• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasuri desteptatoare

Rezultate pentru

Ceasuri desteptatoare - Import export

 1. STEFANI ELEKTRONIK HANDELSGES.MBH

  Austria

  Compania STEFANI ELEKTRONIK HANDELSGES.MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Traun, Austria.

 2. BATTERIEN-VERTRIEB WINFRIED HÜCKMANN GMBH

  Germania

  Compania BATTERIEN-VERTRIEB WINFRIED HÜCKMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Salz, Germania.

 3. UHREN-SHOP.CH

  Elvetia

  Compania UHREN-SHOP.CH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri desteptatoare, watchmaking, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Basel, Elvetia.

 4. SCHLÜSSELDIENST BERLIN FRIEDRICHSHAIN

  Germania

  Compania SCHLÜSSELDIENST BERLIN FRIEDRICHSHAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri desteptatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatic door openers, automatic locks, și safes opened. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. SPHERE TIME

  Luxemburg

  Compania SPHERE TIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri desteptatoare, wrist-watches, watches for sports and professional use, Ceasuri desteptatoare, și wall clocks. Are sediul în Windhof, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPIERO HORLOGERIE

  Franta

  Compania SPIERO HORLOGERIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri de perete si pendule, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Hoerdt, Franta.

 2. BISCHOF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BISCHOF GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Schwelm, Germania.

 3. FIRMA ZEGARMISTRZOWSKA JANIKOWSKI

  Polonia

  Compania FIRMA ZEGARMISTRZOWSKA JANIKOWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri desteptatoare, wrist-watches, Ceasuri desteptatoare, și wall clocks. Are sediul în Chorzów, Polonia.

 4. ULTRALUX MARKETING AG

  Elvetia

  Compania ULTRALUX MARKETING AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri de buzunar, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Basel, Elvetia.

 5. VINIS S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VINIS S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri desteptatoare, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Ceský Tesín, Republica Ceha.

 1. JEMNA MECHANIKA HB, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania JEMNA MECHANIKA HB, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri desteptatoare, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Volyne, Republica Ceha.

 2. MAVEX TURNOV, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MAVEX TURNOV, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri desteptatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, și Ceasornicarie. Are sediul în Turnov, Republica Ceha.

 1. MANUFACTURE GENERALE HORLOGERE

  Franta

  Compania MANUFACTURE GENERALE HORLOGERE, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri desteptatoare, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Lectoure, Franta.

 2. RITA FANCY GOODS LTD

  Regatul Unit

 3. SATURN, VÝROBNÍ DRUZSTVO PRAHA

  Republica Ceha

 4. ALATRON LEREVEIL S. A R.L.

  Elvetia

 5. VAKT SERVICE TEKNIKK AS

  Norvegia

 6. SUNNY, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

 7. VICTORIA SA

  Romania

 8. THE SWATCH GROUP (ÖSTERREICH) GMBH

  Austria

 1. SCM LE BRAS-FALCHIER-QUINTRIC-

  Franta

 2. PENTA S SPOL. S.R.O.

  Slovacia

 3. TONE WATCH S.A.

  Spania