• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • comutator

Rezultate pentru

Comutator - Import export

 1. SONTHEIMER ELEKTROSCHALTGERÄTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Sontheimer is your reliable partner for electrical switching devices. Our control switches, repair switches, main switches and emergency stop switches are used worldwide in the fields of mechanical and plant engineering. Digitisation, automation and product life cycles lead to increasing requirements with regard to flexibility, efficiency and safety for humans, systems and processes. As a reliable partner, Sontheimer electrical switching devices support customers in different sectors with solution-oriented approaches, speed and outstanding value for money. All this since 1946.

 2. GAIA COM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GAIA COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutator, și Comutator. Are sediul în Loire-Authion, Franta.

 3. EAO SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania EAO SCHWEIZ AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Olten, Elvetia.

 4. HEILIND ELECTRONICS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEILIND ELECTRONICS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Relee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutator, Senzori, Round connectors, Memory card connectors, I/O connectors, Backplane connectors, RF connectors, Coaxial connectors, și Microwave connectors. Are sediul în Feldkirchen-Westerham, Germania.

 5. FS.COM GMBH

  Germania

  Compania FS.COM GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile network cabling. Are sediul în Munich, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. APEM BENELUX

  Belgia

  Compania APEM BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile components for motion control, și lamps. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 2. ELKA HUGO KRISCHKE GMBH

  Germania

  Compania ELKA HUGO KRISCHKE GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Taufkirchen, Germania.

 3. ALTMANN GMBH BAUTEILE FÜR MESS- UND REGELTECHNIK

  Germania

  Compania ALTMANN GMBH BAUTEILE FÜR MESS- UND REGELTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Herford, Germania.

 4. ELEKTRO-METALL EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ELEKTRO-METALL EXPORT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Ingolstadt, Germania.

 5. FACTORY SYSTEMES SAS

  Franta

  Compania FACTORY SYSTEMES SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutator, it product distribution, și Comutator. Are sediul în Champs-Sur-Marne, Franta.

 1. SYS2SELL

  Germania

  Compania SYS2SELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. FLUX ELECTRICAL SUPPLIES LTD

  Cipru

  Compania FLUX ELECTRICAL SUPPLIES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutatoare, cables, și Comutatoare. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 1. SANTON GMBH

  Germania

  Compania SANTON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Nettetal, Germania.

 2. K.A. SCHMERSAL GMBH

  Germania

  Compania K.A. SCHMERSAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile emergency switches, safety relays, și flame-proof switches for electrical systems. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. FIBERSTORE

  Germania

  Compania FIBERSTORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre optice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutator, optical fibre cables, Power supply modules, Comutator, și net installation accessories. Are sediul în Munich, Germania.

 4. BITS AND BYTES

  Belgia

  Compania BITS AND BYTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automation facilities, domotics, și control units for domotics. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 5. ATS : ANALYSE TELECOMMUNICATION SYSTEME

  Franta

  Compania ATS : ANALYSE TELECOMMUNICATION SYSTEME, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre optice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutator, network cabling, services for fibre optics transmission systems, și Comutator. Are sediul în Bondoufle, Franta.

 6. SHENZHEN XINTENGDA COMMUNICATION TECHNOLOGY CO.LTD.

  China

  Compania SHENZHEN XINTENGDA COMMUNICATION TECHNOLOGY CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Shenzhen, China.

 7. SPHINX CONNECT

  Franta

  Compania SPHINX CONNECT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wireless technologies (points of access, wireless routers). Are sediul în Montaigu, Franta.

 8. ELEKTRADIRECT.NL

  Olanda

  Compania ELEKTRADIRECT.NL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric kettles. Are sediul în Beekbergen, Olanda.

 1. DAERYUK CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania DAERYUK CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutatoare, miniature circuit breakers, circuit breakers, Comutatoare, și thermal magnetic switches for modular series. Are sediul în Yongin-Si, Coreea de Sud.

 2. TECCO ELEKTRIK MALZEMELERI SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania TECCO ELEKTRIK MALZEMELERI SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. YUEQING XINGDA ELECTRICAL CO.,LTD.

  China

  Compania YUEQING XINGDA ELECTRICAL CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Wenzhou, China.

 4. DONGGUAN BAILING ELECTRON CO.,LTD

  China

  Compania DONGGUAN BAILING ELECTRON CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Dongguan, China.

 5. GSN GREATECS GMBH & CO. KG - DEPT. GREATECS

  Germania

  Compania GSN GREATECS GMBH & CO. KG - DEPT. GREATECS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile switches, și switch. Are sediul în Mannheim, Germania.

 6. DABACOM

  Polonia

  Compania DABACOM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Switch, și routers. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 7. SCHALTANLAGENZUBEHÖR BAD MUSKAU GMBH

  Germania

  Compania SCHALTANLAGENZUBEHÖR BAD MUSKAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare electrice, și Transformatoare electrice. Are sediul în Bad Muskau, Germania.

 8. WENZHOU ANTAI ELECTRIC EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Compania WENZHOU ANTAI ELECTRIC EQUIPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. Are sediul în Wenzhou, China.

 9. FUJIAN GUANPU ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania FUJIAN GUANPU ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile switch, și Plugs and sockets. Are sediul în Putian, China.

 10. J5CREATE

  Taiwan (ROC)

  Compania J5CREATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comutator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile docking station. Are sediul în New Taipei City,, Taiwan (ROC).

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit