• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • companii aeriene - servicii pentru pasageri

Rezultate pentru

Companii aeriene - servicii pentru pasageri - Import export

 1. SENAD KRUEZI SANDSTRAHL- UND OBERFLÄCHENTECHNIK E.K.

  Germania

  Compania SENAD KRUEZI SANDSTRAHL- UND OBERFLÄCHENTECHNIK E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Sinzheim, Germania.

 2. BOSPHORUS AVIATION

  Turcia

  Compania BOSPHORUS AVIATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, air cargo shipments, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și air taxi - plane rentals - air ambulance. Are sediul în Bakirkoy, Turcia.

 3. THE AVIATION FACTORY

  Belgia

  Compania THE AVIATION FACTORY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, passenger transport ny charter flights, și private aircraft. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 4. ADMIRAL JET

  Regatul Unit

  Compania ADMIRAL JET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. CLAIM FLIGHTS

  Germania

  Compania CLAIM FLIGHTS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Buesingen Niemcy, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GROUNDFORCE PORTUGAL

  Portugalia

  Compania GROUNDFORCE PORTUGAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. SKYCOP.COM

  Lituania

  Compania SKYCOP.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 3. EFHOS

  Peru

  Compania EFHOS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel agency, Commercial flights, city centre hotels, și travel packages with convention attendance around the world. Are sediul în Lima, Peru.

 4. LINDSKY AVIATION

  Belgia

  Compania LINDSKY AVIATION, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transporturi aeriane, private aircraft, aircraft maintenance, și helicopter and airplane flight schools. Are sediul în Deurne, Belgia.

 5. MENKOR AVIATION

  Mauritius

  Compania MENKOR AVIATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Port Louis Mauritius, Mauritius.

 1. HUNT & PALMER PLC

  Regatul Unit

  Compania HUNT & PALMER PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, air charters, și Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Crawley, Regatul Unit.

 2. ZRACNA LUKA PULA D.O.O. - AIRPORT PULA

  Croatia

  Compania ZRACNA LUKA PULA D.O.O. - AIRPORT PULA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, airports and airport services, Airport transfer, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și airport services for passengers. Are sediul în Pula, Croatia.

 1. QATAR AIRWAYS

  Belgia

  Compania QATAR AIRWAYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Transporturi aeriane, Transport aerian de pasageri, passenger transport by scheduled airline flights, și Transporturi aeriane. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. EAGLE AIR AGENCIES

  Belgia

  Compania EAGLE AIR AGENCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Tranzit aeroportuar, air navigation, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Zaventem (Brucargo), Belgia.

 3. AVIJESA SL

  Spania

  Compania AVIJESA SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, air transport, private aircraft, și jets. Are sediul în Cádiz, Spania.

 4. AIR PARTNER PLC

  Regatul Unit

  Compania AIR PARTNER PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Gatwick, Regatul Unit.

 5. TRANSAVIA AIRLINES

  Olanda

  Compania TRANSAVIA AIRLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, passenger transport ny charter flights, și charter flight air transport. Are sediul în Schiphol Airport, Olanda.

 6. NOUVELAIR

  Tunisia

  Compania NOUVELAIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Monastir, Tunisia.

 7. LUXAIRGROUP

  Luxemburg

  Compania LUXAIRGROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, airport service, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, porterage and handling services for goods transported by air, și airports and airport services. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. ATLAS EXECUTIVE AIR

  Spania

  Compania ATLAS EXECUTIVE AIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Malaga, Spania.

 1. CONSORCIO AVIATION

  Paraguay

  Compania CONSORCIO AVIATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Asuncion, Paraguay.

 2. AERODIENST GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AERODIENST GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, și Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. LUFTHANSA GERMAN AIRLINES

  Belgia

  Compania LUFTHANSA GERMAN AIRLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, și Transport aerian de pasageri. Are sediul în Diegem, Belgia.

 4. FAI RENTAJET AKTIENGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania FAI RENTAJET AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, și Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. GLOBAL 5000

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL 5000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air transport with charter aircraft, charter flight air transport, charters for businesses, și air charters. Are sediul în Albury, Regatul Unit.

 6. ERDAL ULUSLAR ARASI NAKLIYAT

  Turcia

  Compania ERDAL ULUSLAR ARASI NAKLIYAT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari internationale, Comisionari pentru transporturi internationale, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Tranzit aeroportuar, Mutari internationale, Comisionari pentru transporturi internationale, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. JETHUSTLE

  Regatul Unit

  Compania JETHUSTLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business jet rentals. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. TRAVELDOCS

  Olanda

  Compania TRAVELDOCS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Hoofddorp, Olanda.

 9. ITALIANA SOCCORSO HELICOPTER RESCUE SERVICE

  Italia

  Compania ITALIANA SOCCORSO HELICOPTER RESCUE SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile helicopter ambulances, și air taxi - plane rentals - air ambulance. Are sediul în Lecce, Italia.

 10. LOT POLISH AIRLINES

  Belgia

  Compania LOT POLISH AIRLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Transport aerian de pasageri, și passenger transport by scheduled airline flights. Are sediul în Diegem, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit