• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • clopote - turnatorie

Rezultate pentru

Clopote - turnatorie - Import export

 1. HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. Are sediul în Herford, Germania.

 2. J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Franta

  Compania FONDERIE CORNILLE HAVARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, și Clopote - turnatorie. Are sediul în Villedieu-Les-Poêles, Franta.

 4. JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE

  Franta

  Compania JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, și Clopote - turnatorie. Are sediul în Morteau, Franta.

 5. BREVETTI GIANNATTASIO SAS

  Italia

  Compania BREVETTI GIANNATTASIO SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bell electrification, și tower clocks. Are sediul în Pontecagnano Faiano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. Are sediul în Rothenburg, Germania.

 2. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS

  Belgia

  Compania BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, tower clocks, Restaurari si renovari de imobile, și minor renovations. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 3. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Austria

  Compania ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Cutite de uz casnic, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Cutite de uz casnic, și Ceasornicarie. Are sediul în Absam, Austria.

 4. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Elvetia

  Compania GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Turnatorii de cupru, bronz si alama, Clopote - turnatorie, Roti si rotite metalice, Cupru si aliaje de cupru, Turnatorii de cupru, bronz si alama, Clopote - turnatorie, și Roti si rotite metalice. Are sediul în Uetendorf, Elvetia.

 5. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Germania

  Compania JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, și Ceasornicarie. Are sediul în Flörsheim, Germania.

 1. UWE EISENHART

  Germania

  Compania UWE EISENHART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Obiecte metalice de uz casnic, și Ceasornicarie. Are sediul în Möglingen, Germania.

 2. ING.WOLFGANG OLIVER KEG

  Austria

  Compania ING.WOLFGANG OLIVER KEG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Turnatorii de aluminiu, Cupru si aliaje de cupru, Clopote - turnatorie, Aluminiu si aliaje, Turnatorii de aluminiu, Cupru si aliaje de cupru, și Clopote - turnatorie. Are sediul în Waidring, Austria.

 1. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OTTO-BUER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, și Ceasornicarie. Are sediul în Neustadt, Germania.

 2. RICHARDT RESTAURIERUNGEN

  Germania

  Compania RICHARDT RESTAURIERUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Clopote - turnatorie, Plafoane, Fundatii, Cupru si aliaje de cupru, Clopote - turnatorie, Plafoane, și Fundatii. Are sediul în Rodeberg, Germania.

 3. BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Cupru si aliaje de cupru, Clopote - turnatorie, Construcții industriale, Cupru si aliaje de cupru, cast iron foundry, și Clopote - turnatorie. Are sediul în Berga, Germania.

 4. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Elvetia

  Compania MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, și Ceasornicarie. Are sediul în Triengen, Elvetia.

 5. MURIBAER

  Elvetia

  Compania MURIBAER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Büron, Elvetia.

 6. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Germania

  Compania TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, și Ceasornicarie. Are sediul în Gräfenhain, Germania.

 7. RUDOLF PERNER

  Austria

  Compania RUDOLF PERNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Schärding, Austria.

 8. THOMAS BERGER

  Austria

  Compania THOMAS BERGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, Ceasornicarie, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Optica - instrumente, și Ceasornicarie. Are sediul în Virgen, Austria.

 1. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Germania

  Compania FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Wittstock, Germania.

 2. SQUADRITO

  Italia

  Compania SQUADRITO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, programmable bell systems for tower clocks, bell electrification, și Clopote - turnatorie. Are sediul în Pedara, Italia.

 3. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Germania

  Compania MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Parthenstein, Germania.

 4. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Germania

  Compania GERD-GÜNTHER KISSELBACH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Baunatal, Germania.

 5. CAMPA

  Belgia

  Compania CAMPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. Are sediul în Tellin, Belgia.

 6. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Germania

  Compania GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Clopote - turnatorie, Obiecte metalice de uz casnic, Ceasornicarie, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Salzatal, Germania.

 7. KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS

  Elvetia

  Compania KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clopote - turnatorie, Optica - instrumente, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Clopote - turnatorie, Optica - instrumente, Ceasornicarie, și Papetarie - articole. Are sediul în Lenzburg, Elvetia.

 8. CLOCK-O-MATIC

  Belgia

  Compania CLOCK-O-MATIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. Are sediul în Holsbeek, Belgia.

 9. MERIDIAAN

  Belgia

  Compania MERIDIAAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tower clocks. Are sediul în Menen, Belgia.

 10. CLOCKS & BELLS

  Belgia

  Compania CLOCKS & BELLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clopote - turnatorie. Are sediul în Meerbeek, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit