• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cristaluri

Rezultate pentru

Cristaluri - Import export

 1. MÜLLER GLAS & CO HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania MÜLLER GLAS & CO HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. Are sediul în Göttlesbrunn, Austria.

 2. BORMIOLI LUIGI S.P.A.

  Italia

  Compania BORMIOLI LUIGI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, Perfume bottle designer, bottles, Pahare din cristal, și borosilicate glass. Are sediul în Parma, Italia.

 3. L'ARTISAN DU CRISTAL

  Franta

  Compania L'ARTISAN DU CRISTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystalware, crystal glasses, decorative object, și crystal gift items. Are sediul în Vallauris, Franta.

 4. KREBS GLAS LAUSCHA GMBH

  Germania

  Compania KREBS GLAS LAUSCHA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. Are sediul în Lauscha, Germania.

 5. CRISTAL BENITO

  Franta

  Compania CRISTAL BENITO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. Are sediul în Colombes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIDRES PALLAROLA

  Spania

  Compania VIDRES PALLAROLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloured aluminium joinery, și aluminum doors. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. WARWICK CRYSTAL DESIGNS

  Regatul Unit

  Compania WARWICK CRYSTAL DESIGNS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 3. BÖCKLING GMBH & CO KG

  Germania

  Compania BÖCKLING GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. Are sediul în Neudenau, Germania.

 4. CRISTALMA SAS

  Italia

  Compania CRISTALMA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass items for beverages and liquids, article for restaurants, și articles in blown glass. Are sediul în Monza, Italia.

 5. BEDIR GLASS

  Turcia

  Compania BEDIR GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, painted glass, glass vases, Sticlarie decorativa, și Home decoration accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CRISTALLERIE ROBERT

  Belgia

  Compania CRISTALLERIE ROBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass and crystal silver-plating, engraving tools for jewellers and goldsmiths, chandelier restoration and restructuring, și venetian mirrors. Are sediul în Auderghem, Belgia.

 2. XANELA GLASS

  Spania

  Compania XANELA GLASS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. Are sediul în Vigo, Spania.

 1. AEFFE CREAZIONI

  Italia

  Compania AEFFE CREAZIONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri, jewellery with semi-precious stones, bracelets, Minereuri, și necklaces. Are sediul în Torino, Italia.

 2. AYDOGAN PORSELEN SERAMIK CAM SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AYDOGAN PORSELEN SERAMIK CAM SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, glass items for beverages and liquids, Sticlarie decorativa, și Kitchenware. Are sediul în Beykoz, Turcia.

 3. ARAMAR

  Spania

  Compania ARAMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Glass fittings, Cristaluri, și sliding glass doors. Are sediul în Almoradi ( Alicante ), Spania.

 4. CRISTALERÍA PELAYO MÁLAGA

  Spania

  Compania CRISTALERÍA PELAYO MÁLAGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glassworks, curtain installation, aluminum-frame window installation, și doors and windows. Are sediul în Málaga, Spania.

 5. REVOL PORCELAINE SA

  Franta

  Compania REVOL PORCELAINE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Placi si dale, Cristaluri, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Placi si dale, și Cristaluri. Are sediul în St Uze, Franta.

 6. ARXIDUC

  Spania

  Compania ARXIDUC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fixture accessories. Are sediul în Baleares, Spania.

 7. CAMICA KITCHENWARE CO.,LIMITED

  China

  Compania CAMICA KITCHENWARE CO.,LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass vases. Are sediul în Taiyuan, China.

 8. TREASURE BOX

  Estonia

  Compania TREASURE BOX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Cristaluri, Sosete, Babies' bed linen sets, Fibre textile naturale, Cristaluri, și Sosete. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. ROSENTHAL GMBH

  Germania

  Compania ROSENTHAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Vesela de masa, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Placi si dale, Sticlarie decorativa, Vesela de masa, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Placi si dale. Are sediul în Selb, Germania.

 2. MEINGLAS LTD.

  Germania

  Compania MEINGLAS LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, Sticla pentru industrie, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 3. BS PRÄSENTE GMBH

  Germania

  Compania BS PRÄSENTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Kronach, Germania.

 4. AMBERT GLASVEREDELUNG GMBH

  Germania

  Compania AMBERT GLASVEREDELUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, Papetarie - articole, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, și Papetarie - articole. Are sediul în Nauort, Germania.

 5. PM KAPITAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PM KAPITAL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Cristaluri, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Papetarie - articole, Mobilier - articole si accesorii decorative, Cristaluri, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Papetarie - articole. Are sediul în Bad Staffelstein, Germania.

 6. SPORT UND VEREINSBEDARF SCHWARZ

  Germania

  Compania SPORT UND VEREINSBEDARF SCHWARZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Sticla pentru industrie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Cristaluri, Sticla pentru industrie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Herrsching, Germania.

 7. PORZELLANMANUFAKTUR FRANK LUDWIG

  Germania

  Compania PORZELLANMANUFAKTUR FRANK LUDWIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Wandlitz, Germania.

 8. GLASWERKSTÄTTEN WOLFGANG FRITZSCH

  Germania

  Compania GLASWERKSTÄTTEN WOLFGANG FRITZSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Cristaluri, Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și Cristaluri. Are sediul în Rittersgrün, Germania.

 9. OTTO KERAMIK INH. OTTO GERHARZ

  Germania

  Compania OTTO KERAMIK INH. OTTO GERHARZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, Pepiniere si silvicultura, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Obiecte decorative din ceramica, și Cristaluri. Are sediul în Rheinbach, Germania.

 10. WALTER FÜRHAPTER GES. M.B.H. & CO. KG

  Austria

  Compania WALTER FÜRHAPTER GES. M.B.H. & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Recipiente din sticla, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Erpfendorf, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit