• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cupe si gheare

Rezultate pentru

Cupe si gheare - Import export

 1. NEGRINI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Negrini manufactures hydraulic and mechanical grabs, hydraulic, mechanical and radio-controlled scoop grabs, environmental clamshells, diaphragm wall grabs and dragline buckets. Our technical design office is always ready to take on the most exacting challenges and resolve technical problems by presenting and explaining the best solutions. As required, Negrini calls upon experienced engineers when solutions are needed for complex problems. Products are checked by qualified staff.

 2. MASKINFABRIKKEN JST A/S

  Danemarca

  Compania MASKINFABRIKKEN JST A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavator accessories, Grapples and buckets, farming tools and accessories, și spatulas and teaspoons. Are sediul în Herning, Danemarca.

 3. 123MANUTENTION

  Regatul Unit

  Compania 123MANUTENTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. BMF HYDRAULICS

  Olanda

  Compania BMF HYDRAULICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cilindri hidraulici, steel moulding, teeth for excavators, Cilindri hidraulici, și scrap transport. Are sediul în Barendrecht, Olanda.

 5. DS TRANS HANDELS GMBH

  Germania

  Compania DS TRANS HANDELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Berlin, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Elvetia

  Compania AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Buchrain, Elvetia.

 2. COMECA INDUSTRIES

  Franta

  Compania COMECA INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, cups, Tinichigerie, și Machines, custom-built. Are sediul în Castres, Franta.

 3. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusia

  Compania TECHNOPARK IMPULSE LLC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, Utilaje pentru constructii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Hidraulice - echipamente si instalatii, Utilaje pentru constructii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Moscow, Rusia.

 4. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Germania

  Compania SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolari - masini si materiale, Cupe si gheare, Demolari - masini si materiale, și Cupe si gheare. Are sediul în Oelsnitz, Germania.

 5. NORD BENNE

  Franta

  Compania NORD BENNE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupe si gheare, Cupe si gheare, crane assembly, vans fitted out, și industrial bodywork. Are sediul în Loos Cedex, Franta.

 1. EUROBEN

  Franta

  Compania EUROBEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Annezin, Franta.

 2. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Compania WINKELBAUER SCHWEIZ AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Ramersberg, Elvetia.

 1. THE BUCKET MANUFACTURING

  Regatul Unit

  Compania THE BUCKET MANUFACTURING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grapples and buckets, rock breakers, pulverisers, și rakes. Are sediul în Chepstow, Regatul Unit.

 2. GECO MANUTENTION

  Franta

  Compania GECO MANUTENTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Montrevault-Sur-Evre, Franta.

 3. SECATOL

  Franta

  Compania SECATOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concrete skip. Are sediul în Saint-benoit Cédex, Franta.

 4. SCREENPOD

  Regatul Unit

  Compania SCREENPOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Dungannon, Regatul Unit.

 5. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

  Germania

  Compania PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Macarale si poduri rulante, Cupe si gheare, Dispozitive de ridicare, Santiere - materiale si echipamente, Macarale si poduri rulante, Cupe si gheare, și Dispozitive de ridicare. Are sediul în Erdmannhausen, Germania.

 6. BIG BENNES

  Franta

  Compania BIG BENNES, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Transport de deseuri, Deseuri industriale - servicii de depoluare, Sieving machines, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Transport de deseuri, și Deseuri industriale - servicii de depoluare. Are sediul în Soignolles-en-brie, Franta.

 7. PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT

  Regatul Unit

  Compania PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Northamptonshire, Regatul Unit.

 8. HEDA LIFT

  Turcia

  Compania HEDA LIFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electric crane trolleys, scissor lifts, electric lifts, și platform lifts. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. ASS MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania ASS MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for robotics, quick prototyping, tippers, și automation robotics. Are sediul în Overath, Germania.

 2. BENNES DALBY

  Franta

  Compania BENNES DALBY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupe si gheare, și Cupe si gheare. Are sediul în Saint-antoine-de-ficalba, Franta.

 3. CRACO GMBH

  Germania

  Compania CRACO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupe si gheare, Benzi transportoare, Sisteme de sortare, Vibratoare industriale - instalatii, Cupe si gheare, Benzi transportoare, Sisteme de sortare, și Vibratoare industriale - instalatii. Are sediul în Atzelgift, Germania.

 4. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Spania

  Compania VOLQUETES PONFERRADA SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, tipper, tipper bodies for industrial vehicles, Camioane, și cranes. Are sediul în Camponaraya-Ponferrada-León, Spania.

 5. DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO

  Italia

  Compania DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grappas, și bitters. Are sediul în Faver, Italia.

 6. VERSTEGEN GRABS

  Olanda

  Compania VERSTEGEN GRABS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orange-peel buckets for cranes for goods lifting. Are sediul în Nieuwegein, Olanda.

 7. RYAN O'DONOVAN HAULAGE

  Regatul Unit

  Compania RYAN O'DONOVAN HAULAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Enfield, Regatul Unit.

 8. TRAMAC

  Belgia

  Compania TRAMAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic shovels for earthmoving. Are sediul în Alleur, Belgia.

 9. BODY CONCEPT

  Belgia

  Compania BODY CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - constructie si echipamente, Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Utility vehicles fitted out. Are sediul în Mons, Belgia.

 10. GIMBRE

  Franta

  Compania GIMBRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. Are sediul în Saint Macaire, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit