• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • coloranti naturali nealimentari

Rezultate pentru

Coloranti naturali nealimentari - Import export

 1. GRAFE ADVANCED POLYMERS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GRAFE ADVANCED POLYMERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Blankenhain, Germania.

 2. FELS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FELS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Lichtenau, Germania.

 3. GRENZLAND ROHSTOFFE KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GRENZLAND ROHSTOFFE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Bitburg, Germania.

 4. LY-TEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LY-TEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Ingelheim, Germania.

 5. THEMAZI

  Turcia

  Compania THEMAZI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - tesaturi, muslin, silk scarves, și Bumbac - tesaturi. Are sediul în Antalya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LIFOCOLOR FARBEN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania LIFOCOLOR FARBEN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Lichtenfels, Germania.

 2. WIMOS EXPORT & IMPORT HANDELSGES. MBH

  Austria

  Compania WIMOS EXPORT & IMPORT HANDELSGES. MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Wiener Neustadt, Austria.

 3. AMA HERBAL LABORATORIES PVT. LTD

  India

  Compania AMA HERBAL LABORATORIES PVT. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural dyes. Are sediul în lucknow, India.

 4. SAS BREIZ HEN CO

  Franta

  Compania SAS BREIZ HEN CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Redon, Franta.

 5. TOMASZ RECZYŃSKI INDYWIDUALNE NAUCZANIE MATEMATYKI

  Polonia

  Compania TOMASZ RECZYŃSKI INDYWIDUALNE NAUCZANIE MATEMATYKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Osiedle Kaniów, Polonia.

 1. ALL TECHNOLOGY CO. LTD

  China

  Compania ALL TECHNOLOGY CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. TATTOO ORIGINAL

  Spania

  Compania TATTOO ORIGINAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. BALTASAR TATTOO

  Spania

  Compania BALTASAR TATTOO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. EINZELUNTERNEHMEN

  Germania

  Compania EINZELUNTERNEHMEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soaps, și sale of natural products. Are sediul în Butzbach, Germania.

 3. COULEURS DE PLANTES

  Franta

  Compania COULEURS DE PLANTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Rochefort, Franta.

 4. SA COLOR

  Franta

  Compania SA COLOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti naturali nealimentari, și Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Canteleu, Franta.

 5. SARL LE MOULIN A COULEURS

  Franta

  Compania SARL LE MOULIN A COULEURS, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Ecordal, Franta.

 6. ERUHWA.CO.LTD.

  Coreea de Sud

  Compania ERUHWA.CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti naturali nealimentari. Are sediul în Gwangju, Coreea de Sud.

 7. MADEX V I J MAJORKOWSCY G I M BORKOWSCY SPOLKA JAWNA

  Polonia

  Compania MADEX V I J MAJORKOWSCY G I M BORKOWSCY SPOLKA JAWNA, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfoara si snur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti naturali nealimentari, Fibre textile naturale, Coloranti naturali nealimentari, și Fibre textile naturale. Are sediul în Malbork, Polonia.

 8. CLARIANT (ÖSTERREICH) GMBH

  Austria

 1. BARNOM S.R.O.

  Republica Ceha

 2. AMATAR LTD

  Regatul Unit

 3. CHR HANSEN SA

  Spania

 4. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 5. PROMATEX-PRODUTOS E MAQUINAS TEXTEIS, LDA.

  Portugalia

  Compania PROMATEX-PRODUTOS E MAQUINAS TEXTEIS, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Pigmenti si coloranti nealimentari, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Fire si fibre textile, Pigmenti si coloranti nealimentari, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Porto, Portugalia.

 6. PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH

  Germania

  Compania PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Aditivi pentru coloranti industriali, Chimie organica - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, și Aditivi pentru coloranti industriali. Are sediul în Schwelm, Germania.

 7. KALKDESIGN RALF KOCH

  Germania

  Compania KALKDESIGN RALF KOCH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, Minereuri feroase si neferoase, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Fürthen, Germania.

 8. LIEBAU CHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 9. OZCAN YAPI BOYA KIMYA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

 10. NORTICOR - SOCIEDADE COMERCIAL DE TINTAS, LDA.

  Portugalia

  Compania NORTICOR - SOCIEDADE COMERCIAL DE TINTAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru coloranti industriali, și Aditivi pentru coloranti industriali. Are sediul în Vilarinho De Cima, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit