• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • covoare si mochete

Rezultate pentru

Covoare si mochete - Import export

 1. ID GROUP

  Franta

  Verified by europages badge

  IIDS Group is a French specialist in technical matting and floor coverings for professionals. We provide carpets and coatings for all types of establishments that are open to the public. A complete range of protective coverings for industrial clients. We also supply matting and floor coatings for agricultural users (beddings, pits, etc.) as well as highly resistant technical flooring for sports and leisure activities (ice rinks, swimming pools, sports halls, etc.)

 2. MARC DOCHAIN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MARC DOCHAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare si mochete, și carpet cleaning services. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SARL SOLUTIONS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARL SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Tapet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Tapet. Are sediul în Lannoy, Franta.

 4. LIMPOPÉ - TAPETES PARA ENTRADAS, LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania LIMPOPÉ - TAPETES PARA ENTRADAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, mats, carpet import-export, wool rugs, anti-slip mats, european carpets, articles for reception, Rubber mats made to measure, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 5. LAMOS CARPET CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LAMOS CARPET CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare orientale, Sosete, Fire si fibre textile, Haine pentru sugari, Mochete, afghan rug, fabric upholstery work, și carpet import-export. Are sediul în Sehitkamil / Gaziantep, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASO DOPPELBODEN, INH. ASTA RUPKALVIES

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ASO DOPPELBODEN, INH. ASTA RUPKALVIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 2. KABO-KABELBODEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KABO-KABELBODEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. Are sediul în Königswinter, Germania.

 3. JOBITEX

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania JOBITEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Covoare si mochete, Obiecte decorative din portelan, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Lenjerie de pat, Rufarie, Perdele, Covoare si mochete, și Obiecte decorative din portelan. Are sediul în Sao Joao De Ver, Portugalia.

 4. GUN GUS

  Namibia

  Verified by europages badge

  Compania GUN GUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, carpets, Sheep wool products, Sheep wool carpets, runners, Production of carpets, Felt products, coasters, și Felt coasters. Are sediul în Eros, Namibia.

 5. AIO FACTORY SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania AIO FACTORY SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie de pat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Covoare si mochete, Carpete, Textile - import-export, quilts, trimmings and bedspreads, bed covers, pillows, și curtains. Are sediul în Krosno, Polonia.

 1. FOSHAN NANHAI ANMAO TEXTILE CO., LTD.

  China

  Compania FOSHAN NANHAI ANMAO TEXTILE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. Are sediul în Foshan, China.

 2. THE DOKU

  Turcia

  Compania THE DOKU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, special size, Rustic flooring, și Mochete. Are sediul în Istanbul (avr), Turcia.

 1. BAYKILIM

  Turcia

  Compania BAYKILIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mats. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ZERBINI PERSONALIZZATI ZETA CARPET

  Italia

  Compania ZERBINI PERSONALIZZATI ZETA CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door mats, door mats for large passages, personalised door mats, și personalised mats. Are sediul în Qualiano, Italia.

 3. HORST LIPSKI TEPPICHFLIESEN-VERSAND.COM

  Germania

  Compania HORST LIPSKI TEPPICHFLIESEN-VERSAND.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet tiles. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 4. DERIVER

  Turcia

  Compania DERIVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile runners, tablecloth, Table placemats, și pillows. Are sediul în Bornova/izmir, Turcia.

 5. HÖRSTELER INTERIOR DESIGN GMBH

  Germania

  Compania HÖRSTELER INTERIOR DESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. Are sediul în Hörstel, Germania.

 6. ARTEM BY NOVIREV

  Franta

  Compania ARTEM BY NOVIREV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile b2b services, Eco-design, wall coverings, și floor coverings. Are sediul în Angers, Franta.

 7. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Parchet, Scari si balustrade, Covoare si mochete, Parchet, și Scari si balustrade. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 8. GERILLO GMBH

  Austria

  Compania GERILLO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Imprimarea tesaturilor, linen fabrics, Covoare si mochete, Imprimarea tesaturilor, și velvet fabrics. Are sediul în Bad Gastein, Austria.

 1. ARYA CARPET

  Turcia

  Compania ARYA CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rug dealers, și carpet import-export. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. CASATAPETE.COM

  Portugalia

  Compania CASATAPETE.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet agents and representatives, valuable carpets, rug dealers, și wool rugs. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turcia

  Compania Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather upholstery. Are sediul în Başakşehir, Turcia.

 4. PAVIMENTOS ARRONDO SA

  Spania

  Compania PAVIMENTOS ARRONDO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, Covoare si mochete, Tapet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, și Covoare si mochete. Are sediul în Gabiria-Gipuzkoa, Spania.

 5. TURKEY CARPET & HOME TEXTILE

  Turcia

  Compania TURKEY CARPET & HOME TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchair upholstery, Bamboo duvet, bathroom rugs, și cotton rugs. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. SARAY HALI A.Ş.

  Turcia

  Compania SARAY HALI A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hypo-allergenic carpets. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 7. ALLMODE TEKSTIL VE EV GEREÇELERI SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ALLMODE TEKSTIL VE EV GEREÇELERI SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. BLKEXPORT ITHALAT VE IHRACAT TIC LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania BLKEXPORT ITHALAT VE IHRACAT TIC LTD.ŞTI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Constructii - utilaje si material, Textile - import-export, Constructii - utilaje si material, și bovine feed. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. GIZA CARPET

  Turcia

  Compania GIZA CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's rugs, mats, kilim, și fabric upholstery work. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 10. UNIQUE TAPIS

  Franta

  Compania UNIQUE TAPIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rug dealers, carpet repair, carpet import-export, și mats. Are sediul în Vallauris, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit