• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ciocane pneumatice

Rezultate pentru

Ciocane pneumatice - Import export

 1. MOVINGROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  The company develops and markets plastic gaskets and customised industrial components. It has a team made of qualified people with experience and technical know-how that has been built up in over thirty years in the gasket and plastics processing sector. Movingroup supports large companies in the naval sector, hydraulic parts SMEs, earth-moving machinery producers, industrial plant builders and many more. ISO 9001, traceability for all shipments.

 2. DWT GMBH

  Germania

  Compania DWT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. Are sediul în Bottrop, Germania.

 3. MAC3

  Franta

  Compania MAC3, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciocane pneumatice, Compresoare de aer - unelte si accesorii, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Ciocane pneumatice, Compresoare de aer - unelte si accesorii, Aer comprimat - instalatii si utilaje, și pneumatic tools. Are sediul în Saint Cyprien, Franta.

 4. VOGT BAUGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania VOGT BAUGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Compresoare, și compressed air. Are sediul în Weidenberg, Germania.

 5. IHL

  Germania

  Compania IHL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciocane pneumatice, Cilindri penumatici, Cuplaje pneumatice, Foreze pneumatice, Ciocane pneumatice, Cilindri penumatici, Cuplaje pneumatice, și Foreze pneumatice. Are sediul în Leipzig, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TECHNIA SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania TECHNIA SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Curatare industriala - masini, Unelte cu partea activa din diamant, Ciocane pneumatice, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Curatare industriala - masini, Unelte cu partea activa din diamant, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Nové Zámky , Slovacia.

 2. TOPAC HAMMERS

  Spania

  Compania TOPAC HAMMERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hammer drills for the building trade, și pneumatic tools. Are sediul în Elgeta, Spania.

 3. OFFICINA RONCHI DI LONATI STEFANO

  Italia

  Compania OFFICINA RONCHI DI LONATI STEFANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jack hammers for excavations, grooves, și sales of new spare parts. Are sediul în Nuvolento, Italia.

 4. GEBR. SCHAAD AG, RÄDERFABRIK

  Elvetia

  Compania GEBR. SCHAAD AG, RÄDERFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - constructie si echipamente, Pistoale pneumatice cu cuie, Transmisii pneumatice, Ciocane pneumatice, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Pistoale pneumatice cu cuie, Transmisii pneumatice, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Subingen, Elvetia.

 5. ZLÍNPROFI S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ZLÍNPROFI S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Ciocane pneumatice, Vopsele si lacuri, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Uherský Brod, Republica Ceha.

 1. NORWIT SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania NORWIT SLOVAKIA, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Pompe cu piston, Utilaje pentru constructii, și Pompe cu piston. Are sediul în Poprad , Slovacia.

 2. HYDROFLEX-HYDRAULICS B.V.

  Olanda

  Compania HYDROFLEX-HYDRAULICS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, Ciocane pneumatice, Hidraulice - echipamente si instalatii, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Oud-Beijerland, Olanda.

 1. LORENCIC, S.R.O.

  Slovacia

  Compania LORENCIC, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Ciocane pneumatice, Utilaje pentru constructii, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Bratislava 2 , Slovacia.

 2. THOMAS TURTON LTD

  Regatul Unit

  Compania THOMAS TURTON LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciocane pneumatice, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Dronfield, Regatul Unit.

 3. HERA MACHINEFABRIEK B.V.

  Olanda

  Compania HERA MACHINEFABRIEK B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciocane pneumatice, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Ijmuiden, Olanda.

 4. PERLIT PRAHA, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania PERLIT PRAHA, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, și Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Praha 14, Republica Ceha.

 5. MSE-ANLAGENBAU, WASSER- UND SCHLAMMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MSE-ANLAGENBAU, WASSER- UND SCHLAMMTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciocane pneumatice, și Ciocane pneumatice. Are sediul în Remchingen, Germania.

 6. PERMON, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PERMON, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. Are sediul în Křivoklát, Republica Ceha.

 7. LINEA, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania LINEA, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciocane pneumatice. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 8. CUTURI GINO S.R.L.

  Italia

 1. C.O.S. DI SABINO CARMELA & C. (S.N.C.)

  Italia

 2. SOCOMEC S.P.A.

  Italia

 3. GAVA ENNIO & EZIO S.N.C.

  Italia

 4. ING. PAVOL LANCARIC-LANDAL

  Slovacia

 5. CAT TRADING SRL

  Romania

  1 Solutii pentru ingrijirea mainilor( protectie, curatire, hidratare) 2 Curatitori industriali pentru suprafete si pompite pentru nebulizare( detergenti, solventi, acizi) 3 Hartie, lavete, servetele impregnate pentru stergeri profesionale 4 Scule de mana cu aplicatie generala( chei, clesti, surubelnite, extractoare) 5 Scule speciale pentru service auto( prese, dispozitive, leviere, adaptoare de impact) 6 Scule pneumatice industrial( ciocane cu percutie, polizoare, clicheti, bormasine) 7 Aparate de masura si control pentru domeniu industrial( sublere, dinamometrice, calibre) 8 Detergenti auto si pompite pentru nebulizare 9 Scule, dispositive, consumabile pentru ateliere tinichigerie 10 Produse profesionale pentru ateliere de mentenanta si service( sprayuri, blocatori, etansanti, adezivi) 11 Organe de asamblare si elemente de fixare( suruburi, nituri, dibluri, autoforante) 12 Echipamente de protectie( manusi, ochelari, salopete) 13 Echipamente de ridicat, transportat in siguranta 14 Mobilier industrial de atelier( dulapuri mobile, sisteme de ordonare, rafturi) 15 Panze, freze, cutite pentru industria lemnului