• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii din lemn

Rezultate pentru

Constructii din lemn - Import export

 1. RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA.

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Constructii din lemn, Case prefabricate, și Constructii din lemn. Are sediul în Vila Nova De Cerveira, Portugalia.

 2. FOR GUYANE

  Guyana franceza

  Verified by europages badge

  Compania FOR GUYANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Import-export - lemn, Lemn industrial, Lemn taiat si tratat, Constructii din lemn, wood, sawn-wood, Lemn - articole, și Import-export - lemn. Are sediul în Saint Laurent Maroni, Guyana franceza.

 3. LITARH SRL

  Romania

  Construim case de lemn prefabricate conform proiectelor de arhitectura primite de la clientii nostri. Transformarea proiectului general de arhitectura in realitate va fi realizata de catre echipa noastra de proiectanti si dulgheri cu ajutorul softului elvetian Cadwork si a liniei de productie germane Weinmann. Tehnologia Constructiva folosita de Litarh in peste 95 % din referintele sale este "PLATFORM FRAMING". Compania S.C. LITARH S.R.L. a luat fiinta in data de 20 august a anului 1998.Principalul obiect de activitate al companiei a fost reprezentat de prelucrarea si comercializarea cherestelei si a altor tipuri de produse din lemn. Primii ani de activitate au fost consemnati de colaborarea cu IKEA, compania privata care comercializeaza mobilier casnic, careia ii livram aproximativ 3.500 m³ de cherestea lunar.Am pornit totul de la dorinta de a avea un business in familie, intrucat doi membri ai familiei noastre erau ingineri specializati in industria lemnului. In anul 2006 a aparut ideea valorificarii superioare a lemnului prin productia de case de lemn. Initial, procesul de fabricare a fost efectuat intr-un spatiu inchiriat si cu minimum de aparatura. Dupa ani de munca constanta si riguroasa, dublata de entuziasmul nostru pentru fiecare constructie de lemn realizata, am reusit sa ne deschidem propria fabrica ce detine un spatiu de 1000 de metri patrati, echipat conform ultimelor standarde europene.Astfel, in 2015, dupa aproximativ 9 ani de la montajul primei case din lemn l

 4. BALTIC HOUSE FACTORY OÜ

  Estonia

  Compania BALTIC HOUSE FACTORY OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, Constructii prefabricate si industrializate, Constructii din lemn, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Tartu, Estonia.

 5. USDM

  Ucraina

  Compania USDM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, Structura de rezistenta din lemn, Panel houses, Constructii din lemn, wood houses, și Structura de rezistenta din lemn. Are sediul în Svaliava, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LOMBARD VASINA

  Franta

  Compania LOMBARD VASINA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden chalets, și joinery articles. Are sediul în St Martin De Queyrieres, Franta.

 2. THE CLASSIC BARN COMPANY - OAK FRAMED GARAGES

  Regatul Unit

  Compania THE CLASSIC BARN COMPANY - OAK FRAMED GARAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Gloucester, Regatul Unit.

 3. CERRAMIENTOS Y TEJADOS

  Spania

  Compania CERRAMIENTOS Y TEJADOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile joinery, wooden arbours, wood and iron arbours, și wooden roofs. Are sediul în Campanillas, Spania.

 4. SAMEC DI TEDESCHI A.

  Italia

  Compania SAMEC DI TEDESCHI A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden furnishings, aluminium and wood arbours, outdoor installations, și sliding panels. Are sediul în Parma, Italia.

 5. URBAN GREEN SRL

  Italia

  Compania URBAN GREEN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood houses, și prefabricated wooden houses. Are sediul în Chieti Scalo, Italia.

 1. KIMI-1 LTD

  Bulgaria

  Compania KIMI-1 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Batak, Bulgaria.

 2. DIFFUSION BOIS BRÉSIL

  Réunion

  Compania DIFFUSION BOIS BRÉSIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Saint-André, Réunion.

 1. STOLARNIA WESELAK

  Polonia

  Compania STOLARNIA WESELAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din lemn, și Ferestre din lemn. Are sediul în Boleslawiec Slaski, Polonia.

 2. EUROCHENE

  Franta

  Compania EUROCHENE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, wooden tables, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Saint-Lothain, Franta.

 3. GIID ARCHITECTURE

  Belgia

  Compania GIID ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, architectural studies for institutions, și Constructii din lemn. Are sediul în Watermael-Boitsfort, Belgia.

 4. AADD

  Belgia

  Compania AADD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, Constructii din lemn, și bioecological architecture. Are sediul în Chaumont-Gistoux, Belgia.

 5. ALTAR ARCHITECTURE

  Belgia

  Compania ALTAR ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, bioecological architecture, și Constructii din lemn. Are sediul în Moxhe, Belgia.

 6. S.C. ERGIO-PROD S.R.L.

  Romania

  Compania S.C. ERGIO-PROD S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Comanesti, Judet Bacau, Romania.

 7. CONSTRUIRE AVENIR BOIS

  Franta

  Compania CONSTRUIRE AVENIR BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Condé Sur Iton, Franta.

 8. ARCHILINE LOG HOUSES

  Belarus

  Compania ARCHILINE LOG HOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, car design, interior refinishing, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. AETHOME

  Belarus

  Compania AETHOME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. STILUS LEGNO

  Italia

  Compania STILUS LEGNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse pentru tratare, laminated wood, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse pentru tratare, și prefinished parquet. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 3. FRAMEWORKS LTD

  Regatul Unit

  Compania FRAMEWORKS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Templecombe, Regatul Unit.

 4. MB SEEWEIB

  Lituania

  Compania MB SEEWEIB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sauna - echipamente, Case prefabricate, Constructii din lemn, Sauna - echipamente, Case prefabricate, Constructii din lemn, și Eco construction. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. MON EXTENSION BOIS

  Franta

  Compania MON EXTENSION BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Attiches, Franta.

 6. INTERGROS BLOCKHÄUSER GMBH

  Germania

  Compania INTERGROS BLOCKHÄUSER GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Bohmte, Germania.

 7. CREARCHI ARCHITECTES

  Belgia

  Compania CREARCHI ARCHITECTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, Constructii din lemn, și shopping and business centre architectural projects. Are sediul în Marchin, Belgia.

 8. GEISSER

  Polonia

  Compania GEISSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. Are sediul în Świebodzice, Polonia.

 9. WOODMIND INH. PHILIP MERZ

  Germania

  Compania WOODMIND INH. PHILIP MERZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plugs, flag accessories, wooden dowels, și small wood parts. Are sediul în Nördlingen, Germania.

 10. MAPO BELGIUM

  Belgia

  Compania MAPO BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden floors, lacquers, și Patio paving stones. Are sediul în Houthalen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit