Fermentația alcoolică este realizată apoi la temperaturi scăzute (între 16 și 18°C) timp de 3 până la 4 săptămâni în cuve din inox.
Vinul finit este tras apoi și păstrat pe drojdii fine în cuve din inox până la îmbuteliere.
DÉGUSTARE
Vin alb limpede de culoare galben aurie. Nasul este expresiv și complex, dominat de citrice și flori albe. Gustul este catifelat, cremos, cu arome proaspete. Fiecare dintre soiurile care compun asamblajul își exprimă propriile arome caracteristice, vivacitatea și finețea.
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Cabernet franc.
TERROIR : Limons argileux.
VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați la o maturitate frumoasă. Macerație de 24 de ore, la temperatură scăzută, pentru a extrage culoarea. Fermentare în cuve din inox, la temperatură scăzută, pentru a păstra potențialul aromatic al fructului și prospețimea acestuia.
APPELLAȚIE : AOP Cabernet d'Anjou.
NOTE DE...
... aperitiv sau în orice alt moment."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Asamblare de pinot noir în macerație și în vinificare tradițională, învechire în cuve inox.","Exposition":"Sud-Sud-Vest","Culture":"Viticultură rațională","Altitude":"250 - 320 metri"}...
...-calcaros.
Densitatea de plantare: 8.500 de butași/hectar.
Tăiere: Guyot.
Vârsta: 10 până la 40 de ani.
Recolta: Manuală.
Randamente: între 60 și 65 hl/ha în funcție de an.
Struguri mici, foarte concentrați în zahăr.
Vinificare:
Vinificare foarte lungă, la rece (între 15 °C și 20 °C).
Îmbătrânire:
În cuve pe drojdie fină timp de 6 până la 8 luni și în butoaie la 30% pe drojdie fină.
... mecanică nocturnă. Macerație peliculară scurtă. Presare. Fermentație alcoolică termoregulată, malolactică blocată. Vinificare tradițională în cuve inox, temperaturi controlate. Conținut de alcool 12,5% vol. Alergeni (sulfite) Conține sulfite. Acest vin rosé va fi ideal pentru mese între prieteni, însoțit de grătare la plită și tians de legume.
...{"Suprafață":"3,6 Ha","Sticlă":"Ianuarie 2021","Altitudine aproximativă":"537 metri","Formare":"Vii de tip bush","Cadru de plantare":"2,35 x 1,20 m","Rădăcină":"Richter 110 și Chasela 41","RECOLTA":"Recoltat manual în cutii de 12 kg.","Varietate":"Tempranillo 100%","VINIFICARE":"Desfăcut manual și fermentat în cuvede inox de 1.500 l. Malolactic în butoaie noi din stejar francez. Îmbătrânit pe...
...Un vin roșu proaspăt, ușor și fructat.
Rezultatul unui amestec predominant de Merlot, acest vin este perfect pentru cei care doresc să se familiarizeze cu vinurile roșii din Bordeaux. Cu o atenție deosebită pentru a păstra fructul și aromele primare, Merlot-ul oferă un amestec și o rotunjire care să placă tuturor palatelor.
Culoare: Roșu
AOC: Bordeaux Supérieur
Vii: Terroir argilo-limos
Vinificare: O parte este maturată în cuvede inox și o parte în butoaie
Premii și medalii: Aur/Argint/Bronz la Los Angeles...
... tone pe hectar este menținut cu grijă pentru a asigura calitatea supremă a fructului.
Cu o producție totală de 15.000 de sticle de 0,75 litri, acest vin roșu sec din anul 2015 are un conținut de alcool de 12,5%. Procesul său devinificare demonstrează un angajament față de calitate și autenticitate. Strugurii, recoltați manual și selectați cu atenție, au suferit o fermentație în butoaie deschise de 225 de litri, cu o macerație de 20 de zile, urmată de o maturare în cuvede inox timp de 10 luni.
...care provin din regiunea Bordeaux din Franța și au fost folosite efectiv pentru maturarea celor mai delicioase vinuri. Căutați mobilier atemporal și rustic? Atunci vizitați magazinul nostru online, unde veți găsi o mare parte din gama noastră de mobilier pentru interior și grădină. Comandați cu doar câteva clicuri. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați. Desigur, sunteți întotdeauna binevenit în showroom-ul nostru!
... modernism. Tehnologia contribuie la o dorință constantă de a îmbunătăți transformarea strugurelui în vin.
Cuve din inox termoregulată, prese pneumatice, grup de răcire, desfacător de struguri... O vinificare și o stocare tradițională în butoaie se perpetuează încă, cu un depozit de peste 300 de butoaie, înnoite la fiecare 3 ani.
...-au dezvoltat în anii următori. Astfel, în 2016, Domeniul La Goujonne a achiziționat restul terenurilor familiale adiacente bastidei „Vicari” și domeniul s-a extins astfel cu douăzeci de hectare. Domeniul La Goujonne a obținut eticheta AB (Agricultură Biologică) după trei ani de conversie, timp în care au fost realizate audite de către ECOCERT pentru a evalua conformitatea produselor și...
... bun de finisare și o prezentare estetică impecabilă. Aceasta asigură o funcționare bună, rezistență, durată de viață și un minim de întreținere.
Produția noastră include:
- Filtre cu flux transversal
- Filtre cu Kieselguhr cu plăci orizontale
- Filtre cu plăci de 40x40 cm
- Filtre rotative cu vacuum cu cameră unică
- Schimbătoare de căldură de tip tubulare cu cuib sau cu corp răzuit
- Helicoidale...
Fiberglas a fost înființată în 1965 și de atunci suntem pionieri în fabricarea produselor din poliester întărit cu fibră de sticlă, plastice întărite și termoconformate.
De la baza noastră din A Coruña, deservim piața națională și internațională, fabricând produse destinate diferitelor sectoare, cum ar fi cel industrial, chimic, construcții, agroalimentar, acvacultură și mediu.
PROIECTĂM ȘI FABRICĂM TOATE TIPURILE DE TANKURI PERSONALIZATE PENTRU ACVACULTURĂ
Proiectare și fabricare personalizată de larvarii.
CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, domeniu viticol situat în cadrul apelatiei CAHORS, la DURAVEL în LOT, este compus din 10 hectare de Malbec și 2 hectare de Merlot, unde viile sunt sub influența a două climat, atlantice sau mediteraneene, în funcție de sezoane.
Domeniul se compune:
- dintr-o cramă climatizată care include șaisprezece cuve din inox, permițând o vinificare separată a soiurilor înainte de...
... filtrare a vinului și mustului, pompă de dozare a produsului, rețea de azot stabilizator de presiune, contor de litri, micro și macro oxigenare, generator de abur pentru curățare, bobine automate din inox, stabilizare tartică prin rășină, ambalare, lipitoare, mașină de filmat pentru paleți, arome de oenologie, cuve din inox și rășină, accesorii din inox pentru pivniță, drenuri, canale colectoare, cămine, piese de schimb...
LEVEQUE ET FILS specializați în fabricarea decuve, furnizarea de crame, precum și în cadouri. LEVEQUE ET FILS vă oferă o gamă largă de echipamente pentru vinificare, cuve, cisterne, precum și echipamente pentru primirea recoltei, îmbuteliere și echipamente pentru crame.
...-urile Noël LEBLOND-LENOIR sunt elaborate exclusiv din struguri recoltați din viile noastre. Acestea sunt apoi presate și vinificate în cramele noastre, acolo unde se maturizează delicat cele mai bune cuve. De la vinificare la champagnizare, experiența noastră s-a îmbogățit cu cele mai recente tehnici enologice care ne permit să controlăm calitatea producției noastre.
... oenologului. La domeniul castelului Bioul, lăsăm să se exprime tot potențialul fructului, combinând know-how-ul tradițional și modern: dezgropare parțială, presare blândă, vinificare la rece, maturare de câteva luni în cuve inox, precum și în butoaie și, mai ales, în „cuva ou”! Această cuvă ou, o premieră în Belgia, făcută din argilă și nisip spălat cu apă de izvor, asemănătoare vechilor amfore romane...
GIMAR este o companie lider la nivel internațional în producția de sisteme pentru vinificare și stocare. Compania și-a început activitatea cu rezervoare din fibră de sticlă și s-a specializat ulterior în producția de rezervoare și sisteme devinificare brevetate din oțel inoxidabil, precum și în proiectarea de soluții special concepute pentru producători de vin mici și mari.
Savoir-faire: Prelucrarea industrială și viticolă a oțelului carbon, oțel inoxidabil, Fabricarea de rezervoare și cisterne din oțel carbon, oțel inoxidabil, poliester, Fierărie, închideri, Tratament de suprafață și acoperiri speciale, Acoperiri de pardoseală, tratament anticoroziv la fața locului sau în atelier, Sablare și acoperire interioară a rezervoarelor din beton, Sablare și acoperire interioară din poliester a piscinelor...