• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compartimente si bacuri de depozitare

Rezultate pentru

Compartimente si bacuri de depozitare - Import export

 1. LUTEC-PKS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LUTEC-PKS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cargo carriers, Reusable load carriers, Transport racks, Assembly devices, Reusable transport packaging, Development of load carrier systems, Special load carriers, Universal racks, și Post pallets. Are sediul în Dorsten, Germania.

 2. DS SMITH PLASTICS FRANCE

  Franta

  Compania DS SMITH PLASTICS FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, plastic containers, sheets of honeycomb polypropylene, Compartimente si bacuri de depozitare, și sheets of plastic materials. Are sediul în Kaysersberg, Franta.

 3. BITO SYSTEMES

  Franta

  Compania BITO SYSTEMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bacuri pentru manipularea marfii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Bins with pick opening, Compartimente si bacuri de depozitare, și Distribution bins. Are sediul în Moussy-Le-Neuf, Franta.

 4. CRMP CENTRO RIPARAZIONE MATERIE PLASTICHE

  Italia

  Compania CRMP CENTRO RIPARAZIONE MATERIE PLASTICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Inchiriere si reparare de masini agricole, Plastic - ambalaje, Mediu inconjurator - servicii, Inchiriere si reparare de masini agricole, farming tools and accessories, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Pescara, Italia.

 5. BINS USATI

  Italia

  Compania BINS USATI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, farming tools and accessories, Compartimente si bacuri de depozitare, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Pescara, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DAPHNE

  Belgia

  Compania DAPHNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, library and bookshop furniture, books, Compartimente si bacuri de depozitare, și furnishings and commercial shelving. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. REA PLASNET

  Franta

  Compania REA PLASNET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Raioane de depozitare, Cutii si placi de depozitare, Compartimente si bacuri de depozitare, Raioane de depozitare, și Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Eschbach, Franta.

 3. KAPPES FRANCE

  Franta

  Compania KAPPES FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în Poissy, Franta.

 4. NORAH PLASTICS

  Belgia

  Compania NORAH PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante termic, Rezervoare si compartimente de stocare, Compartimente si bacuri de depozitare, Paleti, Ambalaje izolante termic, Rezervoare si compartimente de stocare, Compartimente si bacuri de depozitare, și Paleti. Are sediul în Paal-Beringen, Belgia.

 5. MALEWICZ & SOHN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MALEWICZ & SOHN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paleti, sheet containers, și Paleti. Are sediul în Remscheid, Germania.

 1. TUTTOINDUSTRIA

  Italia

  Compania TUTTOINDUSTRIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, și Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în Soci, Italia.

 2. AT PLAST

  Franta

  Compania AT PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Rezervoare si compartimente de stocare, Compartimente si bacuri de depozitare, Rezervoare si compartimente de stocare, Containers and plastic pallets, și plastic tray. Are sediul în La Rixouse, Franta.

 1. ERKASAN LTD. - MATERIAL HANDLING SOLUTIONS

  Turcia

  Compania ERKASAN LTD. - MATERIAL HANDLING SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. GUANGZHOU HEDA SHELVES CO., LTD

  Regatul Unit

  Compania GUANGZHOU HEDA SHELVES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compatible shelving for warehouses, și shelving for exhibitions. Are sediul în Guangzhun, Regatul Unit.

 3. MANERGO

  Franta

  Compania MANERGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bacuri pentru manipularea marfii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, dust pans, și Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în Raismes, Franta.

 4. MULTIROIR CONTROLEC

  Franta

  Compania MULTIROIR CONTROLEC, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing boxes, special containers for storage, packaging boxes, și packing cases. Are sediul în Périgny Sur Yerres, Franta.

 5. VERBEKE OCCASIEREKKEN

  Belgia

  Compania VERBEKE OCCASIEREKKEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Compartimente si bacuri de depozitare, Rezervoare si compartimente de stocare, Raioane de depozitare, Compartimente si bacuri de depozitare, Rezervoare si compartimente de stocare, și Bins with pick opening. Are sediul în Beveren-Leie, Belgia.

 6. LOGISCAL

  Brazilia

  Compania LOGISCAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 7. SCHOELLER ALLIBERT GMBH

  Germania

  Compania SCHOELLER ALLIBERT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic pallets, și Stacking bins. Are sediul în Schwerin, Germania.

 8. DEXION

  Belgia

  Compania DEXION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Compartimente si bacuri de depozitare, Raioane de depozitare, industrial shelving, Mobile racking, și Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. PALATEC LAGERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania PALATEC LAGERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, Compartimente si bacuri de depozitare, Containere, Material plastic - produse pentru industrie, Depozitare - materiale si sisteme, Compartimente si bacuri de depozitare, Containere, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Medebach, Germania.

 2. PROMMING D.O.O.

  Croatia

  Compania PROMMING D.O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi si bibiloteci pentru birou, Depozitare - materiale si sisteme, Compartimente si bacuri de depozitare, Mobilier si rafturi pentru birou, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Depozitare - materiale si sisteme, Compartimente si bacuri de depozitare, și Mobilier si rafturi pentru birou. Are sediul în Cakovec, Croatia.

 3. KL IDEE UND HANDEL E.K.

  Germania

  Compania KL IDEE UND HANDEL E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in perimetrul unitatilor - material rulant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, Paleti, Compartimente si bacuri de depozitare, Containere, Depozitare - materiale si sisteme, Paleti, Compartimente si bacuri de depozitare, și Containere. Are sediul în Ascholding, Germania.

 4. Zhangjiagang Dujia Hardware Products Co., Ltd

  China

  Compania Zhangjiagang Dujia Hardware Products Co., Ltd, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, display case lighting fixtures, display rack, Compartimente si bacuri de depozitare, și display. Are sediul în SuZhou, China.

 5. POELOG - STEFAN SPONFELDNER

  Germania

  Compania POELOG - STEFAN SPONFELDNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in perimetrul unitatilor - material rulant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, Paleti, Compartimente si bacuri de depozitare, Containere, Depozitare - materiale si sisteme, Paleti, Compartimente si bacuri de depozitare, și Containere. Are sediul în Pösing, Germania.

 6. MAMUT SOFTWARE GMBH

  Germania

  Compania MAMUT SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manipularea marfurilor - material rulant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Lemn brut, Compartimente si bacuri de depozitare, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, și Lemn brut. Are sediul în Ginsheim-Gustavsburg, Germania.

 7. RATIOPLAN GMBH

  Germania

  Compania RATIOPLAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in perimetrul unitatilor - material rulant, Depozitare - materiale si sisteme, Paleti, Compartimente si bacuri de depozitare, Transport in perimetrul unitatilor - material rulant, Depozitare - materiale si sisteme, Paleti, și Compartimente si bacuri de depozitare. Are sediul în Raisting, Germania.

 8. KEAD DESIGN GMBH

  Germania

  Compania KEAD DESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Material plastic - produse pentru industrie, Compartimente si bacuri de depozitare, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Ratingen, Germania.

 9. SLT-BAUER

  Germania

  Compania SLT-BAUER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Spuma de cauciuc si de material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Spuma de cauciuc si de material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 10. WOLF VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Compania WOLF VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compartimente si bacuri de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Spuma de cauciuc si de material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Spuma de cauciuc si de material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Obertshausen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit