• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • condensatori

Rezultate pentru

Condensatori - Import export

 1. KARL KRUSE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Karl Kruse GmbH stands for the service-oriented and reliable sale of electronic components. Worldwide special procurement and distribution in the event of bottlenecks, strategic coverage of your long-term needs. We offer the entire supply chain for the development, qualification and production of cutting-edge electronics. Karl Kruse specialises in facilitating fully transparent and integrated global supply chains and providing clever procurement solutions such as cost-saving services, warehouse management, safeguarding the availability of discontinued components and much more besides.

 2. BICKER ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BICKER ELEKTRONIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile DC-USV modules, power supply units, electronic, adapters, Adapters for medical technology, Batteries for medical equipment, Batteries for emergency power units, Energy storage devices, Direct current converters (DC/DC converters), și Direct current converters (DC/DC converters) for railway technology. Are sediul în Donauwörth, Germania.

 3. ETS ENERGIE-TECHNIK-SYSTEME AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania ETS ENERGIE-TECHNIK-SYSTEME AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Tübach, Elvetia.

 4. EBEHAKO - ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EBEHAKO - ELECTRONIC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Wilkau-Haßlau, Germania.

 5. AIC EUROPE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AIC EUROPE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrolytic capacitors, Electrolytic aluminium capacitors, Power capacitor, DC capacitors, DC voltage capacitors, DC link capacitors, Capacitors for power electronics, Capacitors, bank, și Film capacitors. Are sediul în Krefeld, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ICEL SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ICEL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Componente electronice active, Componente electronice pasive si circuite imprimate, fixed condensers for printed circuits, ac and motor-run capacitors, electronic strip condensers, Condensatori, interference suppressors, și tuning condensers. Are sediul în Castellanza, Italia.

 2. ARTHUR BEHRENS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ARTHUR BEHRENS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. MOMMERTZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MOMMERTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Neutralisation, Neutralisation boxes, Condensate lift pumps, Neutrakon®, condensate lift pumps, heating system, Condensing boilers, și Condensate. Are sediul în Günzburg, Germania.

 4. FE SAS COMPONENTS

  Franta

  Compania FE SAS COMPONENTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Grupuri comerciale, Condensatori, Grupuri comerciale, integrated circuits, și feeders. Are sediul în Paris, Franta.

 5. SHANGHAI PLUSPARK ELECTONICS CO.,LTD

  China

  Compania SHANGHAI PLUSPARK ELECTONICS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile capacitor. Are sediul în Shanghai, China, China.

 1. SIEKON GMBH

  Germania

  Compania SIEKON GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high voltage condenser, și LED driver. Are sediul în Waltrop, Germania.

 2. ZHENGLI GROUP CO LTD

  China

  Compania ZHENGLI GROUP CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Dongguan, China.

 1. ALTERNATIVE COMPONENTS

  Franta

  Compania ALTERNATIVE COMPONENTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, LED lighting, și Condensatori. Are sediul în Claye Souilly, Franta.

 2. OMEGA AIR

  Slovenia

  Compania OMEGA AIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressed air filters, Oxygen generator, condensation separators, și pressure tanks. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. ANTONO MURCIA MORENO SL

  Spania

  Compania ANTONO MURCIA MORENO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, filters, reactors, Condensatori, și tanks. Are sediul în Alcantarilla-Murcia, Spania.

 4. STGCON GERMANY GMBH

  Germania

  Compania STGCON GERMANY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Landsberg Am Lech, Germania.

 5. MARCOOL INDUSTRIES

  Arabia Saudita

  Compania MARCOOL INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, Schimbatoare de caldura, Condensatori, Turnuri uscate de racire, Schimbatoare de caldura, și Condensatori. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 6. COMAR CONDENSATORI S.P.A.

  Italia

  Compania COMAR CONDENSATORI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrolytic condensers. Are sediul în Anzola Emilia, Italia.

 7. SHENZHEN JHC ELECTRONICS CO,LTD

  China

  Compania SHENZHEN JHC ELECTRONICS CO,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. SWISS COMBI, W. KUNZ DRYTEC AG

  Elvetia

  Compania SWISS COMBI, W. KUNZ DRYTEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile belt filters, și exhaust filter. Are sediul în Dintikon, Elvetia.

 1. LBK INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania LBK INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Potentiometre, Condensatori, diodes, Potentiometre, Resistors, electrical, și Condensatori. Are sediul în Gavere, Belgia.

 2. BUZÇELIK

  Turcia

  Compania BUZÇELIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial cooling, Refrigeration equipment, și evaporators. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. BRANDENBURGISCHE KONDENSATOREN GMBH

  Germania

  Compania BRANDENBURGISCHE KONDENSATOREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. Are sediul în Prenzlau, Germania.

 4. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Polonia

  Compania COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti refrigeranti uscati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Camere reci, Condensatori, Camere reci, și industrial refrigeration plants. Are sediul în Plonsk, Polonia.

 5. HITACHI HIGH-TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Germania

  Compania HITACHI HIGH-TECHNOLOGIES EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPS, diodes, GPS, High-performance semiconductors, și Magnetrons. Are sediul în Krefeld, Germania.

 6. BEIJER REFRIGERATION, UAB

  Lituania

  Compania BEIJER REFRIGERATION, UAB, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Compresoare, Condensatori, Agregate frigorifice, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Compresoare, Condensatori, și Agregate frigorifice. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 7. GOHL-KTK GMBH

  Germania

  Compania GOHL-KTK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Agenti refrigeranti uscati, Condensatori, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Durmersheim, Germania.

 8. SOLINDERG

  Portugalia

  Compania SOLINDERG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, și Condensatori. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 9. ARTRONIK COMPONENTS SL

  Spania

  Compania ARTRONIK COMPONENTS SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice, connectors for electronics, quartz, integrated circuits, și Componente electrice si electronice. Are sediul în Santiago De Compostela, Spania.

 10. KRUMMER KONDENSATOREN GMBH

  Germania

  Compania KRUMMER KONDENSATOREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electricitate - componente si piese, Condensatori, Electricitate - aparate, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electricitate - componente si piese, Condensatori, și Electricitate - aparate. Are sediul în Baldham, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit