• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • controlarea accesului - instalatii si material

Rezultate pentru

Controlarea accesului - instalatii si material - Import export

 1. ALPHATRONICS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ALPHATRONICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Parking systems, Turnstiles, Kiosks, Camera masts, access control turnstiles, access control and presence identification systems, waste manager, și barriers. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 2. AGELEC PROTECTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGELEC PROTECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie si securitate - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarma si supraveghere - instalatii, Control biometric - servicii, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Controlarea accesului - instalatii si material, Alarma si supraveghere - instalatii, Control biometric - servicii, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Lyon, Franta.

 3. TRAKA ASSA ABLOY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRAKA ASSA ABLOY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Ris Orangis, Franta.

 4. GOTSCHLICH GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania GOTSCHLICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Wien, Austria.

 5. SDP-SICHERHEITSDIENST

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SDP-SICHERHEITSDIENST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Fürstenfeldbruck, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RECDATA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RECDATA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Friedrichsthal, Germania.

 2. ENGELEN & SIMILARS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENGELEN & SIMILARS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Potsdam, Germania.

 3. CDVI ITALIA | CONTROLLO ACCESSI E SISTEMI DI SICUREZZA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CDVI ITALIA | CONTROLLO ACCESSI E SISTEMI DI SICUREZZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic, Sisteme video de supraveghere, și Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic. Are sediul în Borgo Ticino, Italia.

 4. PHOENIX ELECTRONIC AUTOMATION

  Romania

  Instalare si mentenanta a sistemelor electrice, de ventilatie, de supraveghere, de securitate, inchideri centralizate automate, robotica, conveioare. Instalare de centrale termice si sisteme de aer conditionat. In urma unei cereri formale putem prezenta devize de costuri.

 5. AZ ACTIV SERV SRL

  Romania

 1. KQUADRO ELETTRONICA SRL

  Italia

  Compania KQUADRO ELETTRONICA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - sisteme si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Monopoli (ba), Italia.

 2. AMCO LES ESCAMOTABLES

  Franta

  Compania AMCO LES ESCAMOTABLES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Securitate la locul de munca, Controlul securitatii in industrie, Mobilier si echipamente urbane, Securitate la locul de munca, Controlul securitatii in industrie, și Mobilier si echipamente urbane. Are sediul în Roquemaure, Franta.

 1. C PROX LTD INCLUDING QUANTEK

  Regatul Unit

  Compania C PROX LTD INCLUDING QUANTEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Safety equipment for garage, Door Lock Systems, toilets for the disabled, și Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Dronfield, Regatul Unit.

 2. GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic devices for car parks, parking meters, și automatic retractable bollard. Are sediul în Keltern, Germania.

 3. ID CARD STORE

  Regatul Unit

  Compania ID CARD STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, id card holders, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 4. VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA

  Italia

  Compania VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, computer systems for presence detection watches, time recorder, Human Resources management software, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Calolziocorte, Italia.

 5. WINSER TECHNICAL

  Turcia

  Compania WINSER TECHNICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile access control turnstiles, full height turnstile, și turnstile. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. FRONTIER PITTS FRANCE

  Franta

  Compania FRONTIER PITTS FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic retractable bollard. Are sediul în Nimes, Franta.

 7. LTO TEHSHIELD

  Rusia

  Compania LTO TEHSHIELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme video de supraveghere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Protectie si securitate - servicii, Explorare date, Control si reglare - aparate si instrumente, Controlarea accesului - instalatii si material, Protectie si securitate - servicii, Explorare date, și Control si reglare - aparate si instrumente. Are sediul în Kursk, Rusia.

 8. REINER KARTENGERÄTE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania REINER KARTENGERÄTE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Furtwangen, Germania.

 1. FRANKE SICHERHEITSSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania FRANKE SICHERHEITSSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Hohengandern, Germania.

 2. AUTOMATIC SYSTEMS

  Belgia

  Compania AUTOMATIC SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, high security gates, Controlarea accesului - instalatii si material, pedestrian barriers, și safety barriers. Are sediul în Wavre, Belgia.

 3. EAM ELEKTRO-ANLAGEN GMBH

  Germania

  Compania EAM ELEKTRO-ANLAGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Mülheim, Germania.

 4. GUNNEBO BELGIUM

  Belgia

  Compania GUNNEBO BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Seifuri si dulapuri securizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Usi automate si controlul accesului, Controlarea accesului - instalatii si material, safety systems, Safety systems, și Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Drogenbos, Belgia.

 5. TOSAG ENGINEERING AG

  Elvetia

  Compania TOSAG ENGINEERING AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Rothrist, Elvetia.

 6. SESAMO S.R.L.

  Italia

  Compania SESAMO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Inchidere automata - sisteme, Usi automate si controlul accesului, Inchidere automata - sisteme, automated door and window systems, și automatic doors. Are sediul în Terruggia, Italia.

 7. ALARMTECHNIK GMBH DIEDR. BUSCHMANN + HOFFMANN

  Germania

  Compania ALARMTECHNIK GMBH DIEDR. BUSCHMANN + HOFFMANN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 8. TANSA FRANCE

  Franta

  Compania TANSA FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Saint Laurent Du Var, Franta.

 9. GS INGENIERIE

  Franta

  Compania GS INGENIERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchidere automata - sisteme, Controlarea accesului - instalatii si material, Inchidere automata - sisteme, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Apt, Franta.

 10. IMAS GMBH

  Germania

  Compania IMAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Köln, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Controlarea accesului - instalatii si material - Import export

Număr de rezultate

720 Intreprinderile