• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compresoare cu piston si surub

Rezultate pentru

Compresoare cu piston si surub - Import export

 1. AF COMPRESSORS

  Belgia

  Verified by europages badge

  AF COMPRESSORS is the world leader in three-stage oil-free piston compressors for blowing PET bottles. There are over 6, 700 AF PET compressors in use worldwide. Excellent services are provided by numerous subsidiaries and extensive technical documentation. A go-ahead R&D attitude delivers constant improvements to energy efficiency and the lowest maintenance costs on the market..

 2. AERZEN FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AERZEN FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - compresoare, Compresoare de aer - unelte si accesorii, Turbocompresoare, Pneumatice - compresoare, Compresoare de aer - unelte si accesorii, și Turbocompresoare. Are sediul în Antony Cedex, Franta.

 3. JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Salzburg, Austria.

 4. AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Aerzen, Germania.

 5. CIPA AIR COMPRESOARE SRL

  Romania

  Societatea noastra si-a inceput activitatea cu lucrari de mica amploare in comercializarea si reparatia de compresoare in industria farmaceutica, productia de dulciuri, panificatie, executie mobilier si service auto iar prin profesionalismul si seriozitatea executiei angajamentelor contractuale cu clientii a obtinut capitalul de incredere care s-o recomande noilor colaboratori. Produse oferite spre vanzare : - compresoare cu surub cu injectie de ulei sau oil-free ; - compresoare cu piston lubrifiate cu ulei sau oil-free ; - uscatoare de aer comprimat si filtre retea ; - rezervoare aer comprimat vopsite sau zincate . Furnizam servicii de : - proiectare si executare retele de aer comprimat ; - reparatii si revizii/service compresoare . In prezent, cu un personal format din 6 angajati : 3 pe partea tehnica si 3 calificati in service si reparatii de compresoare de aer comprimat, societatea noastra a devenit dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care isi desfasoara activitatea prin comercializarea si executarea reviziilor si a retelelor de aer comprimat al caror element de referinta este PROFESIONALISMUL

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATLAS COPCO ROMANIA SRL

  Romania

  Atlas Copco comercializeaza: compresor cu piston compresor cu surub compresor elicoidal compresor centrifugal retea aer comprimat tratament aer si condens ulei compresor booster compresor suflante de presoune joasa, presiune medie, presiune mare compresoare pentru PET compresor medical compresor dentar generator azot generator oxigen recuperator energie compresoare cu ulei compresoare fara ulei

 2. AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L.

  Spania

  Compania AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 3. DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH

  Germania

  Compania DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Unterensingen, Germania.

 4. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Germania

  Compania LENHARDT & WAGNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare cu piston si surub, Instalatii pneumatice, Compresoare cu piston si surub, Instalatii pneumatice, și gas compressors. Are sediul în Hüttenfeld, Germania.

 5. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Germania

  Compania NITTO KOHKI EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare cu piston si surub, Pompe cu piston, direct current pumps, Compresoare cu piston si surub, Pompe cu piston, și liquid pumps. Are sediul în Steinenbronn, Germania.

 1. EL-MA SRL

  Italia

  Compania EL-MA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Pozzuolo Martesana, Italia.

 2. SYNAIRGIES

  Franta

  Compania SYNAIRGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for compressors. Are sediul în Valenciennes, Franta.

 1. SENSI LTD

  Ucraina

  Compania SENSI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Sumy, Ucraina.

 2. ERVOR

  Franta

  Compania ERVOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Compresoare cu piston si surub, Compresoare centrifugale, Compresoare cu membrane, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Compresoare cu piston si surub, Compresoare centrifugale, și Compresoare cu membrane. Are sediul în Argenteuil, Franta.

 3. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare cu piston si surub, Compresoare cu membrane, Compresoare cu piston si surub, Compresoare cu membrane, centrifugal fans, și vacuum pump. Are sediul în Nova Milanese, Italia.

 4. ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION

  Franta

  Compania ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare de aer - unelte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare cu piston si surub, air conditioning compressors for industrial use, Compresoare cu piston si surub, condensation separator machinery and systems, și silenced compressor maintenance. Are sediul în Aigrefeuille Sur Maine, Franta.

 5. F-DGS

  Franta

  Compania F-DGS, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinete de evacuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Compresoare cu membrane, gas compressors, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Compresoare cu membrane. Are sediul în EVRY CEDEX, Franta.

 6. GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS

  Franta

  Compania GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Compresoare, și Alternative high-pressure compressors. Are sediul în Cormeilles En Parisis, Franta.

 7. GECOMSUR

  Spania

  Compania GECOMSUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressor maintenance and repair. Are sediul în Sevilla, Spania.

 8. AYDIN TRAFO AIR COMPRESSORS AND HIGH PRESSURE WASHERS

  Turcia

  Compania AYDIN TRAFO AIR COMPRESSORS AND HIGH PRESSURE WASHERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure tanks. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. BOUTIQUE-MTMI

  Franta

  Compania BOUTIQUE-MTMI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air compressors, Filter cartridge, compressed air systems and equipment, și tanks. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 2. MAERCKER DRUCKLUFTTECHNIK INH. ENRICO MAERCKER

  Germania

  Compania MAERCKER DRUCKLUFTTECHNIK INH. ENRICO MAERCKER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - instalatii si utilaje, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Pneumatice - instalatii si utilaje, Instalatii pneumatice, Compresoare, și Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Vechelde, Germania.

 3. AIRTECH KOMPRESSOREN U. DRUCKLUFTTECHNIK

  Germania

  Compania AIRTECH KOMPRESSOREN U. DRUCKLUFTTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Foraje si sondaje - echipamente, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Nordhausen, Germania.

 4. COMPREX

  Belgia

  Compania COMPREX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile piston compressors, pneumatic tools, spare parts for compressors, și screw compressors. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. QUALITAIR GMBH

  Elvetia

  Compania QUALITAIR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Foraje si sondaje - echipamente, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Zofingen, Elvetia.

 6. DRUCKLUFTTECHNIK VPT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DRUCKLUFTTECHNIK VPT GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 7. DRUCKLUFT PAUL HUSCHENHÖFER OHG

  Germania

  Compania DRUCKLUFT PAUL HUSCHENHÖFER OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Marcare si etichetare - utilaje, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Viez, Germania.

 8. PTG DEUTSCHLAND GMBH - PRECISION COMPONENTS

  Germania

  Compania PTG DEUTSCHLAND GMBH - PRECISION COMPONENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Hidraulice - echipamente si instalatii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Hidraulice - echipamente si instalatii. Are sediul în Augsburg, Germania.

 9. KERN DRUCKLUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KERN DRUCKLUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Foraje si sondaje - echipamente, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Oelde, Germania.

 10. LINGE DRUCKLUFTTECHNIK

  Germania

  Compania LINGE DRUCKLUFTTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - instalatii si utilaje, Instalatii pneumatice, Compresoare, Compresoare cu piston si surub, Pneumatice - instalatii si utilaje, Instalatii pneumatice, Compresoare, și Compresoare cu piston si surub. Are sediul în Langwedel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit