• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuptoare cu lemn profesionale

Rezultate pentru

Cuptoare cu lemn profesionale - Import export

 1. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, equipment for pizzerias, PURIFIER, ovens for pizzerias, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, 2-door rotary oven, wood oven, gas ovens for pizzerias, și auxiliary ovens. Are sediul în Modena, Italia.

 2. VESTA LLC

  Rusia

  Compania VESTA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pizza cuptor, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Gratare si accesorii, Cuptoare cu lemn profesionale, pizza cuptor, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Gratare si accesorii, și Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Medvedevo, Rusia.

 3. EUROTECH CONCEPT

  Franta

  Compania EUROTECH CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu lemn profesionale, export of agricultrual machinery, Water Treatment Equipment, Cuptoare cu lemn profesionale, și Industrial food grade mill. Are sediul în Thiais, Franta.

 4. WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ

  Austria

  Compania WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Linz, Austria.

 5. SCIUMY FORNI

  Italia

  Compania SCIUMY FORNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare electrice, gas ovens for pizzerias, și Cuptoare electrice. Are sediul în Catania, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie - utilaje si echipamente, industrial kitchens, și Alimentatie - utilaje si echipamente. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. GOGEN LLC

  Rusia

  Compania GOGEN LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe pentru incalzire, Seminee, sobe decorative si accesorii, Piscine - instalatii si echipamente, Seminee - accesorii, Sobe pentru incalzire, Seminee, sobe decorative si accesorii, Piscine - instalatii si echipamente, și Seminee - accesorii. Are sediul în Kostroma, Rusia.

 3. FORNI NONNA ANNA

  Italia

  Compania FORNI NONNA ANNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ovens, wood oven, gas ovens, și professional wood oven for food use. Are sediul în Frosinone, Italia.

 4. FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM

  Italia

  Compania FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden pizza ovens, gas ovens for pizzerias, și prefabricated wood-fired ovens. Are sediul în Fagnano Olona, Italia.

 5. BEROTU

  Spania

  Compania BEROTU, care își desfășoară activitatea în domeniul Aragazuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu lemn profesionale, Cuptoare cu lemn profesionale, wood burning stoves, kitchen stove, și country kitchen. Are sediul în Azkoitia-Guipúzcoa, Spania.

 1. ALFA FORNI

  Italia

  Compania ALFA FORNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ovens for pizzerias, gas ovens, garden stoves, și brick oven. Are sediul în Anagni, Italia.

 2. FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO

  Italia

  Compania FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated wood-fired ovens, și professional wood oven for food use. Are sediul în Enna, Italia.

 1. THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD.

  Regatul Unit

  Compania THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, wood burners, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Bodmin, Regatul Unit.

 2. GABELLINI GIUSEPPE

  Italia

  Compania GABELLINI GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu lemn profesionale, wooden pizza ovens, Cuptoare cu lemn profesionale, wood-fired boilers, și wood stoves for civil use. Are sediul în Colbordolo Di Vallefoglia, Italia.

 3. FORNI MAGLIANO S.R.L.

  Italia

  Compania FORNI MAGLIANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood ovens for pizzerias, gas/methane oven, și gas ovens for home use. Are sediul în Campagna, Italia.

 4. LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K.

  Germania

  Compania LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Marburg, Germania.

 5. GREVE PEJSECENTER

  Danemarca

  Compania GREVE PEJSECENTER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Greve, Danemarca.

 6. IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA

  Italia

  Compania IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood oven, barbecues, și fireplaces. Are sediul în Ardea, Italia.

 7. GIUSEPPE MELE

  Italia

  Compania GIUSEPPE MELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu lemn profesionale, fixed deck ovens, garden stoves, Cuptoare cu lemn profesionale, și gas ovens. Are sediul în Pozzuoli, Italia.

 8. PEVA SERVICE SRL

  Italia

  Compania PEVA SERVICE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Collecorvino, Italia.

 1. MIBRASA

  Spania

  Compania MIBRASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Palamós, Spania.

 2. METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C.

  Italia

  Compania METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Licata, Italia.

 3. CITY STOVE INSTALLS

  Regatul Unit

  Compania CITY STOVE INSTALLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood burning stoves, și fireplace installation. Are sediul în Norwich, United Kingdom, Regatul Unit.

 4. MAQUINAS ASAR POLLOS

  Spania

  Compania MAQUINAS ASAR POLLOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. TAFER SRL

  Italia

  Compania TAFER SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Cuptoare cu lemn profesionale, Bucatarii profesionale - masini si materiale, și Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Saludecio (Rn), Italia.

 6. WOOD BURNING STOVES GLASGOW

  Regatul Unit

  Compania WOOD BURNING STOVES GLASGOW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 7. THERMAGLOW LTD

  Regatul Unit

  Compania THERMAGLOW LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru cocs, Cuptoare de tratare termica, Cuptoare pentru cocs, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Great Yarmouth, Regatul Unit.

 8. ISODOR APS

  Danemarca

  Compania ISODOR APS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Ishøj, Danemarca.

 9. WOOD FIRED OVEN

  Italia

  Compania WOOD FIRED OVEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Anagni, Italia.

 10. BULLERJAN

  Letonia

  Compania BULLERJAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu lemn profesionale. Are sediul în Sigulda, Letonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit