• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compresoare pentru motoare cu combustie interna

Rezultate pentru

Compresoare pentru motoare cu combustie interna - Import export

 1. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polonia

  Compania MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare pentru motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, turbosuperchargers, și Turbine. Are sediul în Mielec, Polonia.

 2. TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL

  Polonia

  Compania TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare pentru motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, Automobile, și turbosuperchargers. Are sediul în WROCLAW, Polonia.

 3. AUTOCLIMA S.P.A.

  Italia

  Compania AUTOCLIMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare pentru motoare cu combustie interna, Climatizoare pentru vehicule, Compresoare pentru motoare cu combustie interna, și Climatizoare pentru vehicule. Are sediul în Cambiano, Italia.

 4. F.T.S. S.P.A.

  Italia

  Compania F.T.S. S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, Compresoare pentru motoare cu combustie interna, Turbocompresoare, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Alba, Italia.

 5. TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO

  Italia

  Compania TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare pentru motoare cu combustie interna, turbosuperchargers, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Torgiano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAR & MORE S.R.L.

  Italia

  Compania CAR & MORE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Compresoare pentru motoare cu combustie interna, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Varese, Italia.

 2. BOSINI S.R.L.

  Italia

  Compania BOSINI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare pentru motoare cu combustie interna, internal combustion engines, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Cremona, Italia.

 3. S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, Compresoare pentru motoare cu combustie interna, Turbocompresoare, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Modena, Italia.

 4. RAMTECH KFT

  Ungaria

  Compania RAMTECH KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare pentru motoare cu combustie interna, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. DI FRANCO MICHELE

  Italia

  Compania DI FRANCO MICHELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare pentru motoare cu combustie interna, și Compresoare pentru motoare cu combustie interna. Are sediul în Nicosia, Italia.

 1. PANEVEZIO AURIDA, UAB

  Lituania

  Compania PANEVEZIO AURIDA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare pentru motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de aluminiu, și Turnatorii de aluminiu. Are sediul în Panevezys, Lituania.

 2. VAL - CAR S.N.C.

  Italia

 1. A.R. PRECISION TURBO S.R.L.

  Italia

 2. TURMAX ELECTRONICS DI CILENTI MAURIZIO

  Italia

 3. TM.P. S.P.A.

  Italia

 4. SERPANTINAS SIA

  Letonia

 5. ENNECI TURBO DI CAMPANALE NICOLA

  Italia

 6. MOTORSPORT DI CLAUDIO PAOLINI

  Italia

 7. TECNOTURBO S.N.C. DI DAL MAGRO STEFANO E SCHIANCHI SERGIO

  Italia

 8. DECI GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DECI GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Vehicule - componente si piese mecanice, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Electricitate - echipamente de distributie, Transformatoare, convertoare si redresoare, Motoare electrice si piese, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Quickborn, Germania.

 1. IMT ROBOT AG

  Germania

  Compania IMT ROBOT AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, și Motoare cu combustie interna - componente si piese. Are sediul în Fellbach, Germania.

 2. DIETER STOFFEL GMBH

  Germania

  Compania DIETER STOFFEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Piese de schimb pentru motoare diesel, Mecanica generala - cu materialele clientului, Motoare cu combustie interna, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Piese de schimb pentru motoare diesel, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Nettetal, Germania.

 3. ULUMAK HIDROLIK MAKINALAR IMALAT SAN TIC AS

  Turcia

 4. MITEC AUTOMOTIVE AG

  Germania

  Compania MITEC AUTOMOTIVE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna, și Motoare cu combustie interna. Are sediul în Eisenach, Germania.

 5. SHW MASCHINENBAU GMBH

  Germania

 6. VOSTA LMG GMBH

  Germania

  Compania VOSTA LMG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, și Motoare cu combustie interna - componente si piese. Are sediul în Lübeck, Germania.

 7. DEVIWA AG

  Elvetia

  Compania DEVIWA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie - instalatii si echipamente de productie, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, Motoare cu combustie interna, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Energie - instalatii si echipamente de productie, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, Motoare cu combustie interna, și Motoare cu combustie interna - componente si piese. Are sediul în Susten, Elvetia.

 8. AMAS CNC ZERSPANUNGS GMBH

  Germania

  Compania AMAS CNC ZERSPANUNGS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, și Motoare cu combustie interna - componente si piese. Are sediul în Burg, Germania.

 9. MARINE DIESEL SERVICE GMBH

  Elvetia

  Compania MARINE DIESEL SERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Automobile, Autocare si autobuze, Containere, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Automobile, Autocare si autobuze, și Containere. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 10. MAN DIESEL & TURBO SE

  Germania

  Compania MAN DIESEL & TURBO SE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulice - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Arzatoare industriale, Nave - aparate si echipamente, Motoare cu combustie interna, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Arzatoare industriale, și Nave - aparate si echipamente. Are sediul în Augsburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit