• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuplaje pneumatice

Rezultate pentru

Cuplaje pneumatice - Import export

 1. WALTHER-PRÄZISION

  Germania

  Verified by europages badge

  Since 1951, WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (est.1931), has been developing and manufacturing mono and multi couplings, as well as docking systems that are used wherever liquids, vapours, gasses, electrical and optical signals and electric power have to be transferred and separated. Quick couplings are available in nominal sizes of DN 2 to DN 100, at operating pressures from vacuum to 2000 bar, also in clean-break, full-flow or breakaway technology.

 2. TITAN INDUSTRIEBEDARF VERTRIEBS GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania TITAN INDUSTRIEBEDARF VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Wien, Austria.

 3. JURIMA DICHTUNGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JURIMA DICHTUNGEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Augsburg, Germania.

 4. GREINER GUMMITECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GREINER GUMMITECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Wulfsen, Germania.

 5. ECOMA M & M DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ECOMA M & M DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Ravensburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FLEXITURN DICHTUNGSMANUFAKTUR GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLEXITURN DICHTUNGSMANUFAKTUR GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Nottuln, Germania.

 2. SEALTEK DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SEALTEK DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Neunkirchen-Seelscheid, Germania.

 3. SHS-DICHTUNGEN-GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SHS-DICHTUNGEN-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Niederwinkling, Germania.

 4. TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI

  Turcia

  Compania TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quick connectors, quick couplings, coupling flanges, și special couplings. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuplaje mecanice, Cuplaje mecanice, și collectors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GEORG GMBH

  Germania

  Compania GEORG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Breitscheid, Germania.

 2. APSOPARTS AG

  Elvetia

  Compania APSOPARTS AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Zurich, Elvetia.

 1. AIRFIT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AIRFIT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Nettersheim, Germania.

 2. HÜCOBI GMBH

  Germania

  Compania HÜCOBI GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri din metale feroase pentru tevarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie industriala, Vane si supape, Cuplaje pneumatice, Compresoare, Robinetarie industriala, Vane si supape, Cuplaje pneumatice, și Compresoare. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 3. HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K.

  Germania

  Compania HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Rheine, Germania.

 4. FLUIDIFY FT GMBH

  Austria

  Compania FLUIDIFY FT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Wolfurt, Austria.

 5. STEINCONNECTOR GMBH

  Germania

  Compania STEINCONNECTOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vane si supape. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuplaje pneumatice, Cuplaje pneumatice, și Quick-connect tab receptacles. Are sediul în Wermelskirchen, Germania.

 6. TEKNO-MET

  Turcia

  Compania TEKNO-MET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 7. DTH DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania DTH DICHTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Hanau, Germania.

 8. AFT SYSTEMS STANKIEWICZ

  Germania

  Compania AFT SYSTEMS STANKIEWICZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 1. CZIHAL GUMMI & KUNSTSTOFF

  Germania

  Compania CZIHAL GUMMI & KUNSTSTOFF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. KNIEPS & KOMM GMBH

  Germania

  Compania KNIEPS & KOMM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Essen, Germania.

 3. FRÜHBER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRÜHBER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Herten, Germania.

 4. HERBERT KOLLOGE KG

  Germania

  Compania HERBERT KOLLOGE KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 5. DRUCKLUFTKONTOR GMBH

  Germania

  Compania DRUCKLUFTKONTOR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, compressed air, și Compresoare. Are sediul în Weinsberg, Germania.

 6. RALL & SCHÖNFELD INDUSTRIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RALL & SCHÖNFELD INDUSTRIETECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Gera, Germania.

 7. SEAL PLAN VOLKER KNÖSS

  Germania

  Compania SEAL PLAN VOLKER KNÖSS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. Are sediul în Egelsbach, Germania.

 8. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Germania

  Compania KLIETSCH TECHNIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi transportoare, Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, Benzi transportoare, Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, și Garnituri de etansare. Are sediul în Barsbüttel, Germania.

 9. KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Germania

  Compania KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, Sigilii din cauciuc, Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, și Sigilii din cauciuc. Are sediul în Quickborn, Germania.

 10. PKS PNEUMATIK KOMPONENTEN SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania PKS PNEUMATIK KOMPONENTEN SYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Valve pentru robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie industriala, Cuplaje pneumatice, Lubrifiant din grafit, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Robinetarie industriala, Cuplaje pneumatice, Lubrifiant din grafit, și Produse de curatare si intretinere, uz industrial. Are sediul în Lohfelden, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit