• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii in chesoane

Rezultate pentru

Constructii in chesoane - Import export

 1. IZMIR TADILAT

  Turcia

  Compania IZMIR TADILAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom improvements, roof improvements, și door restoration. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. ANIL INSAAT

  Turcia

  Compania ANIL INSAAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building contractors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CLASS MEISTER SARL

  Romania

  Compania CLASS MEISTER SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Tirgu Neamt, Romania.

 4. BRITISH CONVERTING SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania BRITISH CONVERTING SOLUTIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile corrugated paperboard cases. Are sediul în Houghton Regis, Regatul Unit.

 5. FR. MADSEN A/S

  Danemarca

  Compania FR. MADSEN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Tencuieli - antreprenori, Constructii din beton, Constructii in chesoane, Forari si taierea betonului armat, Tencuieli - antreprenori, Constructii din beton, și Constructii in chesoane. Are sediul în Silkeborg, Danemarca.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ENTREPRISE PITEL

  Franta

  Compania ENTREPRISE PITEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Constructii in chesoane, Constructii industriale - antreprenori, Terasamente - lucrari, Constructii din beton, Constructii in chesoane, Constructii industriale - antreprenori, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Morangis, Franta.

 2. EGRADNJA D.O.O.

  Slovenia

  Compania EGRADNJA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii modulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri - constructie, Constructii in chesoane, Demolari - masini si materiale, Poduri - constructie, Constructii in chesoane, și Demolari - masini si materiale. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. AKDAŞ MIMARI BETON KALIP

  Turcia

  Compania AKDAŞ MIMARI BETON KALIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile room air conditioning, trestles for building sites, și counter-frames. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. ASH HUMAN RESOURCES

  Turcia

  Compania ASH HUMAN RESOURCES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, Cabinet de recrutare, Constructii - finisaje, general workers, Constructii in chesoane, Cabinet de recrutare, și Constructii - finisaje. Are sediul în Antalya, Turcia.

 5. DURAK INSAAT

  Turcia

  Compania DURAK INSAAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen improvements, decoration, și Building industry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SC PAVIMAX SRL

  Romania

  Compania SC PAVIMAX SRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial floors. Are sediul în greci-tulcea, Romania.

 2. AET GRUP

  Turcia

  Compania AET GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii, site distribution boards, equipment for building yards, și Materiale de constructii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. URTIM KALIP VE ISKELE SISTEMLERI

  Turcia

  Compania URTIM KALIP VE ISKELE SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brioche moulds, și scaffolding for the construction industry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SLIPFORM RAYF TEKNIK

  Turcia

  Compania SLIPFORM RAYF TEKNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile civil constructions, moulds, și import and export declarations. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. PEETZ GMBH

  Germania

  Compania PEETZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Constructii in chesoane, Fundatii, Constructii din beton, Constructii in chesoane, și Fundatii. Are sediul în Feilitzsch, Germania.

 4. BAUUNTERNEHMEN SCHLINGMANN GMBH

  Germania

  Compania BAUUNTERNEHMEN SCHLINGMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Constructii in chesoane, Etanseizare si izolare - antreprenori, Fundatii, Constructii in chesoane, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Neu Schloen, Germania.

 5. NORDECON INTERNATIONAL AS

  Estonia

  Compania NORDECON INTERNATIONAL AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Constructii in chesoane, Lucrari publice - antreprenori, și Constructii in chesoane. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 6. REPORTAGE TÜRKIYE SILVANA VILLALARI

  Turcia

  Compania REPORTAGE TÜRKIYE SILVANA VILLALARI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. PRACTICAL SCAFFOLDING FORMWORK

  Turcia

  Compania PRACTICAL SCAFFOLDING FORMWORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile scaffold tower, și scaffolding accessories. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 8. THE LONDON FANCY BOX CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE LONDON FANCY BOX CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, Servicii de ambalare, Constructii in chesoane, și Servicii de ambalare. Are sediul în Dover, Regatul Unit.

 1. ENTREPRISE MIDALI FRERES

  Franta

  Compania ENTREPRISE MIDALI FRERES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Constructii in chesoane, Constructii din beton, și Constructii in chesoane. Are sediul în Theys, Franta.

 2. IMPRESA MINOZZI SRL -UNIPERSONALE

  Italia

  Compania IMPRESA MINOZZI SRL -UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, și Constructii in chesoane. Are sediul în Povoletto (Ud), Italia.

 3. POPLAR HARCA (REFURBISHMENT) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania POPLAR HARCA (REFURBISHMENT) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, și Constructii in chesoane. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. WELLPOINT GMBH

  Germania

  Compania WELLPOINT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, și Constructii in chesoane. Are sediul în Celle, Germania.

 5. ELFAHD IMPORT EXPORT

  Egipt

  Compania ELFAHD IMPORT EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. Are sediul în Aga, Egipt.

 6. GEBR. BORN AG

  Elvetia

  Compania GEBR. BORN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, și Constructii in chesoane. Are sediul în Niederbipp, Elvetia.

 7. AASAJ INTERNATIONAL EXPORTERS

  India

  Compania AASAJ INTERNATIONAL EXPORTERS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanitaryware, și engineering projects for offshore platforms and systems. Are sediul în Aehmadabad, India.

 8. AGREBET MUHEN. TAAHHUT MADENCILIK INSAAT SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania AGREBET MUHEN. TAAHHUT MADENCILIK INSAAT SAN. VE TIC. LTD.STI., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. COGEUR SRL

  Italia

  Compania COGEUR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, și Constructii in chesoane. Are sediul în Bivongi (RC), Italia.

 10. A. DIETRICH AG, BAUGESCHAFT

  Elvetia

  Compania A. DIETRICH AG, BAUGESCHAFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, și Constructii in chesoane. Are sediul în Zurich, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Constructii in chesoane - Import export

Număr de rezultate

1.246 Intreprinderile