• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii platforme maritime

Rezultate pentru

Constructii platforme maritime - Import export

 1. HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE

  Belgia

  Compania HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Inginerie - asamblori industriali, și wind systems. Are sediul în Geel, Belgia.

 2. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgia

  Compania SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, Constructii platforme maritime, și offshore works. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. SNC-LAVALIN

  Franta

  Compania SNC-LAVALIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, Energie - instalatii si echipamente de productie, industrial engineering, Constructii platforme maritime, și Energie - instalatii si echipamente de productie. Are sediul în Ivry Sur Seine, Franta.

 4. SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Belgia

  Compania SMULDERS PROJECTS BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile offshore platform design, și wind systems. Are sediul în Hoboken, Belgia.

 5. MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V.

  Olanda

  Compania MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Constructii platforme maritime, Nave - reparare si intretinere, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Barendrecht, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL

  Spania

  Compania VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în Santa Cruz De Tenerife, Spania.

 2. INST- BOUW BV

  Belgia

  Compania INST- BOUW BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat pump air conditioning system. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 3. BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Carlisle, Regatul Unit.

 4. CAN (OFFSHORE) LTD

  Regatul Unit

  Compania CAN (OFFSHORE) LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 5. BOUN CONSTRUCTION

  Regatul Unit

  Compania BOUN CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 1. JAAKKO POYRY NORGE AS

  Norvegia

  Compania JAAKKO POYRY NORGE AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, Inginerie - asamblori industriali, Constructii platforme maritime, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Sarpsborg, Norvegia.

 2. GREIG ENGINEERING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GREIG ENGINEERING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 1. SVEISEMEKANIKK AS

  Norvegia

  Compania SVEISEMEKANIKK AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Stokke, Norvegia.

 2. XSPLATFORMS

  Filipine

  Compania XSPLATFORMS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile set construction workshop. Are sediul în Makati City, Filipine.

 3. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

  Olanda

  Compania ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Den Helder, Olanda.

 4. REFORMAS & DECORACIONES VJK

  Spania

  Compania REFORMAS & DECORACIONES VJK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în Parla, Spania.

 5. HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD

  China

  Compania HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în changsha, China.

 6. DOF ASA

  Norvegia

  Compania DOF ASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Storebö, Norvegia.

 7. SE DES ETS MONNEAU

  Franta

  Compania SE DES ETS MONNEAU, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Saint-Aubin-Du-Plain, Franta.

 8. GOLDEN STAR

  Libia

  Compania GOLDEN STAR, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în tripoli, Libia.

 1. PRODECOR TEXTURE

  Spania

  Compania PRODECOR TEXTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în Huelva, Spania.

 2. NAVALMARE SRL

  Italia

  Compania NAVALMARE SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Lerici (Sp), Italia.

 3. SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V.

  Olanda

  Compania SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Zoetermeer, Olanda.

 4. GLOBAL ASSOCIATES

  India

  Compania GLOBAL ASSOCIATES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în Kolkata, India.

 5. HOLBAEK BAADCENTER A/S

  Danemarca

  Compania HOLBAEK BAADCENTER A/S, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Holbaek, Danemarca.

 6. TRELLEBORG OCP LTD

  Regatul Unit

  Compania TRELLEBORG OCP LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii platforme maritime. Are sediul în Tewkesbury, Regatul Unit.

 7. SIGURD SORUM AS

  Norvegia

  Compania SIGURD SORUM AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Sandvika, Norvegia.

 8. CORPRO SYSTEMS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CORPRO SYSTEMS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, și Constructii platforme maritime. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 9. NOMEK MASKINVERKSTED AS

  Norvegia

 10. STORD OFFSHORE AS

  Norvegia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit