• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • corpuri de iluminat de arta

Rezultate pentru

Corpuri de iluminat de arta - Import export

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Franta

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

 2. ART GLASS TISCHER

  Romania

  The glass workshop produces hand-blown glass for art galleries, souvenir shops, unique gift glass vases, lighting fixtures. The products from the glass workshop are the result of personal creations, the art gallery in the workshop is at your disposal for glass deliveries and receiving future orders.

  Toate produsele pentru "corpuri de iluminat de arta"

 3. INSIGNIS - CORPURI DE ILUMINAT SI DECORATIUNI

  Romania

  Decoreaza casa cu stil! In magazinul de decoratiuni si corpuri de iluminat Insignis aveti o gama variata de produse, alese special pentru a crea un decor inedit in casa dvs. Gama variata de obiecte decorative, accesorii pentru masa si bucatarie, vaze si ghivece, mobilier de calitate in stil Vintage s.a. In plus, la noi gasiti cele mai deosebite modele de corpuri de iluminat, in stil retro sau vintage: lampi, veioze, candelabre, becuri si multe alte produse care infrumuseteaza spatiul in care sunt puse.

 4. SC EVALIGHT SRL

  Romania

  Evambient din Timisoara oferă mobila moderrnă sau stil, scaune, canapele si decoratiuni pentru amenajari interioare. Avem de asemenea o gama foarte mare de corpuri de iluminat, accesorii si componente profesionale pentru locuinta sau gradina dvs. Oferim sisteme complete pentru terasa sau gradina dvs si pentru spatiile horeca. Vizitati-ne online sau in showroom. Vedeti https: //evambient.ro

 5. FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH

  Germania

  Compania FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Corpuri de iluminat de arta, floor lamps, Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Borken, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VACKERLITE INDOOR OUTDOOR LIGHTING MANUFACTURER

  Turcia

  Compania VACKERLITE INDOOR OUTDOOR LIGHTING MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminare de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, Lighting, Corpuri de iluminat de arta, indoor lighting fixtures for buildings, și LED lighting. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. V. PIERRE

  Belgia

  Compania V. PIERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lampshades, designer lights, custom lampshades, și Lights. Are sediul în Genval, Belgia.

 3. ROYAL RIVER DESIGN

  Franta

  Compania ROYAL RIVER DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri promotionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - designer, Corpuri de iluminat de arta, Mobilier - designer, Luxury packaging, packaging for cosmetics, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ARTISTA IN LUCE DI RENATO BRUNO

  Italia

  Compania ARTISTA IN LUCE DI RENATO BRUNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, LED lamps, Lustre, wall lights, și floor lamps. Are sediul în Piazza Armerina, Italia.

 5. FABRIKA SVITLA

  Ucraina

  Compania FABRIKA SVITLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lamp, brass table lamps, Brass complements, și Sconces. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 1. BINK LAMPEN

  Olanda

  Compania BINK LAMPEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Corpuri de iluminat de arta, Iluminat pentru locuinte si accesorii, și industrial design. Are sediul în Leiden, Olanda.

 2. K.D.A. INTERIEUR & DESIGN

  Olanda

  Compania K.D.A. INTERIEUR & DESIGN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbune de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, Corpuri de iluminat de arta, și parquet and wooden floor vitrification. Are sediul în Veghel, Olanda.

 1. MODELLAMP

  Turcia

  Compania MODELLAMP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LUCHIANTE

  Ungaria

  Compania LUCHIANTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile designer lights, și pendant lamps. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. LAPRODI & ATELIER WINTER

  Germania

  Compania LAPRODI & ATELIER WINTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lamp shade, furniture, și decorative accessories. Are sediul în Übersee, Germania.

 4. 1WATTSHOP.DE - HOCHWERTIGE LED-BELEUCHTUNG

  Germania

  Compania 1WATTSHOP.DE - HOCHWERTIGE LED-BELEUCHTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanterne de buzunar, Corpuri de iluminat de arta, LED lighting, Lanterne de buzunar, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. ROMCABLU SRL

  Romania

  Compania ROMCABLU SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Teisani, Romania.

 6. INSPIRED LIGHTING LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania INSPIRED LIGHTING LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, led home lighting, Corpuri de iluminat de arta, architectural lighting, și Indoor and outdoor lighting. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 7. GROEBER MANNHEIM LICHTWERKE GMBH

  Germania

  Compania GROEBER MANNHEIM LICHTWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lights, lamps, outdoor lamp, și exterior lighting. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. COPENLAMP

  Spania

  Compania COPENLAMP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Alacuas, Spania.

 1. LUSTRIA

  Franta

  Compania LUSTRIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorations and illuminations, și lighting installation. Are sediul în Rueil-Malmaison, Franta.

 2. LUXAR

  Polonia

  Compania LUXAR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lamp, și mains sockets for residential use. Are sediul în Piotrków Trybunalski, Polonia.

 3. HANDYMAN

  Belgia

  Compania HANDYMAN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile batteries, detergents, și Printer consumables. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 4. ALADYN

  Polonia

  Compania ALADYN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat subacvatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Spoturi, Iluminat de urgenta si de siguranta, Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Spoturi, și Iluminat de urgenta si de siguranta. Are sediul în POZNAN, Polonia.

 5. LAMPIDEE

  Olanda

  Compania LAMPIDEE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pendant lamps, modern lights, și rustic lights. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 6. REIGEL

  Belgia

  Compania REIGEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lighting equipment, indoor lighting fixtures, lamps, și Lighting accessories. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 7. GHIDINI 1849

  Italia

  Compania GHIDINI 1849, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brass lamps, lamps, indoor lighting fixtures, și exterior lighting. Are sediul în Lumezzane, Italia.

 8. PARK GARDEN OUTDOOR LIGHTING & GARDEN FURNITURES

  Turcia

  Compania PARK GARDEN OUTDOOR LIGHTING & GARDEN FURNITURES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, aluminium garden furniture, Corpuri de iluminat de arta, și Cast iron street furniture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. DE COENE INTERIOR DECORATION

  Belgia

  Compania DE COENE INTERIOR DECORATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, interior and exterior design, Interior remodelling, interior decoration and furnishings, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 10. KLUCI - SWITCH LIGHTS LTD

  Regatul Unit

  Compania KLUCI - SWITCH LIGHTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Milford Haven, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit