• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cinemateci

Rezultate pentru

Cinemateci - Import export

 1. WYLDER MOTION DESIGN STUDIO BY SUMAGO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WYLDER MOTION DESIGN STUDIO BY SUMAGO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. ROBOTIC AIR

  Germania

  Compania ROBOTIC AIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Topografie - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Fotografie - productie si distributie, Fotografie aeriana, Cinemateci, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Fotografie - productie si distributie, și Fotografie aeriana. Are sediul în Elz, Germania.

 3. B1 GEWERBEPARK

  Germania

  Compania B1 GEWERBEPARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Müncheberg-Ot Hoppegarten, Germania.

 4. ECKLATANT WERBEAGENTUR GMBH

  Germania

  Compania ECKLATANT WERBEAGENTUR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Köln, Germania.

 5. AWESOME PIXELS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AWESOME PIXELS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Blaustein, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DAVID BOCK MARKETING & DESIGN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DAVID BOCK MARKETING & DESIGN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Attendorn, Germania.

 2. LEAD ANKER

  Germania

  Compania LEAD ANKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 3. MEDIAHAUS - CONNECT YOUR BRAND

  Germania

  Compania MEDIAHAUS - CONNECT YOUR BRAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Ahaus, Germania.

 4. VERKLICKERN GMBH

  Germania

  Compania VERKLICKERN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 5. PROXENOS GMBH

  Germania

  Compania PROXENOS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Karlsfeld, Germania.

 1. SINEMA EVINIZDE

  Turcia

  Compania SINEMA EVINIZDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Derince, Turcia.

 2. FUNDIDO A NEGRO

  Spania

  Compania FUNDIDO A NEGRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cinema magazines, și professional audiovisual. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. VIDEOTECHNIK GLW OG

  Austria

  Compania VIDEOTECHNIK GLW OG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Perchtoldsdorf, Austria.

 2. KINOVA - ONLINE CINEMA

  Ucraina

  Compania KINOVA - ONLINE CINEMA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cinema. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 3. WALT DISNEY INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania WALT DISNEY INTERNATIONAL LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, Filme - locatii, Filme - productie, Filme - distributie internationala, Filme - locatii, și Filme - productie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. LESPRODUCTIONSMPV

  Canada

  Compania LESPRODUCTIONSMPV, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video montage. Are sediul în Sainte-Victoire-De-Sorel, Canada.

 5. BRUNSWICKFILMS LTD

  Regatul Unit

  Compania BRUNSWICKFILMS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, audio video film digital post production, și Cinemateci. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. CINEMATHEQUE ROYALE DE BELGIQUE

  Belgia

  Compania CINEMATHEQUE ROYALE DE BELGIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motion pictures and video - production and distribution, și film projections. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. CEAP S.R.L.

  Italia

  Compania CEAP S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Como, Italia.

 8. P.F.A. FILMS S.R.L.

  Italia

  Compania P.F.A. FILMS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Roma, Italia.

 1. MILADY PRODUCTIONS

  Franta

  Compania MILADY PRODUCTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Montigny-Le-Bretonneux, Franta.

 2. CINEHALL DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italia

  Compania CINEHALL DISTRIBUZIONE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Firenze, Italia.

 3. MPLC ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania MPLC ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Formello, Italia.

 4. MEDFILM FESTIVAL S.P.A.

  Italia

  Compania MEDFILM FESTIVAL S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Roma, Italia.

 5. SAS DES CINEMAS DE QUETIGNY

  Franta

  Compania SAS DES CINEMAS DE QUETIGNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, și Cinemateci. Are sediul în Quetigny, Franta.

 6. OFFICINE UBU S.R.L.

  Italia

  Compania OFFICINE UBU S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Milano, Italia.

 7. ELITE PICTURES S.R.L.

  Italia

  Compania ELITE PICTURES S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Roma, Italia.

 8. DET DANSKE FILMINSTITUT

  Danemarca

  Compania DET DANSKE FILMINSTITUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, și Cinemateci. Are sediul în Kobenhavn, Danemarca.

 9. CINEMA 2000 DI PROTO LUCA E C. S.A.S.

  Italia

  Compania CINEMA 2000 DI PROTO LUCA E C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Padova, Italia.

 10. ONU DUYMUŞTUM

  Turcia

  Compania ONU DUYMUŞTUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit