• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ciment si aditivi

Rezultate pentru

Ciment si aditivi - Import export

 1. PAPRESA

  Spania

  Compania PAPRESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Ciment si aditivi, adhesive glues for construction work, Mortaruri si cimenturi refractare, și Ciment si aditivi. Are sediul în Valladolid, Spania.

 2. BETON TILLE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania BETON TILLE GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Ciment si aditivi, concrete pipes, și construction of canals. Are sediul în Horn-Bad Meinberg, Germania.

 3. DIRECT CHEMICALS LTD

  Regatul Unit

  Compania DIRECT CHEMICALS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, și Ciment si aditivi. Are sediul în Wokingham, Regatul Unit.

 4. JANSON FLOOR

  Belgia

  Compania JANSON FLOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Parchet, Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Parchet, și carpet washing. Are sediul în Vichte (anzegem), Belgia.

 5. BUILDSOFT

  Belgia

  Compania BUILDSOFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile large civil and industrial building projects, și urbanization work. Are sediul în Merelbeke, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. H. KEULEN

  Belgia

  Compania H. KEULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Betoniere, Caramizi, Pompe de beton, Ciment si aditivi, Betoniere, Caramizi, și Pompe de beton. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 2. DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA

  Portugalia

  Compania DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Vopsele si lacuri, Cimenturi speciale, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Leça Da Palmeira, Portugalia.

 3. ENTREPRISES CASTELLINI ET FILS

  Franta

  Compania ENTREPRISES CASTELLINI ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Ciment si aditivi, Macarale si poduri rulante, Ciment si aditivi, concrete, și Concrete skip. Are sediul în Bénesse Maremne, Franta.

 4. GROUPE FRANCOIS HOLDING

  Franta

  Compania GROUPE FRANCOIS HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Cimenturi speciale, Building, și industrial lathes. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

 5. CLARENNE BÉTON

  Belgia

  Compania CLARENNE BÉTON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Pompe de beton, Betoniere, Beton gata preparat, Pompe de beton, Betoniere, și sand, gravel and crushed stone for road paving. Are sediul în Thuin, Belgia.

 1. BBG - GBB

  Belgia

  Compania BBG - GBB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Constructii din beton, Betoniere, Cimenturi speciale, Beton gata preparat, Constructii din beton, Betoniere, și Cimenturi speciale. Are sediul în Brussels, Belgia.

 2. FEIFIL FEIJAO & FILHOS S.A.

  Portugalia

  Compania FEIFIL FEIJAO & FILHOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, și Beton gata preparat. Are sediul în Viseu, Portugalia.

 1. BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE

  Belgia

  Compania BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și construction materials. Are sediul în Eeklo, Belgia.

 2. BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME

  Belgia

  Compania BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Constructii din beton, Dale - beton, Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Constructii din beton, și Dale - beton. Are sediul în Nieuwpoort, Belgia.

 3. SECIL BRITAS, SA

  Portugalia

  Compania SECIL BRITAS, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grooves. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. ARCHITON

  Belgia

  Compania ARCHITON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete products, concrete-mixing systems, Flat roof proofing products, și panel facades. Are sediul în Dessel, Belgia.

 5. BÉTONS ET MATERIAUX

  Luxemburg

  Compania BÉTONS ET MATERIAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Pompe de beton, Beton gata preparat, admixtures for concrete and mortar, concrete-mixer trucks, și Pompe de beton. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 6. A. PIRONT

  Belgia

  Compania A. PIRONT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, construction materials, transport of trucks, Ciment si aditivi, și industrial prefabricated structures. Are sediul în Emmels, Belgia.

 7. DARGENTON FRERES

  Belgia

  Compania DARGENTON FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Dale - beton, Stalpi din beton, Beton gata preparat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Dale - beton, și Stalpi din beton. Are sediul în Villers-la-loue, Belgia.

 8. BETOTEC

  Belgia

  Compania BETOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Constructii din beton, Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Constructii din beton, și façade repairs. Are sediul în Schoten, Belgia.

 1. SATINE FACTORY S.L

  Spania

  Compania SATINE FACTORY S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. Are sediul în Burriana, Spania.

 2. AC MATERIALS

  Belgia

  Compania AC MATERIALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, concrete-mixing units, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Wondelgem, Belgia.

 3. LLC ULTRA-TRADE

  Ucraina

  Compania LLC ULTRA-TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, ash treatment, cement for building, Ciment si aditivi, și Metals. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. VEGA INDUSTRIES

  Franta

  Compania VEGA INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. Are sediul în St Laurent Nouan, Franta.

 5. ECOBA

  Belgia

  Compania ECOBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, concrete balconies, și concrete flooring. Are sediul în Forest, Belgia.

 6. KEVERS

  Belgia

  Compania KEVERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Ciment si aditivi, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, insulation, și tiling. Are sediul în Montzen, Belgia.

 7. BUYSSE BETON

  Belgia

  Compania BUYSSE BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton - masini si instalatii pentru preparare, Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, construction materials, Caramizi, și prefabricated prestressed reinforced concrete products and structures. Are sediul în Evergem, Belgia.

 8. DUFOUR

  Belgia

  Compania DUFOUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Civil engineering, crane hire, earthmoving work, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Marquain, Belgia.

 9. OPTERRA CRH

  Germania

  Compania OPTERRA CRH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, cement for building, concrete, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Karsdorf, Germania.

 10. GEBROEDERS DE RYCKE

  Belgia

  Compania GEBROEDERS DE RYCKE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Materiale pentru acoperisuri, construction materials, precast concrete, Gresie - placi si dale, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Beveren, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ciment si aditivi - Import export

Număr de rezultate

4.247 Intreprinderile