• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • creare si dezvoltare de softuri

Rezultate pentru

Creare si dezvoltare de softuri - Import export

 1. BRAINYSOFT LLC

  Rusia

  Verified by europages badge

  Software creation and development - the activities of our company. Сloud-based software for the fintech companies engaged in lending, banks, micro-credit and microfinance organizations, credit cooperatives, leasing or mortgage companies, and pawnshops. Brainysoft SaaS platform performs the functions of an automated full-cycle credit pipeline-from applying for a loan, supporting a loan in the course of life to reporting to regulatory authorities. Automates the processes of issuing loans / credits remotely and in the office, leasing and mortgage loans, POS lending, client products by subscription, and Islamic banking. The platform has a number of important competitive advantages: •Extensive functionality makes it possible to quickly launch software by setting up – from 1 month •Industrial transaction volumes – proven high performance for more than 3 million borrowers •The Antifraud Module •PLUG&PLAY technology for integration with external data sources to update customer information •Developed API •SDK. We constantly monitor the latest changes in the market in the legislative and technology sphere to improve the platform. Advantages of the Brainysoft SaaS platform infrastructure: • Support for different UI • Developed modern API, SDK • Extensive integration with external services • Flexible and powerful settlement mechanisms • Fault tolerance and reliability • Security • Precise adaptation to the client's business processes.

  Site-ul Web Open In New icon
 2. HAIRUN TECHNOLOGY

  Franta

  Verified by europages badge
 3. CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC

  Rusia

  Verified by europages badge
 4. DELPHIN TECHNOLOGY AG

  Germania

  Verified by europages badge
 5. CODE & PEPPER

  Polonia

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YUMANIT

  Belgia

  Verified by europages badge
 2. 3PLUSPLUS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge
 3. VLC - STRATEGIC DIGITAL SOLUTIONS

  Belgia

  Verified by europages badge
 4. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italia

  Verified by europages badge
 5. ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH

  Austria

  Verified by europages badge
 1. 1CI

  Germania

  Verified by europages badge
 2. WEBSHOPASSIST

  Romania

  Suntem o companie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru customizarea platformei de ecommerce Shopify. Customizare teme și configurare Shopify Pentru cei care sunt la început sau caută să-și îmbunătățească magazinul online prin personalizarea unei teme existente. Aplicații Ruby on Rails făcute să funcționeze perfect cu mediul Shopify. Dacă doriți o experiență unică a utilizatorilor magazinului dvs. sau o funcționalitate deosebită, aplicațiile personalizate sunt soluția. Shopify este dedicat optimizării experienței de comerț electronic atât pentru comercianți, cât și pentru clienții lor, oferind o platformă robustă și ușor de folosit, care evoluează în mod constant pentru a rămâne în fruntea unei industrii mereu în schimbare. O soluție de comerț completa Comercianții primesc găzduire (hosting), funcționalitatea coșului de cumpărături și integrarea canalelor de vânzări fără taxe sau integrare suplimentare. Acest lucru poate economisi timp și investiții financiare semnificative care ar exista în cazul platformelor open source. Gestionare ușoară a magazinului Clienții Shopify își pot amplifica succesul în afaceri prin accesarea rețelei de suport 24/7, beneficiază de documentație aprofundată, forumuri on-line și conținut educațional de la Shopify Ecommerce University.

 3. WEB DESIGN TIMISOARA - REMSIT WEB SERVICES

  Romania

  Ce facem noi Remsit.ro, va oferim servicii de creare website pentru afacerile mici si mijlocii din Timisoara si Arad, este imporant ca afacerea ta sa fie online, dupa aceasta investitie se poate discuta si despre promovarea acestei afacere prin metodele de promovare seo sau google ads si facebook ads. Nu este suficient ca afacerea ta sa aibe doar un website, ca clientii sa gaseasca afacerea ta online si servicile pe care le oferi, este important ca acestea sa fie bine optimizate pentru motorul de cautare google. Iti oferim servicii de creare website + administrare website + gazduire premium + domeniu .ro este important ca website dvs sa fie intretinut si optimizat pentru rezultate pe o perioada indelungata. Promovarea online nu este posibila intr-o singura luna, este important ca afacerea ta sa fie promovata lunar pentru a creste numarul potential de clienti. REMSIT WEB SERVICES este o companie romaneasca ce va ofera servicii de creare website, gazduire web, mentenanta website si optimizare, creare logo personalizat pentru firma, pliante, carti de vizita. Apeleaza acum la servicile noastre pentru a-ti dezvolta afacerea ta in mediul online!

 4. CIDEV CONCEPT

  Romania

  Suntem o echipa tanara si extrem de dinamica, pasionata atat de marketing cat si de web design. In fiecare proiect, oferim tot ce avem mai bun, aratandu-ne creativitatea. In anul 2020, crearea unui site web nu iti garanteaza succesul. Potentialii tai clienti au deja ochii formati si isi dau seama extrem de repede daca un site web este creat de profesionisti sau nu. De ce este important pentru afacerea ta sa ai o prezenta puternica in mediul online? In primul rand, deoarece, potentialii tai clienti si concurenta ta sunt deja pe internet. Datorita concurentei mari in mediul online, acum este prea tarziu sa iei lucrurile in propriile maini si sa incerci sa iti creezi singur o strategie de marketing online. In ziua de azi, concurenta extrem de stransa si algoritmii motoarelor de cautare au ingreunat enorm pasii catre un buisness de succes in mediul online.

 5. SC CODE AHEAD SRL-D

  Romania

  Cu o experienta de peste 10 ani Code Ahead este o societate webdesign avand ca principal domeniu de activitate realizarea solutiilor web, promovarea online si optimizarea pentru motoarele de cautare. Code Ahead va ofera servicii web design profesioniste personalizate si adaptate cerintelor si bugetului fiecarui client. Afla mai multe informatii pe situl nostru

 6. CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH

  Germania

 7. SSA GROUP

  Ucraina

 8. NAM SYSTEM A.S.

  Republica Ceha

 9. BLUEBIRD INTERNATIONAL ZRT.

  Ungaria

 10. MEGACOUNT

  Rusia

 1. VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA

  Italia

 2. GEOACTIO

  Spania

 3. DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH

  Germania

 4. ID SERVICEPOINT GMBH

  Germania

 5. STIMULSOFT

  Belarus

 6. WIZSP - MICROSOFT 365 SOLUTIONS

  Romania

 7. TALKFINANCE LLC

  Rusia

 8. DEVWARE GMBH

  Germania

 9. ANADEA

  Spania

 10. LEOBIT

  Ucraina

Filtre

Rezultate pentru

Creare si dezvoltare de softuri - Import export

Număr de rezultate

2.980 intreprinderile