• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • covoare orientale

Rezultate pentru

Covoare orientale - Import export

 1. LAMOS CARPET CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LAMOS CARPET CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare orientale, Sosete, Fire si fibre textile, Haine pentru sugari, Mochete, afghan rug, fabric upholstery work, și carpet import-export. Are sediul în Sehitkamil / Gaziantep, Turcia.

 2. BERSANETTI GIOVANNI TAPPETI

  Italia

  Compania BERSANETTI GIOVANNI TAPPETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet washing, antique carpets, personalised mats, și antique carpet restoration. Are sediul în Padova, Italia.

 3. NETTOYAGE RESTAURATION TAPIS NICE CANNES

  Franta

  Compania NETTOYAGE RESTAURATION TAPIS NICE CANNES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare orientale, carpet repair, antique carpet restoration, și rug dealers. Are sediul în Nice, Franta.

 4. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turcia

  Compania SOFT HALI ÜRETIMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare orientale, decorative carpets, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. L'ARTISAN DU TAPIS

  Franta

  Compania L'ARTISAN DU TAPIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WAHDAT TRADING GMBH

  Germania

  Compania WAHDAT TRADING GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile persian rugs, pure silk carpets, kilim, și carpets knotted by hand. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. RS COLLECTIONS

  Belgia

  Compania RS COLLECTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import of carpets, valuable carpets, și carpets to measure. Are sediul în Blégny, Belgia.

 3. ZARINEH TAPPETI

  Italia

  Compania ZARINEH TAPPETI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rug rental, antique carpet restoration, și carpets. Are sediul în Roma, Italia.

 4. PERSIAN ANTIQUE CARPET

  Iran

  Compania PERSIAN ANTIQUE CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare de fabricatie industriala, Covoare si mochete, Covoare orientale, carpet import-export, Covoare de fabricatie industriala, și Covoare si mochete. Are sediul în Isfahan-Kashan, Iran.

 5. ANGEL CARPET

  Turcia

  Compania ANGEL CARPET, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Carpete, Covoare de fabricatie industriala, Covoare orientale, Covoare si mochete, Carpete, Covoare de fabricatie industriala, și Covoare orientale. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. ATELIER PERSAN

  Franta

  Compania ATELIER PERSAN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antique carpet restoration, rug dealers, și carpet cleaning. Are sediul în Paris 6eme Arrondissement, Franta.

 2. ELSEN AND SON

  Belgia

  Compania ELSEN AND SON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Covoare artizanale, custom wallpaper, și valuable carpets. Are sediul în Genval, Belgia.

 1. ORIENTTEPPICHE REZAI

  Germania

  Compania ORIENTTEPPICHE REZAI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare orientale, Covoare si mochete, Covoare orientale, carpet washing, și carpet repair. Are sediul în Goldbach, Germania.

 2. BAKHTIYAR

  Regatul Unit

  Compania BAKHTIYAR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. Are sediul în Hampshire, Regatul Unit.

 3. ARTE DI TAPPETI

  Italia

  Compania ARTE DI TAPPETI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet washing, carpet repair, și persian rugs. Are sediul în Milano, Italia.

 4. SERENIART

  Franta

  Compania SERENIART, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rug dealers, non-slip rug nets, tapestry cleaning, și antique carpet restoration. Are sediul în Paris, Franta.

 5. GALERIE BOUCCARA - HORNBOSTEL & CIE SA

  Belgia

  Compania GALERIE BOUCCARA - HORNBOSTEL & CIE SA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. Are sediul în Ruxelles, Belgia.

 6. TEPPICH REZAI

  Germania

  Compania TEPPICH REZAI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare si mochete, carpet washing, carpet repair, Covoare orientale, și Covoare si mochete. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 7. TAPIJTENLOODS

  Olanda

  Compania TAPIJTENLOODS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare orientale, și rug dealers. Are sediul în Broek Op Langedijk, Olanda.

 8. IMPERIAL PERZISCHE TAPIJTEN

  Belgia

  Compania IMPERIAL PERZISCHE TAPIJTEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Curatenie - servicii, Restaurari si renovari de imobile, Covoare orientale, Curatenie - servicii, și Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

 1. MERS CARPET

  Turcia

  Compania MERS CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile arabian rug, și turkish carpets. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. GABBEHHAUS | SOBHANI WOHNKONZEPTE

  Elvetia

  Compania GABBEHHAUS | SOBHANI WOHNKONZEPTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare orientale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare orientale. Are sediul în Bern, Elvetia.

 3. NAJIB GALLERY - ANTIKE TEPPICHE, KELIMS, TEXTILE KUNST

  Germania

  Compania NAJIB GALLERY - ANTIKE TEPPICHE, KELIMS, TEXTILE KUNST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare orientale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare orientale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. LIZA IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania LIZA IC VE DIS TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare de fabricatie industriala, Tapiserii, Mochete, Covoare orientale, Covoare de fabricatie industriala, Tapiserii, Mochete, și Covoare orientale. Are sediul în Baspinar/Gaziantep, Turcia.

 5. TRAME DI PERSIA SABER REZAZADEH ARDEBILI

  Italia

  Compania TRAME DI PERSIA SABER REZAZADEH ARDEBILI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare orientale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet import-export, antique carpet restoration, carpet repair, și articles for upholsterers. Are sediul în Torino, Italia.

 6. AFSHARI ORIENTTEPPICHE LINDA MUTTERER

  Germania

  Compania AFSHARI ORIENTTEPPICHE LINDA MUTTERER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare orientale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare orientale. Are sediul în Konstanz, Germania.

 7. TEPPICHE DI KHODAI GMBH

  Austria

  Compania TEPPICHE DI KHODAI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, Covoare orientale, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare artizanale, și Covoare orientale. Are sediul în Graz, Austria.

 8. MAG. MICHAEL DEDEYAN

  Austria

  Compania MAG. MICHAEL DEDEYAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare orientale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare orientale. Are sediul în Linz, Austria.

 9. GALERIJA TEPIHA D.O.O.

  Croatia

  Compania GALERIJA TEPIHA D.O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, carpets knotted by hand, valuable carpets, și Covoare orientale. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 10. TEPPICHKNÜPFKUNST BERLIN

  Germania

  Compania TEPPICHKNÜPFKUNST BERLIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, Covoare orientale, Tesaturi pentru mobilier, Tapiserii, Covoare si mochete, și Covoare orientale. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit