• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centrale termice - instalatii si echipamente

Rezultate pentru

Centrale termice - instalatii si echipamente - Import export

 1. REPARATII CENTRALE TERMICE IASI

  Romania

  Reparatii Centrale Termice Iasi se ocupa cu instalarea centralelor si constructia de sisteme de incalzire. Personalul tehnic al Reparatii Centrale Termice Iasi efectueaza inspectii pentru a evalua cea mai buna solutie pentru consilierea clientilor sai. Producem sisteme de încalzire de orice fel, având grija de furnizarea si asamblarea centralelor pe condensare, a centralelor de perete, a centralelor încorporate si a centralelor de podea. Sistemele de încalzire produse de firma noastra sunt certificate de tehnicieni calificati. Realizam sisteme de economisire a energiei pentru economii maxime si respect fata de mediu.

 2. EXPRO TURISM CONSTRUCTII

  Romania

  furnizare si montaj echipamente hidro termo sanitare

 3. SOLUCIONES INTEGRALES DE COMBUSTIÓN

  Spania

  Compania SOLUCIONES INTEGRALES DE COMBUSTIÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heating plant maintenance. Are sediul în Artea-Vizcaya, Spania.

 4. MORRIS VERGERIO

  Italia

  Compania MORRIS VERGERIO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 5. TRADEC GESELLSCHAFT FÜR PROZESSTECHNIK MBH

  Germania

  Compania TRADEC GESELLSCHAFT FÜR PROZESSTECHNIK MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Neidenstein, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TTE GROUP AS

  Norvegia

  Compania TTE GROUP AS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial air conditioning, și heating and air conditioning. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 2. BIOCOM TECNOLOGÍA

  Spania

  Compania BIOCOM TECNOLOGÍA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Hellín, Spania.

 3. ECTOLAIN

  Ucraina

  Compania ECTOLAIN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam boilers for industrial use, boilers for industrial use, și steam boilers for steel-works. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 4. POLYTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania POLYTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Auenwald, Germania.

 5. PGNIG TERMIKA SA

  Polonia

  Compania PGNIG TERMIKA SA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributia curentului electric, Centrale termice - instalatii si echipamente, heat engineering services, Distributia curentului electric, Centrale termice - instalatii si echipamente, și steam power stations. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. VIENNE FROID CONCEPT

  Franta

  Compania VIENNE FROID CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Pont-Eveque, Franta.

 2. FIRMA USLUGOWA ENERGO-MAR ROKITA WALDEMAR

  Polonia

  Compania FIRMA USLUGOWA ENERGO-MAR ROKITA WALDEMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compensatoare, Vane si supape, Compensatoare, ceramic insulators, și Vane si supape. Are sediul în Pszczyna, Polonia.

 1. JORGE FEBRERO

  Spania

  Compania JORGE FEBRERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solar panel assembly, air conditioned, și pellet heaters. Are sediul în Alicante, Spania.

 2. ACTION ÉNERGY ET DÉVELOPPEMENT

  Franta

  Compania ACTION ÉNERGY ET DÉVELOPPEMENT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermal insulation, water heaters, și air conditioning. Are sediul în Bobigny, Franta.

 3. CEF TECHNIQUES

  Franta

  Compania CEF TECHNIQUES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, heating, industrial heating system installation, Electricitate - lucrari, și heating and air conditioning. Are sediul în Villiers-Le-Bel, Franta.

 4. CALOR S R L

  Romania

  Compania CALOR S R L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Centrale termice - instalatii si echipamente, Zugraveli - antreprenori, Electricitate - lucrari, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Centrale termice - instalatii si echipamente, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Bucharest, Romania.

 5. FCCM FRANCE

  Franta

  Compania FCCM FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile combustion analyses of heating and air conditioning plants, cold rooms, cooling systems, heat pump installation, și Air conditioning and heating. Are sediul în Sartrouville, Franta.

 6. S.P. CORPORATION LTD . INTERNATIONAL TRADING

  Bulgaria

  Compania S.P. CORPORATION LTD . INTERNATIONAL TRADING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în varna, Bulgaria.

 7. COMPARATO ROMANIA S R L

  Romania

  Compania COMPARATO ROMANIA S R L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, Robinetarie sanitara, Centrale termice - instalatii si echipamente, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Bucharest, Romania.

 8. MERPRO SP. Z O.O. BIURO PROJEKTOWO - USLUGOWE I INFORMATYKI

  Polonia

  Compania MERPRO SP. Z O.O. BIURO PROJEKTOWO - USLUGOWE I INFORMATYKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Centrale termice - instalatii si echipamente, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Poznan, Polonia.

 1. CRICOS PROD IMPEX SRL

  Romania

  Compania CRICOS PROD IMPEX SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, și Centrale termice. Are sediul în Bucuresti Sectorul 3, Romania.

 2. INEKON POWER, A.S.

  Republica Ceha

  Compania INEKON POWER, A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Centrale termice - instalatii si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Praha 7, Republica Ceha.

 3. MICO, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania MICO, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, Ambalaje si recipiente metalice, Centrale termice - instalatii si echipamente, și Ambalaje si recipiente metalice. Are sediul în Trebic, Republica Ceha.

 4. GFP

  Franta

  Compania GFP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air conditioning systems, system assistance, și combustion analyses of heating and air conditioning plants. Are sediul în Les Mureaux, Franta.

 5. RO-WALT UTILAJE SRL

  Romania

  Compania RO-WALT UTILAJE SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, Robinetarie sanitara, Centrale termice - instalatii si echipamente, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Otopeni, Romania.

 6. REVAHO AGRO ROMANIA S R L

  Romania

  Compania REVAHO AGRO ROMANIA S R L, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, Sere si rasadnite, Instalatii pentru irigatii, Centrale termice - instalatii si echipamente, Sere si rasadnite, și Instalatii pentru irigatii. Are sediul în Bucharest, Romania.

 7. BOSELLI GAS SERVICE

  Italia

  Compania BOSELLI GAS SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilers technical service, și gas-fired boiler installation. Are sediul în Granarolo Dell'emilia, Italia.

 8. SARL MBV VENTILATION

  Franta

  Compania SARL MBV VENTILATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Champigny-Sur-Marne, Franta.

 9. FAI - TRADING SRL

  Romania

  Compania FAI - TRADING SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, Robinetarie sanitara, Centrale termice - instalatii si echipamente, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Bucuresti Sectorul 2, Romania.

 10. A.D.PROCONSIN SRL

  Romania

  Compania A.D.PROCONSIN SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Bucuresti, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Centrale termice - instalatii si echipamente - Import export

Număr de rezultate

824 Intreprinderile