• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • clinici si spitale

Rezultate pentru

Clinici si spitale - Import export

 1. ARAM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ARAM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masti de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clinici si spitale, antigen test, Rapid test, Corona, COVID, Coronavirus test, Covid test, PCR, și Wholesale. Are sediul în Seelze, Germania.

 2. CLINICA HOPE

  Romania

  Clinica Hope este o companie furnizoare de servicii medicale din Bucuresti, Romania. A fost fondata de doctorul psihiatru Gabriella Bondoc in 2009. In 2019, Clinica Hope are 3 sedii, toate in Bucuresti. Aici vorbim deschis despre afectiunile psihice, pentru ca primul pas spre vindecare e constientizarea si acceptarea realitatii - faptul ca ai nevoie de sprijin. Pentru anul 2020, ne-am propus sa oferim servicii pentru angajatori (B2B), ca angajatii lor sa poata tina stresul sub control (burnout si overworked). Scopul acestor servicii este de crestere a productivitatii si angajati mai fericiti. Prin serviciile de psihologie, psihoterapie si psihiatrie pe care le-am dezvoltat si pe care le promovam neobosit, ne indeplinim in fiecare zi misiunea de a le oferi oamenilor sansa unui tratament corect. Clinica Hope inseamna expertiza si profesionalism, empatie, confidentialitate, punctualitate. Clinica Hope este singura clinica din Romania care a primit, in Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociatia Medicala Europeana pentru „Bune practici medicale”- Best Medical Practice.

 3. MEDIC STOMATOLOG TIMISOARA DR DIANA BRADEA

  Romania

  Cabinet de stomatologie in Timisoara cu oferta de tratamente pentru toate tipurile de afectiuni dentare. De asemenea lucrari de protetica, respectiv proteze si fatete dentare, totul pentru a reda zambetul oricarui pacient. Un medic dentist care paote si trebuie sa fie prietenul familiei si va face o oferta de abonamente stomatologice.

 4. H360

  Franta

  Compania H360, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Paris, Franta.

 5. PSICÓLOGOS EN MADRID CENTRO CIBELES

  Spania

  Compania PSICÓLOGOS EN MADRID CENTRO CIBELES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile psychotherapy, mental health services, și psychologists. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BINA CLINIC

  Belarus

  Compania BINA CLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cure si terapii medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii spitalicesti si medicale, Clinici si spitale, Servicii spitalicesti si medicale, și Clinici si spitale. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 2. SILVEROXY

  Germania

  Compania SILVEROXY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insecticides for land, și hand disinfectant. Are sediul în Eningen Unter Achalm, Germania.

 3. INSTITUT CATALA DE RETINA S.L.

  Spania

  Compania INSTITUT CATALA DE RETINA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile eye surgery, ophthalmology, și refractive surgery. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. CECOTEN

  Spania

  Compania CECOTEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, neurophysiology, rheumatology, Cabinete si servicii medicale specializate, și orthopaedics and traumatology. Are sediul în Santa Cruz De Tenerife-Canarias, Spania.

 5. CLÍNICA DENTAL DRª ANTÍA GARCÍA RODRÍGUEZ

  Spania

  Compania CLÍNICA DENTAL DRª ANTÍA GARCÍA RODRÍGUEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Vigo, Spania.

 1. VIVA SKIN CLINICS

  Regatul Unit

  Compania VIVA SKIN CLINICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Tunbridge Wells, Regatul Unit.

 2. SOL ET SALUS SPA

  Italia

  Compania SOL ET SALUS SPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile allergology, anaesthesiology, cardiology, și surgery. Are sediul în Torre Pedrera-Rimini, Italia.

 1. NÖDING MEDIZINTECHNIK

  Germania

  Compania NÖDING MEDIZINTECHNIK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Dorsten, Germania.

 2. ESSA ENGINERINNG

  Turcia

  Compania ESSA ENGINERINNG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, technical consultants in mechanical engineering, project management assistance, și hotel furnishing design studios. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. DRA. PATRICIA GUTIÉRREZ ONTALVILLA

  Spania

  Compania DRA. PATRICIA GUTIÉRREZ ONTALVILLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. CLINMED PHARMA

  Polonia

  Compania CLINMED PHARMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clinical diagnosis. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. CHANGZHOU DSB MEDICAL CO.,LTD

  China

  Compania CHANGZHOU DSB MEDICAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable urine bags. Are sediul în Changzhou, China.

 6. DR. EMEL BAYRAM DENTAL CLINIC

  Turcia

  Compania DR. EMEL BAYRAM DENTAL CLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dental surgeon and dentist, dental cosmetics, dentist, și dental implants. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. ENTERPRISE ULTRASOUND

  Statele Unite ale Americii

  Compania ENTERPRISE ULTRASOUND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Lake Forest, Statele Unite ale Americii.

 8. VENUSLAB

  Italia

  Compania VENUSLAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Palermo, Italia.

 1. MONDZORG CENTRUM SCHORTINGHUIS (MCS)

  Olanda

  Compania MONDZORG CENTRUM SCHORTINGHUIS (MCS), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile implantodontics, maxillofacial surgery, și odontalgic hospitals. Are sediul în Emmen, Olanda.

 2. POLIAMBULATORIO PRIVATO VALASALVA

  Italia

  Compania POLIAMBULATORIO PRIVATO VALASALVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii conexe in domeniul sanatatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clinici si spitale, rehabilitation medicine, rheumatology, Clinici si spitale, și sport medicine. Are sediul în Imola, Italia.

 3. VISITADOMICILIO - MEDICO A DOMICILIO

  Italia

  Compania VISITADOMICILIO - MEDICO A DOMICILIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Milano, Italia.

 4. STUDIO MEDICO ELLESSE CHIRURGIA VASCOLARE A NAPOLI

  Italia

  Compania STUDIO MEDICO ELLESSE CHIRURGIA VASCOLARE A NAPOLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. CONSULTA DR. CORREAS LAUFFER & DR. PUENTE GARCÍA

  Spania

  Compania CONSULTA DR. CORREAS LAUFFER & DR. PUENTE GARCÍA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. DUNYA IVF TREATMENT CLINIC

  Regatul Unit

  Compania DUNYA IVF TREATMENT CLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Greenwich, Regatul Unit.

 7. GEMEINSCHAFTSPRAXIS FUER ANAESTHESIOLOGIE

  Germania

  Compania GEMEINSCHAFTSPRAXIS FUER ANAESTHESIOLOGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Hannover, Germania.

 8. FBM ESTETIK MERKEZI

  Turcia

  Compania FBM ESTETIK MERKEZI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cosmetic surgery. Are sediul în Samsun, Turcia.

 9. FIV VALENCIA

  Spania

  Compania FIV VALENCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assisted insemination. Are sediul în Valencia, Spania.

 10. CENTRAL HOSPITALAR

  Brazilia

  Compania CENTRAL HOSPITALAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. Are sediul în Santo Amaro Da Imperatriz, Brazilia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Clinici si spitale - Import export

Număr de rezultate

625 Intreprinderile