• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centralele electrice- carbune

Rezultate pentru

Centralele electrice- carbune - Import export

 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malaezia

  Compania AN NUR MINERALS SDN BHD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Centralele electrice, carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argila si caolin, și Argila si caolin. Are sediul în Selangor, Malaezia.

 2. JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD.

  Macau

  Compania JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centralele electrice, carbune. Are sediul în Macao, Macau.

 3. YAVUZ MADENCILIK TICARET

  Turcia

  Compania YAVUZ MADENCILIK TICARET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centralele electrice, carbune, și Centralele electrice, carbune. Are sediul în Zonguldak, Turcia.

 4. PGE GIEK S.A.

  Polonia

  Compania PGE GIEK S.A., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Centralele electrice, carbune. Are sediul în Bogatynia, Polonia.

 5. HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam boilers for industrial use. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING

  Polonia

  Compania HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 2. RUNH POWER CORP.,LTD

  China

  Compania RUNH POWER CORP.,LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Jinan, China.

 3. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italia

  Compania CAMPAGNOLOSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, exhausters for wood working systems and equipment, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Sesto Al Reghena, Italia.

 4. GSK ENERGY

  India

  Compania GSK ENERGY, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas turbines, steam turbines, și boilers. Are sediul în Vijayawada, India.

 5. RUNARSSON A/S

  Danemarca

  Compania RUNARSSON A/S, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Odense No, Danemarca.

 1. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalurgie - utilaje si instalatii, Energie - instalatii si echipamente de productie, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune, Metalurgie - utilaje si instalatii, Energie - instalatii si echipamente de productie, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Buxtehude, Germania.

 2. NINGBO UNIQUE SEAL SERVICES CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO UNIQUE SEAL SERVICES CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Ningbo, China.

 1. MICEL

  Franta

  Compania MICEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în St Chamond, Franta.

 2. MONDELEC

  Franta

  Compania MONDELEC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Les Pennes Mirabeau, Franta.

 3. SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY

  Ucraina

  Compania SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 4. SC SMARTECH INSTAL SRL

  Romania

  instalare sisteme de supraveghere video, digital e sau analogice, sisteme de alarma, detectie incendiu, control acces si pontaj. Sisteme de interfoane, audio clasice sau digitale, videointerfoane. Automatizari porti batante, porti culisante, usi de garaj. bariere auto. Automatizari rezidentiale si industriale. automatizari pentru centrale termice pe cobustibili solizi ( lemne, bricheti, rumegusi, carbuni, etc). Instalam sisteme de back-up ( alimentare de rezerva) cu UPS sinus si acumulator pentru centrale termice. Instalatii electrice, bransamente electrice, panouri de distributie, instalatii de impamantare, instalatii paratraznet, modernizari si reparatii. Asiguram instalare sisteme complete de elctroalimentare pentru cladiri si locatii izolate; montaj panouri fotovolatice, grupuri electrogene.

 5. JASC CONTRACTING

  Elvetia

  Verified by europages badge

  JASC Contracting GmbH specialises in the supply of power conversion solutions for a wide range of industries, including renewable energies, telecommunications, power plants, oil and gas. We provide reliable and sustainable solutions to answer the needs for industrial supplies of direct (DC) and alternating (AC) current. Our dedicated team handles every aspect from design to installation, ensuring that you choose the solution that best aligns with your needs.Thanks to our renewable energy expertise, particularly in solar energy, our solutions support energy transition to more environmentally-friendly practices in the residential and commercial sectors. Our company is a world-renowned supplier of design-build services for data centres. Our data centres are custom designed to meet your business' exact requirements for computing and data storage.We offer a comprehensive range of solutions comprising high-end products from our global supply partners. These solutions can be supplied as turnkey products that have already been subject to acceptance testing. We can also customise products and components to meet your specific requirements. Our service cover all aspects, from initial planning to on-site commissioning, as well as a range of value-added services tailored to each customer.

 6. BULTERYS S.A.

  Belgia

  Compania BULTERYS S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de curent electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, generating sets, electricity generator rental, Centrale electrice, și generating set maintenance. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. HUTTER FREI POWER GMBH

  Elvetia

  Compania HUTTER FREI POWER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Arhitectura - ateliere de proiectare, Instalatii industriale - conceptie, Centrale electrice, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Instalatii industriale - conceptie. Are sediul în Wohlen, Elvetia.

 8. HUMKE & SLOTTKE ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania HUMKE & SLOTTKE ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, Tinichigerie, Mecanica generala - cu materialele clientului, Birouri echipate si fabrici - servicii, Centrale electrice, Tinichigerie, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Mannheim, Germania.

 1. RICHARD SCHMITT LAGERUNG UND TRANSPORT

  Germania

  Compania RICHARD SCHMITT LAGERUNG UND TRANSPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, și Centrale electrice. Are sediul în Ebrach, Germania.

 2. CEGELEC

  Maroc

  Compania CEGELEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Curent electric - productie si distributie, Electricitate - lucrari, și Curent electric - productie si distributie. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. STROMVERSORGUNG INZELL EG

  Germania

  Compania STROMVERSORGUNG INZELL EG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatii comerciale, Centrale electrice, Organizatii comerciale, și Centrale electrice. Are sediul în Inzell, Germania.

 4. VERBUND TRADING & SALES DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania VERBUND TRADING & SALES DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, și Centrale electrice. Are sediul în München, Germania.

 5. SWEL AB

  Suedia

  Compania SWEL AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auxiliare de comanda - electricitate, electrical generator, electrical power supply cable, Auxiliare de comanda - electricitate, și mobile transformer substations. Are sediul în Karlskrona, Suedia.

 6. SC ÉNERGIES

  Franta

  Compania SC ÉNERGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, Energy efficiency, energy recovery, și Centrale electrice. Are sediul în La Salvetat-Peyrales, Franta.

 7. PAUL WAGNER ET FILS

  Luxemburg

  Compania PAUL WAGNER ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale electrice, Clean rooms, Aeration and ventilation equipment, Centrale electrice, și Computer network installation. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. CLEAN ENERGY S.R.L.

  Italia

 9. K INVEST S.R.L.

  Italia

 10. SOLAR SICILY SOC. COOP.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Centralele electrice- carbune - Import export

Număr de rezultate

9.446 Intreprinderile