• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centralele termice de ulei

Rezultate pentru

Centralele termice de ulei - Import export

 1. АУТСОРС БЪЛГАРИЯ

  Bulgaria

  Compania АУТСОРС БЪЛГАРИЯ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Centralele termice de ulei. Are sediul în София, Bulgaria.

 2. ELECTRA S.N.C. DI BONA PIER CARLO E C.

  Italia

 3. EU RO INSTALATII S A

  Romania

  Compania EU RO INSTALATII S A, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, și Centrale termice. Are sediul în Bucharest, Romania.

 4. SITEA INTERNATIONAL S A

  Regatul Unit

 5. ENERGETYKA CIEPLNA KEPNO SP Z O O

  Polonia

  Compania ENERGETYKA CIEPLNA KEPNO SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, și Centrale termice. Are sediul în Kepno, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STADTWERKE KUFSTEIN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania STADTWERKE KUFSTEIN GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia curentului electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, Centrale termice, Centrale hidro-electrice, și Centrale termice. Are sediul în Kufstein, Austria.

 2. DP CLEAN TECH EUROPE A/S

  Danemarca

  Compania DP CLEAN TECH EUROPE A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, și Centrale termice. Are sediul în Toender, Danemarca.

 3. ABC CONTRACTING

  Belgia

  Compania ABC CONTRACTING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, electricity networks designed, Centrale termice, photovoltaic power plants, și Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente. Are sediul în Andenne, Belgia.

 4. CRICOS PROD IMPEX SRL

  Romania

  Compania CRICOS PROD IMPEX SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, și Centrale termice. Are sediul în Bucuresti Sectorul 3, Romania.

 5. POWER-ONE IRELAND LTD

  Irlanda

 1. REPARATII CENTRALE TERMICE IASI

  Romania

  Reparatii Centrale Termice Iasi se ocupa cu instalarea centralelor si constructia de sisteme de incalzire. Personalul tehnic al Reparatii Centrale Termice Iasi efectueaza inspectii pentru a evalua cea mai buna solutie pentru consilierea clientilor sai. Producem sisteme de încalzire de orice fel, având grija de furnizarea si asamblarea centralelor pe condensare, a centralelor de perete, a centralelor încorporate si a centralelor de podea. Sistemele de încalzire produse de firma noastra sunt certificate de tehnicieni calificati. Realizam sisteme de economisire a energiei pentru economii maxime si respect fata de mediu.

 2. INEKON POWER, A.S.

  Republica Ceha

  Compania INEKON POWER, A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Centrale termice - instalatii si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Praha 7, Republica Ceha.

 1. FOSSE LTD

  Regatul Unit

  Compania FOSSE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de ulei, și Filtre de ulei. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 2. DAENINCK & DEWEERDT

  Belgia

  Compania DAENINCK & DEWEERDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire centrala - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Grupuri de alimentare cu curent electric, air conditioning systems, sanitary fixtures, Izolare termica - materiale, și Grupuri de alimentare cu curent electric. Are sediul în Brugge, Belgia.