• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • creare si dezvoltare de softuri

Rezultate pentru

Creare si dezvoltare de softuri - Import export

 1. HAIRUN TECHNOLOGY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HAIRUN TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 2. DELPHIN TECHNOLOGY AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DELPHIN TECHNOLOGY AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Bergisch Gladbach, Germania.

 3. AUTOMATA CONSULTANTS ET ENTREPRENEURIAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AUTOMATA CONSULTANTS ET ENTREPRENEURIAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in vrac. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creare si dezvoltare de softuri, și Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Paris, Franta.

 4. JEAN LAMAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JEAN LAMAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Creare si dezvoltare de softuri, Dezvoltare web, și Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Jouvençon, Franta.

 5. KAPSLOC

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania KAPSLOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software, Informatii afaceri, Creare si dezvoltare de softuri, Software, Informatii afaceri, și Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Lormont-Bordeaux, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DBART GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DBART GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. FLAU DESIGN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania FLAU DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Enghien, Belgia.

 3. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania START PROJECT ENGINEERING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie informatica, Prototipuri industriale, Creare si dezvoltare de softuri, Robotica, Automatizari - instalatii si echipamente, industrial automation, START PROJECT ENGINEERING, engineering studies, și Inginerie informatica. Are sediul în Francavilla Al Mare, Italia.

 4. SCHOONHEYT CORP - INTERFAST

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SCHOONHEYT CORP - INTERFAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit informatic, Servicii informatice, Audit informatic, și Servicii informatice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. AGILLIA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGILLIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere multimedia - servicii Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plati securizate - software si sisteme, Creare si dezvoltare de softuri, Dezvoltare aplicatii mobile, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Plati securizate - software si sisteme, Creare si dezvoltare de softuri, Dezvoltare aplicatii mobile, și Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. Are sediul în Lyon, Franta.

 1. ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

 2. WEBSHOPASSIST

  Romania

  Suntem o companie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru customizarea platformei de ecommerce Shopify. Customizare teme și configurare Shopify Pentru cei care sunt la început sau caută să-și îmbunătățească magazinul online prin personalizarea unei teme existente. Aplicații Ruby on Rails făcute să funcționeze perfect cu mediul Shopify. Dacă doriți o experiență unică a utilizatorilor magazinului dvs. sau o funcționalitate deosebită, aplicațiile personalizate sunt soluția. Shopify este dedicat optimizării experienței de comerț electronic atât pentru comercianți, cât și pentru clienții lor, oferind o platformă robustă și ușor de folosit, care evoluează în mod constant pentru a rămâne în fruntea unei industrii mereu în schimbare. O soluție de comerț completa Comercianții primesc găzduire (hosting), funcționalitatea coșului de cumpărături și integrarea canalelor de vânzări fără taxe sau integrare suplimentare. Acest lucru poate economisi timp și investiții financiare semnificative care ar exista în cazul platformelor open source. Gestionare ușoară a magazinului Clienții Shopify își pot amplifica succesul în afaceri prin accesarea rețelei de suport 24/7, beneficiază de documentație aprofundată, forumuri on-line și conținut educațional de la Shopify Ecommerce University.

 1. WEB DESIGN TIMISOARA - REMSIT WEB SERVICES

  Romania

  Ce facem noi Remsit.ro, va oferim servicii de creare website pentru afacerile mici si mijlocii din Timisoara si Arad, este imporant ca afacerea ta sa fie online, dupa aceasta investitie se poate discuta si despre promovarea acestei afacere prin metodele de promovare seo sau google ads si facebook ads. Nu este suficient ca afacerea ta sa aibe doar un website, ca clientii sa gaseasca afacerea ta online si servicile pe care le oferi, este important ca acestea sa fie bine optimizate pentru motorul de cautare google. Iti oferim servicii de creare website + administrare website + gazduire premium + domeniu .ro este important ca website dvs sa fie intretinut si optimizat pentru rezultate pe o perioada indelungata. Promovarea online nu este posibila intr-o singura luna, este important ca afacerea ta sa fie promovata lunar pentru a creste numarul potential de clienti. REMSIT WEB SERVICES este o companie romaneasca ce va ofera servicii de creare website, gazduire web, mentenanta website si optimizare, creare logo personalizat pentru firma, pliante, carti de vizita. Apeleaza acum la servicile noastre pentru a-ti dezvolta afacerea ta in mediul online!

 2. CIDEV CONCEPT

  Romania

  Suntem o echipa tanara si extrem de dinamica, pasionata atat de marketing cat si de web design. In fiecare proiect, oferim tot ce avem mai bun, aratandu-ne creativitatea. In anul 2020, crearea unui site web nu iti garanteaza succesul. Potentialii tai clienti au deja ochii formati si isi dau seama extrem de repede daca un site web este creat de profesionisti sau nu. De ce este important pentru afacerea ta sa ai o prezenta puternica in mediul online? In primul rand, deoarece, potentialii tai clienti si concurenta ta sunt deja pe internet. Datorita concurentei mari in mediul online, acum este prea tarziu sa iei lucrurile in propriile maini si sa incerci sa iti creezi singur o strategie de marketing online. In ziua de azi, concurenta extrem de stransa si algoritmii motoarelor de cautare au ingreunat enorm pasii catre un buisness de succes in mediul online.

 3. SC CODE AHEAD SRL-D

  Romania

  Cu o experienta de peste 10 ani Code Ahead este o societate webdesign avand ca principal domeniu de activitate realizarea solutiilor web, promovarea online si optimizarea pentru motoarele de cautare. Code Ahead va ofera servicii web design profesioniste personalizate si adaptate cerintelor si bugetului fiecarui client. Afla mai multe informatii pe situl nostru

 4. WEBINAGE

  Franta

  Compania WEBINAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Custom software development, și Informatica - software. Are sediul în Toulouse, Franta.

 5. CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH

  Germania

  Compania CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Neuried, Germania.

 6. VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA

  Italia

  Compania VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, computer systems for presence detection watches, time recorder, Human Resources management software, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Calolziocorte, Italia.

 7. ELINEXT GROUP

  Belarus

  Compania ELINEXT GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software computer development, website development, Mobile phone applications, și Data processing software, consultants. Are sediul în Minsk, Belarus.

 8. NAM SYSTEM A.S.

  Republica Ceha

  Compania NAM SYSTEM A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security systems, și Hardware equipment. Are sediul în Havirov, Republica Ceha.

 1. SSA GROUP

  Ucraina

  Compania SSA GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile IT solutions and services, și website development. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. EDIPRINTER

  Portugalia

  Compania EDIPRINTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber stamps, Commercial management software, applications for the catering sector, și ink cartridge recycling. Are sediul în Vila Do Conde, Portugalia.

 3. ID SERVICEPOINT GMBH

  Germania

  Compania ID SERVICEPOINT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Programare si software, Stock management software, barcode systems, Dezvoltare aplicatii mobile, și Programare si software. Are sediul în Seevetal, Germania.

 4. DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH

  Germania

  Compania DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, Software, Sisteme electronice de bord, CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, Software, Sisteme electronice de bord, și metrology. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 5. GEOACTIO

  Spania

  Compania GEOACTIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Noáin, Spania.

 6. STIMULSOFT

  Belarus

  Compania STIMULSOFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Software de gestiune pentru firme, Informatii afaceri, și Software de gestiune pentru firme. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 7. CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC

  Rusia

  Compania CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica medicala - aparate si echipamente, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Creare si dezvoltare de softuri, Electronica medicala - aparate si echipamente, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Creare si dezvoltare de softuri, și diagnostic equipment. Are sediul în Moscow, Rusia.

 8. ISS ART

  Kazahstan

  Compania ISS ART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, Identificare si recunoastere - software, Software de gestiune pentru firme, Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, și Identificare si recunoastere - software. Are sediul în Petropavl, Kazahstan.

 9. PRODUCTIVIX

  Franta

  Compania PRODUCTIVIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, Creare si dezvoltare de softuri, Coduri de bare - scannere, Creare si dezvoltare de softuri, și Traceability software. Are sediul în Bourgoin-Jallieu, Franta.

 10. UNITED EXPERTS CONSULTANCY DAN. LTD. STI.

  Turcia

  Compania UNITED EXPERTS CONSULTANCY DAN. LTD. STI., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie din surse regenerabile, Information system consultancy and strategies, project management, financial planning and accounting, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în Ankara-Amsterdam, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru

Filtre

Rezultate pentru

Creare si dezvoltare de softuri - Import export

Număr de rezultate

2.833 Intreprinderile