• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centrale hidro-electrice

Rezultate pentru

Centrale hidro-electrice - Import export

 1. HUGO MIEBACH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HUGO MIEBACH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Dortmund, Germania.

 2. ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL

  Spania

  Compania ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, Energie din surse regenerabile, Centrale hidro-electrice, Purifiers, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în A Coruña, Spania.

 3. KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER

  Germania

  Compania KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Geiersthal, Germania.

 4. LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH

  Austria

  Compania LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Feldkirch, Austria.

 5. ANDRITZ HYDRO GMBH

  Germania

  Compania ANDRITZ HYDRO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Ravensburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH

  Austria

  Compania LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Wien, Austria.

 2. WATEC-HYDRO GMBH

  Germania

  Compania WATEC-HYDRO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hydraulic steel structures, și synchronous alternators. Are sediul în Heimertingen, Germania.

 3. HEOS ENERGY GMBH

  Germania

  Compania HEOS ENERGY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 4. EMSD

  Belgia

  Compania EMSD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie, Centrale hidro-electrice, Sheet metalwork, Feronerie, industrial automation, și Centrale hidro-electrice. Are sediul în Malmedy, Belgia.

 5. REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE

  Belgia

  Compania REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, Centrale hidro-electrice, drinking water supply, natural gas distribution, și waste management. Are sediul în Wavre, Belgia.

 1. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Austria

  Compania SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia curentului electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, Reciclarea apelor uzate, Centrale hidro-electrice, Renewable energies, și Reciclarea apelor uzate. Are sediul în Ober-Grafendorf, Austria.

 2. AF-ITECO AG

  Elvetia

  Compania AF-ITECO AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Affoltern Am Albis, Elvetia.

 1. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  Belgia

  Compania ECOBETON WATER TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, Retratarea apei - material si instalatii, Centrale hidro-electrice, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Sint-Truiden, Belgia.

 2. HYDRO-M

  Franta

  Compania HYDRO-M, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. MARBEYAZ

  Turcia

  Compania MARBEYAZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale derrick. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, tower cranes, Centrale hidro-electrice, și construction of hydroelectric power plants. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. SCOTTA UKRAINE

  Ucraina

  Compania SCOTTA UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Producerea curentului electric, High voltage alternators for hydraulic power stations, architectural studies for electrical power stations, Centrale hidroelectrice, și Producerea curentului electric. Are sediul în Vinnitsa, Ucraina.

 5. ADDNEW HYDROPOWER LIMITED

  China

  Compania ADDNEW HYDROPOWER LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Changsha, China.

 6. ERWIN HÄRING

  Germania

  Compania ERWIN HÄRING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Böhen, Germania.

 7. ALPI SCAVI SRL

  Italia

  Compania ALPI SCAVI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, water defence and control works, Centrale hidro-electrice, și environmental engineering. Are sediul în Aosta, Italia.

 8. EDF BELGIUM

  Belgia

  Compania EDF BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - productie si distributie, Centrale hidro-electrice, Energie eoliana - productie, Gaze naturale - productie si distributie, Centrale hidro-electrice, și Energie eoliana - productie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. GRAPHENIZER

  Quatar

  Compania GRAPHENIZER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. Are sediul în Doha, Quatar.

 2. MAVEL A.S.

  Republica Ceha

  Compania MAVEL A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, Feronerie industriala si pentru constructii, Oteluri si metale - prelucrare, Turbine, Feronerie industriala si pentru constructii, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Benesov U Prahy, Republica Ceha.

 3. BEROS S.R.L.

  Italia

  Compania BEROS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidro-electrice, transformer rooms, Centrale hidro-electrice, și production of electrical panels. Are sediul în LAVIS, Italia.

 4. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Franta

  Compania ENTREPRISE GOJON SILETRA, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Tournon Sur Rhone, Franta.

 5. SOCIETA' ENERGETICA EUROPEA S.R.L.

  Italia

  Compania SOCIETA' ENERGETICA EUROPEA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de energie si materii prime, Centrale hidro-electrice, Import-export de energie si materii prime, și Centrale hidro-electrice. Are sediul în Pisa, Italia.

 6. + ENERGIA S.P.A.

  Italia

  Compania + ENERGIA S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de energie si materii prime, Centrale hidro-electrice, Import-export de energie si materii prime, și Centrale hidro-electrice. Are sediul în Foligno, Italia.

 7. ENERGYGAS ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania ENERGYGAS ITALIA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de energie si materii prime, Centrale hidro-electrice, Import-export de energie si materii prime, și Centrale hidro-electrice. Are sediul în Prato, Italia.

 8. SOTACARBO S.P.A.

  Italia

  Compania SOTACARBO S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de energie si materii prime, Centrale hidro-electrice, Import-export de energie si materii prime, și Centrale hidro-electrice. Are sediul în Carbonia, Italia.

 9. ODOARDO ZECCA S.R.L.

  Italia

  Compania ODOARDO ZECCA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de energie si materii prime, Centrale hidro-electrice, Import-export de energie si materii prime, și Centrale hidro-electrice. Are sediul în Ortona, Italia.

 10. SHANGHAI TRIPLUS

  China

  Compania SHANGHAI TRIPLUS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric automatic controls. Are sediul în shanghai, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Centrale hidro-electrice - Import export

Număr de rezultate

9.508 Intreprinderile