• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ciuperci

Rezultate pentru

Ciuperci - Import export

 1. MYCOTRITION GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Our company has over 40 years of professional experience in the cultivation and processing of medicinal mushrooms. Our business is defined by the following aspects: •Premium quality raw materials; transparent and verified tracking of products from cultivation to distribution; regular checks by accredited German laboratories; processing at our production facilities in Germany and Austria; personal customer service. With every delivery, you will receive detailed analyses and certificates that unequivocally confirm the marketability of our products with regard to food quality and/or organic certification. Quality control and analysis is ensured at the highest level – our incoming goods inspection and quality assurance procedures are carried out in Germany according to GMP-SOP certification and validation. The raw materials are tested for heavy metals, pesticides and microbiology as well as radioactivity and polycyclic aromatic hydrocarbons, with over 250 parameters tested in total. Mycotrition offers you medicinal mushroom extracts and medicinal mushroom powder with the highest possible quality. • organic mushroom powder + conventionally grown • organic mushroom extract + conventionally grown • bulk capsules • grain • special extracts (30% polysaccharides) • contact us for special requests

 2. PANFRUIT

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PANFRUIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe liofilizate, Legume liofilizate, Biologica - alimentatie, Supe, Ciuperci, Fructe si legume - import-export, Fructe - bace, și Frozen berries. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. MICOTEC SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MICOTEC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Shiitake mushrooms, king trumpet mushrooms, Button mushrooms, mushroom packages, truffles, varieties of king trumpet mushrooms, substrate for king trumpet mushrooms, sale of substrates for king trumpet mushrooms, și king trumpet mushroom. Are sediul în Gravina In Puglia, Italia.

 4. VÉGÉPACK

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania VÉGÉPACK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, Fructe, Ciuperci, vegetables, Diced vegetables, salads, Ready-made meals, Vegetables for woks, și Fructe. Are sediul în Arlon, Belgia.

 5. MADJAROV 92

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MADJAROV 92, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante si ierburi medicinale, Ciuperci, Pateu foie gras, Lemn - articole, Fructe uscate, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, și Lavender Oil. Are sediul în Kubrat, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VEROVITA HOUSE SRL

  Romania

  Verovita este coșul tău cu bunătăți din natură. La noi găsești ciuperci comestibile, fructe proaspete de pădure și rețete minunate cu ajutorul cărora să te poți bucura de ele. Noi suntem cei care ți le aducem zilnic pe masă, având grijă să le primești proaspete, numai bune de înfulecat. Îngrijim, respectăm natura și îi recoltăm unele dintre cele mai de preț bogății pentru a face zilnic oamenii ca tine fericiți. Îți punem pe masă soiuri alese de ciuperci, fructe de pădure și îți oferim posibilitatea de a gusta natura în adevăratul sens al cuvântului. Cu asta ne ocupăm noi! Fiecare dintre noi are o experiență vastă și relevantă în domeniu. Cunoaștem tot ce e de cunoscut pentru a-ți oferi ție aportul de vitamine necesar unei zi cu zâmbete, în cel mai sănătos mod. Ciupercile sunt unele dintre cele mai nutritive ingrediente care nu ar trebui să lipsească de pe masa niciunui român. În același timp, fructele reprezintă exact boost-ul de energie de care ai nevoie. Prin vitaminele și mixul de substanțe active pe care le conțin, fructele de pădure sunt principalele gustări care ar trebui să te însoțească zilnic, indiferent ce faci și unde ești. Să nu uităm că ele sunt recunoscute și pentru valorile lor terapeutice.

 2. BIO BUCOVINA PLANT SRL

  Romania

  Suntem o companie romaneasca in plina ascensiune si avem ca obiectiv furnizarea si distributia produselor de inalta calitate pe care le prelucram, precum hribi, galbiori, fructe de padure, in diferite forme si ambalaje. Provienenta materiei prime este din zona montana, dealurile si padurile judetului Suceava. Prelucrarea se face in conditii de maxima igiena, in conformitate cu normele europene in vigoare. Capacitatea de prelucrare, depozitare si congelare este ridicata, putand furniza constant produsele pe care le producem

 3. LTD. LIGAZA

  Rusia

  Compania LTD. LIGAZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte alimentare, Chanterelle mushrooms, Porcini and boletus mushrooms, și Extracte alimentare. Are sediul în Ekaterinburg, Rusia.

 4. ONISS

  Ucraina

  Compania ONISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, canned pulses, și Ciuperci. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 5. H.J.GABATHULER AG

  Elvetia

  Compania H.J.GABATHULER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dried mushrooms, frozen mushrooms, și wholesale of mushrooms. Are sediul în Au (sg), Elvetia.

 1. PUNTO AGRI

  Italia

  Compania PUNTO AGRI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, Adapatoare, diy items, Ciuperci, Adapatoare, și Poultry incubators and brooders. Are sediul în Siano, Italia.

 2. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania BARIA TEK. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Import-export - produse agro-alimentare, și dried vegetables. Are sediul în Antalya, Turcia.

 1. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Germania

  Compania TÖLLE HANDELSKONTOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Schieder-Schwalenberg, Germania.

 2. HAYGER MANTAR

  Turcia

  Compania HAYGER MANTAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Fructe si legume - import-export, Cadouri promotionale, Fructe si legume - import-export, Business gifts for companies, și dried mushrooms. Are sediul în Saraykoy, Turcia.

 3. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italia

  Compania KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truffle seasoning, și Luxury goods. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Turcia

  Compania HAYGER OYSTER MUSHROOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. GRASS LLC

  Rusia

  Compania GRASS LLC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biologica - alimentatie, Biologica - alimentatie, wholesale of mushrooms, tinned mushrooms, și frozen mushroom. Are sediul în Krasnoyarsk, Rusia.

 6. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italia

  Compania MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Motta Di Livenza, Italia.

 7. MINICHAMP BV

  Olanda

  Compania MINICHAMP BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume proaspete, și Legume proaspete. Are sediul în Horst, Olanda.

 8. FAUNDEZ S.L.

  Spania

  Compania FAUNDEZ S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Rabanales (zamora), Spania.

 1. FIRMA HANDLOWA ASTIA GRZYBY SUSZONE

  Polonia

  Compania FIRMA HANDLOWA ASTIA GRZYBY SUSZONE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Kraków, Polonia.

 2. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italia

  Compania L'ARTIGIANA DEL FUNGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, Ciuperci, sauces and seasonings, și truffle pate'. Are sediul în Sassello, Italia.

 3. COLLIE PRODCOM SRL

  Germania

  Compania COLLIE PRODCOM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Hannover, Germania.

 4. SLM BERRY

  Ucraina

  Compania SLM BERRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe - bace, Fruit purée, Frozen berries, și black berries. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 5. GREEN MUSHROOM FARM B.V. (GMF)

  Olanda

  Compania GREEN MUSHROOM FARM B.V. (GMF), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile champignon, Chanterelle mushrooms, Enoki mushrooms, și Oyster mushrooms. Are sediul în De Lier, Olanda.

 6. SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI

  Italia

  Compania SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Black truffles, și White truffles. Are sediul în Monteroduni, Italia.

 7. MANTARATOR

  Turcia

  Compania MANTARATOR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Antalya, Turcia.

 8. BIONERICA LLC

  Ucraina

  Compania BIONERICA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe - bace, Mushrooms and berries, Frozen berries, și boletus mushrooms. Are sediul în Vyzhnytsia, Ucraina.

 9. BAYER. PILZE & WALDFRÜCHTE UWE NIKLAS GMBH

  Germania

  Compania BAYER. PILZE & WALDFRÜCHTE UWE NIKLAS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Trufe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, dried mushrooms, mushrooms, Ciuperci, și golden agaric. Are sediul în Roding-Neubäu, Germania.

 10. WALDFRÜCHTE MAUERER GMBH

  Germania

  Compania WALDFRÜCHTE MAUERER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciuperci. Are sediul în Nittenau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit